Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(vilmux79 @ 2014 09 30, 12:47)
Už kokią kainą nugriebėt? Ar šilta pakankamai?

32,25 dol, tai tiek pat, kiek ir dabar būtų su tuo papildomu kodu. šiaip man pasirodė, kad ji šilta, kokybiška, džemperiukas dar išsiima, šiaip patiko, tik galėtų spalva kiek mažiau ryški būt, bet vaikui patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2014 09 30, 12:47)
Už kokią kainą nugriebėt? Ar šilta pakankamai?

Jei neklystu Proksi yra pasisakiusi, kad ta 4 in 1 laaabai šilta ir patogi tuo, kad ten sluoksniai išsisega ir vėsesnę galima daryt. Bet žiemai kelnes prie jos tektų pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 30 rugsėjo 2014 - 12:54
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2014 09 30, 12:39)
Perku pavasarį, kai būna nukainuotos biggrin.gif  Kaimukuose jų niekas neišperka, dar ir nukainuotos ilgai stovi doh.gif Didmiesčiuose gal kiek kitaip yra g.gif

kuriose kaimukose reikia ieskoti? Kaune parduotuvei kai del akciju uzklausiau sake isgraibsto pacia pirma diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2014 09 30, 13:58)
kuriose kaimukose reikia ieskoti? Kaune parduotuvei kai del akciju uzklausiau sake isgraibsto pacia pirma diena  doh.gif

Marijampolėje 4u.gif
Atsakyti
Aš vis į šitą spoksau g.gif kas gali ką gero/blogo pasakyt? Kaži ar nėra labai sunkus? Ir jis taip suprantu pašiltintas?
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2014 09 30, 12:24)
Patarkite prašau greituoju būdu... kas labiauvertas dėmesio?

http://www.carters.c...s-kid-girl-sale

http://www.carters.c...PNK_color=Color

Turim pirmąjį. Kelnės labai pink - kaip kažkas rašė - vaiko nepamesim smile.gif Bet kadangi striukė pilka, prigesina tą kelnių ryškumą, kuris man nepatiktų (jei būtų, tarkime, tik striukė). Šiaip kombis gražus, striukė nėra labai šilta. Bet man carters patinka dėl kokybės. Mano mergaitė 110 cm, pirkau M dydį, tai kelnės kaip tik, striukė laisvoka.
Atsakyti
hmzz tikiuosi, kad mano vyrukui 3T nebus mazas. Ugis 91 cm svoris 15 kg.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 09 30, 15:17)
hmzz tikiuosi, kad mano vyrukui  3T nebus mazas. Ugis 91 cm svoris 15 kg.

Carters nesiuskite , nes man kazkodel neduoda ideti nieko i krepseli g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 09 30, 13:22)
Carters nesiuskite , nes man kazkodel neduoda ideti nieko i krepseli    g.gif

man irgi neveikia puslapis, nieko į krepšiuką nededa schmoll.gif
Atsakyti
O carters is Kid skyriaus M dydis kombikelnes 23 kg., 120 cm. vaikui butu su rezervu?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti