sveikos
na va po darbų užėjau ir aš į SM pasilabinti. FB pabendravom, o SM buvau nuo penktadienio neskaičius tai dabar neturėjau pakankamai laiko kad perskaityt ir sąžiningai atsakyt.
mes savaitgaliui buvom pas tėvus, tai dar kartu išlėkiau ir į Birštoną pas močiutę, taip smagiai šeštadienį vėlai vakare per Birštoną pasivaikščiojau
QUOTE(GPS @ 2014 10 04, 10:57)
O nėra taip, kad po KT nutraukimo lengviau pastojama? Mano pora draugių tip nutraukė ir po kelių mėnesių jau džiaugėsi pilvo gyventojais
Aš tai tikrai savim labiau pasitikėčiau nei testais.
Sveika prisijungusi, prašom drąsiau, šitai temelei reikia naujų planuotukių
po KT kimba gal ir lengviau, bet tai ką kibt kad po KT neturiu normalaus ciklo...
aš žinok pamačiau savaitgalį teigiamus OT ir jau dabar skaitau kad OV visgi vyko, nors BT visai to neparodė... juk negali taip visi požymiai apie tai signalizuot apart vieno ir OV neįvykt. Tik aišku nežinau ant kiek ji pilnavertė tuomet pas mane. Nes nuo šeštadienio (kaip ir pamačiau pirmą ryškų OT) skauda krūtinę, kaip prieš pat mmm maudžia pilvo apačią, KB per pastaruosius ciklus irgi tiek nebuvo kiek šį kartą, prie viso to ir OT teigiami.
QUOTE(Merginukee @ 2014 10 04, 11:25)
beje merginos dabar as dirbu prie Girstupio

tai labai knieti Ave vitoj apsilankyti pas visu isgirta gydytoja

bet sakau gal palauksiu pora menesiu ir eisiu tiesiog pasikonsultuot
tiek nelauk, registruokis iškart kai paleis registraciją tai vizitas gausis nuo dabar po maždaug mėnesiuko.. išgirsi antrą nuomonę, pažiūrės ir echo, juk pačiai ramiau po to tik bus
QUOTE(ziwiliuxmix @ 2014 10 04, 20:02)
sveika prisijungusi
o kai progesterono mažai tai OV išvis nevyksta? Smalsu ir man pačiai kaip kas, nes pati esu pasidarius progesterono tyrimą tik atsakymo dar nežinau tai iki kol sužinosiu dar geras mėnesiukas (iki planuojamo vizito pas ginę) tai tiesiog domiuosi dabar
QUOTE(Cup @ 2014 10 05, 11:55)
Sveikos gyvos,
vakar minėjom pedagogų dieną. Išgirdau daug gero apie save ir daug daug palinkėjimų sulaukti mažylio. Pasineriu į darbą ir apie tai negalvoju. Antradienį einu pas ginę - žiūrėsim ką sakys. Kita ginė, gal kokį kitą gydymą pasiūlys. o gal sitaucija kokia bloga ir man jau nieko niekas nebepasiūlys.
Vis skaitau, stebiu. bet nenoriu nieko rašyti. nenoriu ir iš sąrašiuko išbraukta būti
sėkmės pas ginę, laikom kumštukus kad išgirstum gerų naujienų
QUOTE(justina* @ 2014 10 05, 22:38)
o va sestad pajauciau pagaliau savo ov.ir dabar va antra diena maudena....
tai NElauksim mmm kartu, nes ir mano OV buvo savaitgalį jeigu pagal pojūčius

tik aš į šį ciklą per daug nededu, kažkodėl nujaučiu kad gal su tais hormonais pas mane nebus taip gerai kaip norėtųsi ir be gydytojos įsikišimo, tiksliau kokių vaistukų, nepavyks mūsų žirniukui įsitvirtint
QUOTE(Merginukee @ 2014 10 06, 08:47)
labas rytelis
pas mane nieko naujo

tik va turiu toki pastebejima ir visai pasimeciau del savo O ...
o duphas tai ir yra progesteronas? Nes jei taip tai ar negali būti kad tada tas vaistas ir be OV pakelia BT?

aišku, jeigu kūno kalba signalizuoja dar kažkokiais simptomais, ne tik remiantis BT pakilimu, tai gal tada vyko ta OV kaip ir priklauso
Papildyta:
beje, kodėl jauniutes neturim FB?