Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Zundyte,

"Gliuko nufotografuoti neįmanoma. Nei sekundės ramiai nepabūna, net ant rankųsmile.gif O ir su apšvietimu pas mus vakare prastai. Jeigu kas nori hyper aktyvaus kačiuko, tai prašom į svečius. Beje jis bus ilgesnio plauko. "

user posted image

fantastiškas vaikis biggrin.gif

laba ryta,

nelabai laiko turiu, norėjau tik Zundyte nudžiuginti...bet nesusilaikiau pamačius Kivukos uošvių katino foto...o toj kraikdėžėj mažas Kivis?

o Tašės laiškas verysad.gif , atsakymas Ruonio su Bižu wub.gif ...man jau ruoniuko gaila verysad.gif biggrin.gif ...bjaurios tos mamkos, pradioj valgyk, valgyk, už tėvelį už mamytę...o paskui storas, sėsk ant dietos... biggrin.gif

Ainu video dar neperžiūrėjau.. verysad.gif

Papildyta:
...galvojau ką man primena, Kivos uošvių katinas , ogi Matilda- Frekenbok katę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 25, 09:40)
o toj kraikdėžėj mažas Kivis?

Tep biggrin.gif

Žinokit, ir aš kažkada buvau mažas bigsmile.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 08:46)
Tep biggrin.gif

Žinokit, ir aš kažkada buvau mažas  bigsmile.gif  wub.gif

ox wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Apie ruonį - pavargau aš žiūrėti, kos jis liūdnas ir nepaslankus su švarkučiu. Nusispjoviau ir nurengiau. Aišku, pilvas iškart nudrožtas, bet užtai pažaista su pelike.
kitų dienų kronika: vėl esu persekiojama dėl maisto biggrin.gif (nors kol vilkėjom švarkutį, kartais pati eidavau ieškot ruonio, kad pašerčiau), kaunamasi su Zuzia dėl mylimos pelikės, užgrūnamas Pamplemusa, bo reikia jį nuprausti... pilvas gyja.
Laukiu dar kordycepso jam, nusprendžiau kol kas cheminių vaistų nekišt, nes net neaišku ko jam reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 rugsėjo 2014 - 09:13
QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 09:46)
Tep biggrin.gif

Žinokit, ir aš kažkada buvau mažas  bigsmile.gif  wub.gif

Dievuliau... biggrin.gif lotuliukas.gif O jau žvilgsniukas. Tai ne dabar... Beje, mamka, ar Kivis ant pilvūzo vėl kokių sąvėlų neužgyveno? Lyg ir į tą nesidietinančių klubą netinka.
Tašė šukuojasi, kas jai su mamka tokia belieka. doh.gif Netgi burzgimą kartais šukuojant išgirstu...

Jetau, sėdžiu ir ištisai apie tą katytę Dašą iš Kauno galvoju... užvakar ar vakar pamačiau skelbimą. Jei kas žino kačių sudrauginimo formulę - klausau jos, nes kiek pamenu, ilgokai ji prieglaudoj. Skambinausi, sakė, ji labai rami, netgi stumdoma beveik, paduoda ėsti atskirai. O jei Tašė neleis jai ėst? unsure.gif g.gif
MB liepė ramintis, bet ne mano tai būdui. Ji Kaune. Kaži kaip sektųsi parsivežti...
Čija su Ainu - tikrai, Ainu ne nuotaika buvo.

Man šiandie pagaliau pratrūko mmm, tai nuotaika tokia Nuotaika

Grikis geradėjas... Ir Pūkelytės foto... thumbup.gif Ir labai graži Kivukos rudenio bei rariuko lyg ta foto žalia - ramybė.

Teta Erendira, mamka teiraujasi, kas ten per birzgiantis daiktas, kurį rodai Runcuncukui naktimis? Bet gal nesakyk jai, nes panaudos prieš mane. Ir Bižū, aš irgi nežinau kodėl, bet nutrūko roletų valdymo grandinėlė, garbės žodis blink.gif , nežinau... Smagiai barškėjo, prikeldavo mamką, bet aš vos paliesdavau... unsure.gif

Nesidietinsiu. user posted image

Pamiršau parašyti, šiandie mano vaikis Tašei uodegą padepiliavo. Aišku, jis nepagalvojo, tikrai, nemanau, kad specialiai. Pasiėmė mašinuką, toks kurį užveda padėjus ant kieto paviršiaus ir pavažiavus atgal. Tada jis lekia į priekį. Užvedė ir, nepasakysiu, kodėl, ėmė ir pridėjo Tašei prie uodegos. Mašinytės ratai pasisuko, įtraukė Tašei plaukus iš uodegytės. Uo je tau... Tašė jam kirst - nepataikė, aš rėkt ant mažo, vaikas išsigando ir bėgt, paskui sėdi ir verkia. Katė kniaukia, atbėgo MB, sako, kas čia daros???? verysad.gif Klausiu, kodėl taip padarei?
Norėjau pažaist ir nepagalvojau... verysad.gif unsure.gif
MB sako, pabandyk užvest ir sau prisidėk... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ir išėjom visi nusiminę... Tašė atsigavo jau. Drybso prie lango.
Apribojo šypsenėles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 25 rugsėjo 2014 - 09:38
Erode, taip ir įsivaizduoju Tave su tokia "nuotaika" lotuliukas.gif ir ... na, vaikas tikrai nepagalvojo....
Atsakyti
Oi koks minkštučiukas Tašės pilvukas wub.gif wub.gif wub.gif
O uodegytės plaukai ataugs ax.gif reikia gi moteroms kartas nuo karto prasidepiliuot kudlas tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 25, 10:24)
Pamiršau parašyti, šiandie mano vaikis Tašei uodegą padepiliavo. Tašė atsigavo jau. Drybso prie lango.

irnesakyk.gif galejo juk būt ir dar blogiau, todėl nereik liudėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 25 rugsėjo 2014 - 09:55
Oi, brolyčiai/seserytės, sunkus tas mūsų gyvenimas rolleyes.gif Mamkos kasdien tobulėja atrasdamos naujų būdų komplikuoti mūsų gyvenimus.. Ir dar įsteigusios SM draugiją, tais būdais viena su kita dalijasi doh.gif Kažkokios dietos g.gif šukavimai, nagų karpymai... Ant stalo - negalima, žaliuzių kibint - negalima, gėlių paragaut - negalima, lakstyti per galvas paryčiais - negalima. O tai kas mums galima??????
Mažas
user posted image
Atsakyti
Čia iš serijos cirkas išvažiavo...klounai liko... verysad.gif nuomininkai išsikrautė....katytę pamiršo
Veiksmas marčios kieme, labai norėtųsi kažkaip padėt iki šalčių verysad.gif

Zosė

user posted image

user posted image

user posted image

ir jauna (2-3 metų) ir graži, ir miela ....
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 25, 10:59)
Čia iš serijos cirkas išvažiavo...klounai liko... verysad.gif  nuomininkai išsikrautė....katytę pamiršo
Veiksmas marčios kieme, labai norėtųsi kažkaip padėt iki šalčių  verysad.gif

Zosė

ir jauna (2-3 metų) ir graži, ir miela ....

Diinka... unsure.gif VNN diena šiandie vėl, jaučiu.
Paskaitai ir galvoji, kad nu žmonės nužmogėję visiškai.
Atvežė užmigdyti, įmetė pro langą į prieglaudą... Paliko, arba blogiau - katė liko... O baisiausia - nunaginti - vis tik kažkurie vetai tai atlieka, zarazos, - katinai išmetami į lauką. Kokie jų šansai? verysad.gif
Atsakyti
nugi labasrytas 4u.gif

Griki, Taše, Pukelyte, Runciuk ir kiti gražuoliai kolegos katinai - vienykites ir nesidietinkit!

biggrin.gif
Atsakyti