Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(justina* @ 2014 10 09, 17:24)
esu 4u.gif  4u.gif
sveikos smile.gif
o as zinokit miegu visa diena...
nors uzmusk doh.gif
uzvakar 20h uzmigau.vakar 21h. bet vaikas prikele.
o keliosi 6-7 h ryte.tikrai gyvenime taip lengbai nesikeliau.bet va jauciu temp turiu.gerai kad issimiegu.tikiuosi pasveiksiu g.gif
pasakokit visos kaip sekasi cia! nes ten fb nebesuprasti nk kas ten kaip

gal jau tikrai nestuke.gif ? ax.gif

o tu peršalus rimčiau ar ko temperatūra kamuoja? g.gif

mano tai peršalimas nesitraukia, vakar džiaugiausi kad pagerėjo tai šiandien temperatūra pakilo ir per slogą neprakvėpuoju doh.gif jau pradedu galvot kad gali tekt atšaukt savo šeštadienio kelionę verysad.gif šiaip neatšaukčiau, bet kadangi dabar tas metas tarp OV ir mmm tai nenoriu prisišaukt bėdos, kad peršalimas nesikomplikuotų į ką nors rimčiau blush2.gif

šiandien dariausi OT, gaila kitos firmos nei iki šiol nes senuosius jau pabaigiau. Tai po OV dar antradienį rodė vaiduoklį tokį patį kaip visi ankstesni buvę gerokai prieš OV, o va šiandien antrą juostelę vos vos eina įžiūrėti. Bet gerai, tam ir gadinu toliau OT kad pažiūrėti kaip jis keičiasi visą ciklą o ne tik iki OV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 10 09, 19:13)
gal jau tikrai nestuke.gif ? ax.gif

o tu peršalus rimčiau ar ko temperatūra kamuoja? g.gif

mano tai peršalimas nesitraukia, vakar džiaugiausi kad pagerėjo tai šiandien temperatūra pakilo ir per slogą neprakvėpuoju doh.gif jau pradedu galvot kad gali tekt atšaukt savo šeštadienio kelionę verysad.gif šiaip neatšaukčiau, bet kadangi dabar tas metas tarp OV ir mmm tai nenoriu prisišaukt bėdos, kad peršalimas nesikomplikuotų į ką nors rimčiau blush2.gif

šiandien dariausi OT, gaila kitos firmos nei iki šiol nes senuosius jau pabaigiau. Tai po OV dar antradienį rodė vaiduoklį tokį patį kaip visi ankstesni buvę gerokai prieš OV, o va šiandien antrą juostelę vos vos eina įžiūrėti. Bet gerai, tam ir gadinu toliau OT kad pažiūrėti kaip jis keičiasi visą ciklą o ne tik iki OV smile.gif

nemanau.per anksti,kad butent nestumui tai galeciau pritaikyti.
na as kazkaip kol neturiu ov problemu tai tikrai ot nesidarysiu.
kaip ziuriu man cia kaip nt atrodo;)
as manau buk namuose,kad dar labiau neapsirgtum.
o man nebera temp.kaip ir viskas ok bet labai apacia pilvo maudzia ir strenas.siand ilgai dirbau tai darbe miegojau beveik;) o dabar jau nebeima miegas.katinas trinasi salia.kazi kada uzmigsiu.vaikas pas mama liko.tai vakaras mano thumbup.gif
Atsakyti
na ka paneles nt vaiduokliauja,galva sukasi,valgyti noriu kas 5 min,pilva toliau maudzia.
arba jau isitikinau arba kazkas beldziasi smile.gif melagystes budu negersiu ryt per mergvakari-ale antibiotikus gersiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 10 10, 13:56)
na ka paneles nt vaiduokliauja,galva sukasi,valgyti noriu kas 5 min,pilva toliau maudzia.
arba jau isitikinau arba kazkas beldziasi smile.gif  melagystes budu negersiu ryt per mergvakari-ale antibiotikus gersiu smile.gif

justina saulele kad tu zinotum kaip as uz tawe dziaugiuosi!!! wub.gif
as tikiu akd wiskas bus gerai!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 10 spalio 2014 - 13:41
QUOTE(justina* @ 2014 10 10, 12:56)
arba jau isitikinau arba kazkas beldziasi smile.gif  melagystes budu negersiu ryt per mergvakari-ale antibiotikus gersiu smile.gif

na va, gi sakiau thumbup.gif tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
justina bet gi net neįtikėtina kad tiek dienų po OV jau vaiduokliauja thumbup.gif wub.gif

aš tai bent jau kol kas pasiryžus iki kito savaitgalio NT negadint, nes pagal naujai suvestą grafiką brėžia OV ne savaitgalį o pirmadienį, tai dar dabar gerokai anksti, o ir nenoriu ir vėl dėt vilčių ir nusimint pamačius baltą baltą blush2.gif nors jeigu praeitą ciklą sulaukiau mmm kai buvo 10 DPO tai šį kartą su tokiu nusiteikimu galiu net nespėt NT sugadint unsure.gif bet kažkaip nors ir viltis aišku kaip visada yra, bet neleidžiu sau įsisvajot kaip pirmus du ciklus ax.gif
Atsakyti
Justina kaip fainai wub.gif kaip suprast tu rimtai antibiotikus gersi ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 10, 19:20)
Justina kaip fainai wub.gif  kaip suprast tu rimtai antibiotikus gersi ar kaip? 4u.gif

oj ne doh.gif cia visiems taip sakau.nes pas mus kitaiap nebuna- reik isgerti smile.gif

zinokit ir man keista.siaip as galvoju kad ov buvo sestadieni praeita.bet turejo buti treciadieni.tai nz net ka galvoti.o gal nk nera,gal siaip vaiduokliauja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina*: 10 spalio 2014 - 17:25
QUOTE(justina* @ 2014 10 10, 18:24)
o gal nk nera,gal siaip vaiduokliauja...

as tai esu tikra, jog testai siaip sau nevaiduokliauja schmoll.gif linkiu tiesiog rysketi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 10, 19:33)
as tai esu tikra, jog testai siaip sau nevaiduokliauja schmoll.gif  linkiu tiesiog rysketi wub.gif

neiskenciau ir vakare pasidariau va.ir zinokit ryskeja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 10 10, 18:54)
neiskenciau ir vakare pasidariau va.ir zinokit ryskeja wub.gif

pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 10 10, 20:48)

fb ikeliau smile.gif
Atsakyti