Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(GPS @ 2014 10 04, 10:57)
O nėra taip, kad po KT nutraukimo lengviau pastojama? Mano pora draugių tip nutraukė ir po kelių mėnesių jau džiaugėsi pilvo gyventojais smile.gif
4u.gif
Pirmą lėlytę irgi sunkiai sugavot?
Aš tai tikrai savim labiau pasitikėčiau nei testais. Pvz man jau, kai vaisingos dienos,tai nerealiai norisi meilės,kai šiokiom dienom  nepasakyčiau,kad ta,kur pirma į lovą pultų  biggrin.gif

na nzn ar po kt lengvai pastojama, bet mangydytoja yra minejus kad lengvai kimba pirma menesi iskart po kt smile.gif na bet mum neisejo pirma menesi po kt planuot nes gerem abu antibus, kovojom su mano negerumais ir buvo celibatas biggrin.gif
dukryte suplanavom per 4 menesius, bet tada dar mm budavo kas pora menesiu bet budavo, o dabar praktiskai metus laiko jos pacios taip ir neatejo doh.gif na bus matyt kas toliau smile.gif

beje merginos dabar as dirbu prie Girstupio smile.gif tai labai knieti Ave vitoj apsilankyti pas visu isgirta gydytoja smile.gif bet sakau gal palauksiu pora menesiu ir eisiu tiesiog pasikonsultuot smile.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif labai dziaugiuosi uz tas kurioms pasiseke pagauti nestuke.gif , visoms po 4u.gif 4u.gif Pasiskaitineju,bet dar vis neprisijungiu.Planuota daug ir ilgai, taciau veltui...Lankausi db pas daktare. Padare progesterono tyrima.Mano akimis jis blogas - nevyksta ovuliacija.Nors dar nebuvau pas daktare.Pirmadieni lekiu darytis sekanciu tyrimu.Bet man kaip keista ir kaip durna sirdi....Visada jausdavau ovuliacija. Visada. Ta diena man maudzia sona ir nuo tos dienos issipucia krutine.O db jau pasirodo progesterono pakankamai negamina ir taip iseina, kad neisitvirtina leliukas (ar kaip cia teisingiau pasakyti). Hormono truksta. Tiek laiko sugaista,taip kazkaip pikta siandien. O taip norisi...kokia neteisybe... na bet neuzkreciant bloga nuotaika, tai stengsimes toliau ir maziuka laikysime glebyje - anksciau ar veliau wink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
vakar minėjom pedagogų dieną. Išgirdau daug gero apie save ir daug daug palinkėjimų sulaukti mažylio. Pasineriu į darbą ir apie tai negalvoju. Antradienį einu pas ginę - žiūrėsim ką sakys. Kita ginė, gal kokį kitą gydymą pasiūlys. o gal sitaucija kokia bloga ir man jau nieko niekas nebepasiūlys.
Vis skaitau, stebiu. bet nenoriu nieko rašyti. nenoriu ir iš sąrašiuko išbraukta būti wink.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif
mes va po kaimo. buvome sutvarkyti baznycioje dokumentu del vestuviu labai fainai 2 h prakalbejom su kunigu.ir pajuokavo, ir labai rimtu patarimu dave.sake del vaiku- pasimels kad butu dvynuka thumbup.gif nes ir maniskis is dvyniu ir giminese normaliai dvyniu.pagalvojau- gal ir nieko butu lotuliukas.gif
zodziu kadangi praeita men ciklas mano 2 d anksciau prasidejo tai si kart 2 d galvojau anksciau ir ov.na as mb kazkaip pasakiau kad treciad.o siaip turejau gaalvoje kad bus vistiek sestad ir kad man del tos vonios mm issisauke.ir kadangi sakiau mb kad kadangi nesigavo tai pries vestuves nk nebandom nes vestuviu ryta turiu susirgti.tai kazi ar nebus cia tas dalykas kad kai planuoji dievas juokiasi;))))
pamirso vyrelis penktad kad reik saugotis.o va sestad pajauciau pagaliau savo ov.ir dabar va antra diena maudena....tai lauksime 10.18d ir ziuresime;) ar 16 d ar 18 d kaip cia su ciklu mano gavosi;)

Papildyta:
QUOTE(Cup @ 2014 10 05, 12:55)
Sveikos gyvos,
vakar minėjom pedagogų dieną. Išgirdau daug gero apie save ir daug daug palinkėjimų sulaukti mažylio. Pasineriu į darbą ir apie tai negalvoju. Antradienį einu pas ginę - žiūrėsim ką sakys. Kita ginė, gal kokį kitą gydymą pasiūlys. o gal sitaucija kokia bloga ir man jau nieko niekas nebepasiūlys.
Vis skaitau, stebiu. bet nenoriu nieko rašyti. nenoriu ir iš sąrašiuko išbraukta būti wink.gif
niekas taves neisbrauks smile.gif
laikysiu kumscius uz geras naujienas! pasiseks,pamatysi smile.gif
Atsakyti
labas rytelis smile.gif

pas mane nieko naujo smile.gif tik va turiu toki pastebejima ir visai pasimeciau del savo O g.gif visgi manau kad ji nevyksta, arba vyksta nepilnaverte doh.gif sestadieni pradejau gerti dupha ir ka sekmadieni bt pakilo ir parode kaip galima O sestadieni, bet va paziurejau praeita menesi tai irgi tas pats buvo, kai isgeriau pirma dupho tablete tai sekancia diena pakilo bt doh.gif tikrai manau cia nesutapimas ir net nzn ka ir galvot, juk duphas geriamas po O o cia tik isgerus bt pakyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 10 06, 08:47)
net nzn ka ir galvot, juk duphas geriamas po O o cia tik isgerus bt pakyla  g.gif

gal verta su gine del to pasikonsultuot? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na va po darbų užėjau ir aš į SM pasilabinti. FB pabendravom, o SM buvau nuo penktadienio neskaičius tai dabar neturėjau pakankamai laiko kad perskaityt ir sąžiningai atsakyt.

mes savaitgaliui buvom pas tėvus, tai dar kartu išlėkiau ir į Birštoną pas močiutę, taip smagiai šeštadienį vėlai vakare per Birštoną pasivaikščiojau wub.gif

QUOTE(GPS @ 2014 10 04, 10:57)
O nėra taip, kad po KT nutraukimo lengviau pastojama? Mano pora draugių tip nutraukė ir po kelių mėnesių jau džiaugėsi pilvo gyventojais smile.gif

Aš tai tikrai savim labiau pasitikėčiau nei testais.

Sveika prisijungusi, prašom drąsiau, šitai temelei reikia naujų planuotukių mirksiukas.gif
po KT kimba gal ir lengviau, bet tai ką kibt kad po KT neturiu normalaus ciklo...

aš žinok pamačiau savaitgalį teigiamus OT ir jau dabar skaitau kad OV visgi vyko, nors BT visai to neparodė... juk negali taip visi požymiai apie tai signalizuot apart vieno ir OV neįvykt. Tik aišku nežinau ant kiek ji pilnavertė tuomet pas mane. Nes nuo šeštadienio (kaip ir pamačiau pirmą ryškų OT) skauda krūtinę, kaip prieš pat mmm maudžia pilvo apačią, KB per pastaruosius ciklus irgi tiek nebuvo kiek šį kartą, prie viso to ir OT teigiami. g.gif

QUOTE(Merginukee @ 2014 10 04, 11:25)
beje merginos dabar as dirbu prie Girstupio smile.gif tai labai knieti Ave vitoj apsilankyti pas visu isgirta gydytoja smile.gif bet sakau gal palauksiu pora menesiu ir eisiu tiesiog pasikonsultuot smile.gif

tiek nelauk, registruokis iškart kai paleis registraciją tai vizitas gausis nuo dabar po maždaug mėnesiuko.. išgirsi antrą nuomonę, pažiūrės ir echo, juk pačiai ramiau po to tik bus smile.gif

QUOTE(ziwiliuxmix @ 2014 10 04, 20:02)

sveika prisijungusi 4u.gif
o kai progesterono mažai tai OV išvis nevyksta? Smalsu ir man pačiai kaip kas, nes pati esu pasidarius progesterono tyrimą tik atsakymo dar nežinau tai iki kol sužinosiu dar geras mėnesiukas (iki planuojamo vizito pas ginę) tai tiesiog domiuosi dabar blush2.gif

QUOTE(Cup @ 2014 10 05, 11:55)
Sveikos gyvos,

sėkmės pas ginę, laikom kumštukus kad išgirstum gerų naujienų 4u.gif

QUOTE(justina* @ 2014 10 05, 22:38)
o va sestad pajauciau pagaliau savo ov.ir dabar va antra diena maudena....

tai NElauksim mmm kartu, nes ir mano OV buvo savaitgalį jeigu pagal pojūčius drinks_cheers.gif tik aš į šį ciklą per daug nededu, kažkodėl nujaučiu kad gal su tais hormonais pas mane nebus taip gerai kaip norėtųsi ir be gydytojos įsikišimo, tiksliau kokių vaistukų, nepavyks mūsų žirniukui įsitvirtint blush2.gif

QUOTE(Merginukee @ 2014 10 06, 08:47)
labas rytelis smile.gif

pas mane nieko naujo smile.gif tik va turiu toki pastebejima ir visai pasimeciau del savo O ...

o duphas tai ir yra progesteronas? Nes jei taip tai ar negali būti kad tada tas vaistas ir be OV pakelia BT? g.gif aišku, jeigu kūno kalba signalizuoja dar kažkokiais simptomais, ne tik remiantis BT pakilimu, tai gal tada vyko ta OV kaip ir priklauso ax.gif
Papildyta:
beje, kodėl jauniutes neturim FB? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 10 06, 17:56)
sveikos 4u.gif

o duphas tai ir yra progesteronas? Nes jei taip tai ar negali būti kad tada tas vaistas ir be OV pakelia BT? g.gif aišku, jeigu kūno kalba signalizuoja dar kažkokiais simptomais, ne tik remiantis BT pakilimu, tai gal tada vyko ta  OV kaip ir priklauso ax.gif
Papildyta:
beje, kodėl jauniutes neturim FB? g.gif  blush2.gif

aha duphas yra progesteronas smile.gif
as kazkaip dabar atsipalaidavau, kazkaip sakau ramiai pagyvensiu koki menesi o tada jau gal ir reikes nueiti smile.gif juolab kad dupha reikia gerti 3-6 menesius reguliuojant cikla smile.gif
man rodos ji nenori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 10 06, 18:54)
aha duphas yra progesteronas smile.gif
as kazkaip dabar atsipalaidavau, kazkaip sakau ramiai pagyvensiu koki menesi o tada jau gal ir reikes nueiti smile.gif juolab kad dupha reikia gerti 3-6 menesius reguliuojant cikla smile.gif
man rodos ji nenori  ax.gif

gerai dabar kad bent ciklai ne 100 dienų o mėnesiukas, jau vis ramiau laukt ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

siandien jauciuosi baisiai, antra val nakties atsikeliau su skaudancia istinusia gerkle ir daugiau normaliai nemiegojau, visa ryta pykina nuo gerkles, o vieninteliai vaistai nuo gerkles kurie man padedavo ir kuriu turejau namie tai ant informacinio lapelio parasyta 'nestumo metu ir planuojancioms nestuma vartoti negalima'... dar viskas butu pakeliama jeigu ne nerimas kaip nelaiku ta liga, svarbiausiu per 2 menesius laikotarpiu, t.y. katik po OV g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

QUOTE(Ronera @ 2014 10 07, 09:43)
labas rytas 4u.gif

siandien jauciuosi baisiai, antra val nakties atsikeliau su skaudancia istinusia gerkle ir daugiau normaliai nemiegojau, visa ryta pykina nuo gerkles, o vieninteliai vaistai nuo gerkles kurie man padedavo ir kuriu turejau namie tai ant informacinio lapelio parasyta 'nestumo metu ir planuojancioms nestuma vartoti negalima'...  dar viskas butu pakeliama jeigu ne nerimas kaip nelaiku ta liga, svarbiausiu per 2 menesius laikotarpiu, t.y. katik po OV g.gif

bandyk skalauti gerkle su suriu vandenuku, man padejo smile.gif kazkaip as tai suvarzyta jauciuosi jau metus laiko, nes vis galvoji kad galto negalima ar ano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 10 07, 10:30)
sveikos smile.gif
bandyk skalauti gerkle su suriu vandenuku, man padejo smile.gif kazkaip as tai suvarzyta jauciuosi jau metus laiko, nes vis galvoji kad galto negalima ar ano  doh.gif

namie grizus reikes skalaut, dabar tai darbe.. va as irgi, iki ov tai nieko negalvoju, jeigu reikia vaisto nuo persalimo tai ji ir geriu, aisku ne stipru kazka, o va po ov prasideda saves saugojimas ir pradedu galvot kad tai to tai ano negalima doh.gif
Atsakyti