QUOTE(Kivuka @ 2014 09 25, 09:46)
Dievuliau...

O jau žvilgsniukas. Tai ne dabar... Beje, mamka, ar Kivis ant pilvūzo vėl kokių sąvėlų neužgyveno? Lyg ir į tą nesidietinančių klubą netinka.
Tašė šukuojasi, kas jai su mamka tokia belieka.

Netgi burzgimą kartais šukuojant išgirstu...
Jetau, sėdžiu ir ištisai apie tą katytę Dašą iš Kauno galvoju... užvakar ar vakar pamačiau skelbimą. Jei kas žino kačių sudrauginimo formulę - klausau jos, nes kiek pamenu, ilgokai ji prieglaudoj. Skambinausi, sakė, ji labai rami, netgi stumdoma beveik, paduoda ėsti atskirai. O jei Tašė neleis jai ėst?
MB liepė ramintis, bet ne mano tai būdui. Ji Kaune. Kaži kaip sektųsi parsivežti...
Čija su Ainu - tikrai, Ainu ne nuotaika buvo.
Man šiandie pagaliau pratrūko mmm, tai nuotaika tokia
NuotaikaGrikis geradėjas... Ir Pūkelytės foto...

Ir labai graži Kivukos rudenio bei rariuko lyg ta foto žalia - ramybė.
Teta Erendira, mamka teiraujasi, kas ten per birzgiantis daiktas, kurį rodai Runcuncukui naktimis? Bet gal nesakyk jai, nes panaudos prieš mane. Ir Bižū, aš irgi nežinau kodėl, bet nutrūko roletų valdymo grandinėlė, garbės žodis
, nežinau... Smagiai barškėjo, prikeldavo mamką, bet aš vos paliesdavau...
Nesidietinsiu. 
Pamiršau parašyti, šiandie mano vaikis Tašei uodegą padepiliavo. Aišku, jis nepagalvojo, tikrai, nemanau, kad specialiai. Pasiėmė mašinuką, toks kurį užveda padėjus ant kieto paviršiaus ir pavažiavus atgal. Tada jis lekia į priekį. Užvedė ir, nepasakysiu, kodėl, ėmė ir pridėjo Tašei prie uodegos. Mašinytės ratai pasisuko, įtraukė Tašei plaukus iš uodegytės. Uo je tau... Tašė jam kirst - nepataikė, aš rėkt ant mažo, vaikas išsigando ir bėgt, paskui sėdi ir verkia. Katė kniaukia, atbėgo MB, sako, kas čia daros????

Klausiu, kodėl taip padarei?
Norėjau pažaist ir nepagalvojau...
MB sako, pabandyk užvest ir sau prisidėk...

Ir išėjom visi nusiminę... Tašė atsigavo jau. Drybso prie lango.
Apribojo šypsenėles.