Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(justina* @ 2014 10 15, 20:33)
zinok man dabar tai tikrai tokios isskyros.vis galvoju negi pabegs g.gif  bet nueinu i tulika- nieko. ryt mm diena man.
laukiu nesulaukiuu kada praeis kokia sav ir galesiu jau lyg dziaugtis dabar net nezinau ar  nestuke.gif  ar ne kol mm diena netatejo

irgi tokios kaip suskystintas kremas? bigsmile.gif gal tada ir man jos geras ženklas biggrin.gif man ciklo vidury tokių nebūna, nei prieš vaisingiausias nei po jų, o va dabar keistai, būdavo kreminės tirštokos prieš mmm, o dabar gana vandeningos, rytoj 10 DPO tai jei taip kaip praeitą ciklą tai jau gali būt kad susirgsiu, o šiaip iki pirmadienio tikiuosi nesulaukt jų, tada bus galima vilčių dėt, nes pirmadienį bus 14 DPO ax.gif

o tu testukų negadinai daugiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 10 15, 21:37)
irgi tokios kaip suskystintas kremas? bigsmile.gif gal tada ir man jos geras ženklas biggrin.gif man ciklo vidury tokių nebūna, nei prieš vaisingiausias nei po jų, o va dabar keistai, būdavo kreminės tirštokos prieš mmm, o dabar gana vandeningos, rytoj 10 DPO tai jei taip kaip praeitą ciklą tai jau gali būt kad susirgsiu, o šiaip iki pirmadienio tikiuosi nesulaukt jų, tada bus galima vilčių dėt, nes pirmadienį bus 14 DPO ax.gif

o tu testukų negadinai daugiau? ax.gif

o taip. dariausi smile.gif)))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 10 15, 20:53)
o taip. dariausi smile.gif)))

vau, nerealiai wub.gif su tokiu ryškumu tikrai mmm nesulauksi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 10 15, 21:57)
vau, nerealiai wub.gif su tokiu ryškumu tikrai mmm nesulauksi bigsmile.gif

tai zinok cia nt nuo 8 dpo iki 13 dpo. ryt bus 14dpo. darysiuosi kol bus labai labai ryskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 10 15, 22:05)
tai zinok cia nt nuo 8 dpo iki 13 dpo. ryt bus 14dpo. darysiuosi kol bus labai labai ryskus  biggrin.gif

pasirodyk ir FB, ten irgi mergaitės laukia nekantrauja smile.gif

labai gražiai šiaip ryškėji, jau man jokių abejonių nekyla kad tu tikrai nestuke.gif thumbup.gif bet dar niekad negirdėjus kad taip anksti pradėtų vaiduokliaut, čia kažkas nerealaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 10 16, 19:23)

labai gražiai šiaip ryškėji, jau man jokių abejonių nekyla kad tu tikrai nestuke.gif  thumbup.gif bet dar niekad negirdėjus kad taip anksti pradėtų vaiduokliaut, čia kažkas nerealaus bigsmile.gif

tai gal kokie dvynukai, kad taip anksti jau taip nemazai to hcg, kad testas taip anksti rodo bigsmile.gif ot butu fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 16, 21:47)
tai gal kokie dvynukai, kad taip anksti jau taip nemazai to hcg, kad testas taip anksti rodo bigsmile.gif ot butu fainai 4u.gif

o kas čia žino, gal ir bus dviguba vestuvių dovana bigsmile.gif

man jau parėjo mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 16, 22:47)

zinokit baikit smile.gif mes su mb taip ir kalbejom.nes man 8 dpo parode jau.kazkas nerealaus.pirmad ryte zinokit pasidarysiu hcg,nes ydomu labai.ryt galesiu ikelti testuka smile.gif
butu nereali staigmena thumbup.gif mes pas kuniga kai buvom ,tada jau matomai kabinosi antra diena man tai jis sako na zinokit pasimelsiu as jums dvynuku drinks_cheers.gif ziuresim smile.gif

QUOTE(Ronera @ 2014 10 16, 22:53)
o kas čia žino, gal ir bus dviguba vestuvių dovana bigsmile.gif

man jau parėjo mmm verysad.gif

verysad.gif bet gera zinia- naujas ciklas mirksiukas.gif
zinokit kaip sako kai pastoji jau iskart jauti.tai rimtai zinokit pajauciau maudima 4 dpo.ir jauciau kad cia kazkas ne taip.ir manau kurios dar nesulaukete II tai pajausite iskarto.
Atsakyti
na ir ką hcg? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 10 17, 10:14)
na ir ką hcg?  g.gif  bigsmile.gif

darys tik pirmadieni ryte wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip gyvuojate? Tyloka čia pas jus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2014 10 22, 21:00)
Labas vakaras  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kaip gyvuojate? Tyloka čia pas jus mastau.gif

sveika smile.gif mes gerai gyvuojam smile.gif vis dar planuojam verysad.gif o tyluma todel kad mes fb grupeleje daugiau bendraujam biggrin.gif

aisku butu labai smagu cia naujokiu sulaukti smile.gif labai jau mazas musu burelis smile.gif
Atsakyti