QUOTE(circus @ 2014 10 05, 15:59)
Čia jau man atrodo serialo kūrėjų noras atnešt į serialą intrigos. Kad va Hiurem praranda savo galias.
Aš iš vis nesuprantu tų seserų iš lempos atvažiuoja, kad susidorotu su Hiurem. Visai negerbe brolio, tai jis ją pasirinko, vedė.. O tos kišas. Norėjo įnešt prieskonių, bet gavos eilini karta, kaip sesuo, taip kenkia.
Man tos seserys lai vaziuoja, bet zinot kas man juokinga, atvaziuoja ir vaidina rumu valdoves, dabar atvaziavo sita, ir rengia kokius pasilinksminimus ir i juos pakviecia(!) Hiurem

kas man atrodo turetu buti atvirksciai, juk cia Hiurem vadovauja, o kai atvaziuoja sesutes toks jausmas, kad jos nebe sveciai buna rumuose o vos ne naujosios Valide

Bet sita sesute man irgi patinka, tokia optimizmo pilna o jau kai sypsosi, tai et akys atrodo jos juokiasi, labai grazi aktore
Naujoji Hiurem man netgi labai cia tinka, as kai paziuriu i tas nusendintas tai baisuma, o Hiurem kaip ir istorijoje rase, kad isliko labai ilgai jauna, grazi, tai va cia nors kurejai ta parodo, nes ziurint i Hiurem dabartine tai nei raukslytes, tokia rafinuota,ramesne, nebera tu jaunatvisku isteriju, riksmu, nu tikrai labai laiku pakeite tas aktores, nors man senoji Hiurem kaip aktore labai patiko, nu bet jau geriau tokia, nei dirbtinai nusendinta, nes jau kai parodo Mahidevran, tai baisu, jau tokia atrodo suvargusi, nusenusi