Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 12

Dabar renkames is jusu pasakytos eob5851aox ir aeg bc501342nm. Patarkite kuri geriau ir optimaliau?
Atsakyti
QUOTE(lina-linas @ 2014 10 06, 21:43)
Sveiki.
Labai prasau Jusu pakonsultuoti. Isigijome aeg indukcine kaitlente, kolkas esu patenkinta. Dabar renkames orkaite. Labiau traukia aeg arba electrolux. Kaina iki 1700- 1800 litu.

EOC5851AOX
Atsakyti
Laba diena,
kokius modelius rekomenduotumėte iš įmontuojamų orkaičių su garais? Mes galvojam ką nors iš Electrolux arba AEG. Ačiū labai!
Atsakyti
QUOTE(RRB_K_H @ 2014 10 07, 14:42)
Laba diena,
kokius modelius rekomenduotumėte iš įmontuojamų orkaičių su garais? Mes galvojam ką nors iš Electrolux arba AEG. Ačiū labai!

Jei nebrangią, gal Electrolux EOB6631OX
Atsakyti
Sveiki, bendradarbe sukele man susidomejima indukcinemis kaitlentemis - taciau neturiu jokio supratimo apie jas, kokia rinktis, ar tikrai praktiska, ekonomiska, saugu ir patogu?
g.gif
Atsakyti
ARBA trumpiau kalbant 4u.gif remontuojame virtuve, keiciam baldus, buitine technika, prasau padekite issirinkti :
- kaitlente (siuo metu susidomejau indukcinemis, jei jos vertos demesio, bus proga isigyti naujus puodus lotuliukas.gif ),
- gartrauki (labiau domintu ekonomiskesnis variantas),
- orkaite (apsauga nuo vaiku aktuali, butu super jei butu kazkokia valymo programa, na dar paskaicius visai sudomino varniantas kartu su mikrobangu krosnele, vietos sutaupyciau, nes virtuve vos 6 kv.m.)
ACIU
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2014 10 07, 15:30)
- kaitlente (siuo metu susidomejau indukcinemis, jei jos vertos demesio, bus proga isigyti naujus puodus  lotuliukas.gif ),
- gartrauki (labiau domintu ekonomiskesnis variantas),
- orkaite (apsauga nuo vaiku aktuali, butu super jei butu kazkokia valymo programa, na dar paskaicius visai sudomino varniantas kartu su mikrobangu krosnele, vietos sutaupyciau, nes virtuve vos 6 kv.m.)

-kaitlentė Electrolux EHH46540FK (patogus valdymas)
-orkaitė Electrolux EOC3430COX (pirolizė)
-gartraukis Electrolux EFC60151X
Atsakyti
O ar galėtumėt patarti dėl kaitlentės kraščiuko - man negražu, bet draugas sako, kad geriau su kraščiuku. Gal galėtumėt, specai, paaiškinti, ar su tuo kraščiuku tikrai geriau? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriau be kraščiuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vil_ma @ 2014 10 07, 16:08)
O ar galėtumėt patarti dėl kaitlentės kraščiuko - man negražu, bet draugas sako, kad geriau su kraščiuku. Gal galėtumėt, specai, paaiškinti, ar su tuo kraščiuku tikrai geriau?  g.gif  4u.gif

aš ne specė, bet... Su kraščiuku valymas sunkesnis. Be kraščiuko, reikia saugoti, kad nenuskelt kampuko. Viena pažįstama nepastebėjo, kai nutrupėjo.. Bet aš išsirinkau dabar be. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif bandysiu įkalbinėt saviškį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Patarkite su kokia priemone geriausiai valosi grūdinto stiklo kaitlentę?

Ačiū už patarimus. 4u.gif
Atsakyti