Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 12

QUOTE(Juodaorchideja @ 2014 11 21, 15:36)
Laba diena,
Vis dar neissirenku orkaites su kaitlente - noreciau kad butu vieno gamintojo.
Kaip ir patiko siūlytas Bosch variantas ( HBG761650S ), bet peržiūrėjus Youtube naudojimą, pastebėjau, kad gan sudėtingas valdymas, gal esate susidūrusi su tokiu valdymu? gal tik pačioj pradžioj kol įpranti sudėtinga atrodo..? 
O gal kartais būtų koks kitas modeliukas pagal mūsų pageidavimus?
Orkaitė pagal mus turi turėti:
*Pirolizė
*Patogus blėkų ištraukimas
*Papild. funkcija greitas įkaitimas
*Papild. funkcija  šilumos palaikymas
*Papild. funkcija atitirpinimas
*Tokia funkcija, kaip žemos temperatūros - norėčiau kad būtų galima pašildyti pieną, atitirpinti sviestą ir pan. -o gal galima kaip nors nustatyti ir rankiniu būdu tokią programą?
* Jei tikrai pirolizės metu sklinda baisūs kvapai,tai jei rekomenduojat, reikėtų gal dar kad būtų tas kvapų ir riebalų filtras.
*Laikrodis
*Valdymas nesvarbus.
*Dėl auto programų - tai gali būti, gali ne.. Gal ir patogu kai kartais nežinai kurią funkciją pasirinkti, bet  automatiškai reikia stovėti su instrukcija, nes mintinai neprisimeni kas yra 1,2 ar 3 programa, nes tik skaičius išmeta... Ar praktikoje kas naudojate šias programas?

Kaitlentės norėtųsi, kad būtų su išsiplėtimais vienoje pusėje, tai abu (Bosch PIN651F27E ir Siemens EH651FN17E) tiktų.

Orkaitė šiaip atrodo AEG ( BP731460NM ) irgi visai nieko - tik ta kaitlentė AEG (HK654250FB) nelabai patinka, nes ten yra tik 1 didesnio puodo išsiplėtimas.

O kurį orkaitės ir kaitlentės variantą Jūs rinktumėtės kaip sau? Esu girdėjusi, kad dabar Bosch su Siemens žymiai geresni už AEG. Ką Jūs manot?

Tikrai nėra toks sudėtingas valdymas kaip rodo per filmuką.....
Ar žiūrėjote modeliuką Siemens HB73G4541S
http://www.siemens-h...HB73G4541S.html
Tada ir kaitlentė Siemens EH651FN17E kuri Jums tinka...
Atsakyti
QUOTE(saulute40 @ 2014 11 20, 16:01)
Kaitlente sita laba patiko  thumbup.gif
o orkaite- gal ka pigiau is elektroliux be garų bet su pirolize?

Senam bute turėjau Elektrolux EOC45651OX, tai dabar kraustantis į naują irgi šitą pasirinkau: patogi, su pirolize, be man nereikalingų papildomų maisto gaminimo programų, sensorikos. Ir kaina šiuo metu jau nukritusi (dabar mokėjau 1380 Lt). Trijų metų naudojimo patirtis - tikrai geras modeliukas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau lyg ir išssirinkau įmontuojamos orkaitės variantą ,kurį norėčiau pirkti BOSCH HBA74R252E,su pirolize,biudžetas skirtas apie 2000 lt,jau lyg ir apsidžiaugiau,kad bus ramu,kad pirksiu,bet eilinį kartą moteriškas smalsumas skatino dar pasidairyti. Taip prasidėjo mano kelionės iš centro į centrą,o juose vis skirtingi konsultantų atsiliepimai.Kad reikia žiūrėti kur rinkta technika,kad vienų valdymas elementarus,kitų gan sudėtingas...Vieni vienareikšmiškai už AEG,kiti už Siemens,treti už Bosch... doh.gif Pavargau,finale nebežinau ar man reikia tos pirolizės funkcijos,ar tikrai ją jungiant būna stiprus kvapas ...Žodžiu,esu pasimetus. doh.gif Orkaitę naudoju labai dažnai,kepu ir mėsą,ir žuvį,savaitgaliais pyragus.Norisi normalaus gero buitinio prietaiso.Deja,šitoje gausybėje pasiūlos jaučiuosi kaip žioplė,kuri rodos nebesupranta elementarių dalykų.Kaip renkatės Jūs,prašau patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zolla @ 2014 11 21, 19:45)
Sveiki, jau lyg ir išssirinkau įmontuojamos orkaitės variantą ,kurį norėčiau pirkti  BOSCH HBA74R252E,su pirolize,biudžetas skirtas apie 2000 lt,jau lyg ir apsidžiaugiau,kad bus ramu,kad pirksiu,bet eilinį kartą moteriškas smalsumas skatino dar pasidairyti. Taip prasidėjo mano kelionės iš centro į centrą,o juose vis skirtingi  konsultantų atsiliepimai.Kad reikia žiūrėti kur rinkta technika,kad vienų valdymas elementarus,kitų gan sudėtingas...Vieni vienareikšmiškai už AEG,kiti už Siemens,treti už Bosch... doh.gif Pavargau,finale nebežinau ar man reikia tos pirolizės funkcijos,ar tikrai ją jungiant būna stiprus  kvapas ...Žodžiu,esu pasimetus. doh.gif Orkaitę naudoju labai dažnai,kepu ir mėsą,ir žuvį,savaitgaliais pyragus.Norisi normalaus gero buitinio prietaiso.Deja,šitoje gausybėje pasiūlos jaučiuosi kaip žioplė,kuri rodos nebesupranta elementarių dalykų.Kaip renkatės Jūs,prašau patarkite  4u.gif

Electrolux EOC5851AOX.
Jei bijote dėl kvapų, tada AEG BP731460NM
Atsakyti
QUOTE(zolla @ 2014 11 21, 17:45)
Sveiki, jau lyg ir išssirinkau įmontuojamos orkaitės variantą ,kurį norėčiau pirkti  BOSCH HBA74R252E,su pirolize,biudžetas skirtas apie 2000 lt,jau lyg ir apsidžiaugiau,kad bus ramu,kad pirksiu,bet eilinį kartą moteriškas smalsumas skatino dar pasidairyti. Taip prasidėjo mano kelionės iš centro į centrą,o juose vis skirtingi  konsultantų atsiliepimai.Kad reikia žiūrėti kur rinkta technika,kad vienų valdymas elementarus,kitų gan sudėtingas...Vieni vienareikšmiškai už AEG,kiti už Siemens,treti už Bosch... doh.gif Pavargau,finale nebežinau ar man reikia tos pirolizės funkcijos,ar tikrai ją jungiant būna stiprus  kvapas ...Žodžiu,esu pasimetus. doh.gif Orkaitę naudoju labai dažnai,kepu ir mėsą,ir žuvį,savaitgaliais pyragus.Norisi normalaus gero buitinio prietaiso.Deja,šitoje gausybėje pasiūlos jaučiuosi kaip žioplė,kuri rodos nebesupranta elementarių dalykų.Kaip renkatės Jūs,prašau patarkite  4u.gif

Jūsų pasirinkta HBA74R252E rinkta Ispanijoje tvarkinga ,nebrangi orkaitė turinti Eco 3D karšto oro funkcija (tai aktualu jai kepsite trim aukštais)i Pirolizė (3 intensyvumo lygiai),8 kepimo funkcijos...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 21, 17:50)
Electrolux EOC5851AOX.
Jei bijote dėl kvapų, tada AEG BP731460NM

Dėkui,kad atsakėte smile.gif O gal galėtumėt man pasakyti kokio intensyvumo kvapas pirolizės proceso metu?Aš aplamai neįsivaizduoju ar būtų lb didelis skirtumas tarp BOSCH ir AEG?Tikrai visai nenusimanau,tad kai kam gal pasirodys mano klausimai visai naivūs,tad prašau nepykti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2014 11 21, 17:58)
Jūsų pasirinkta  HBA74R252E rinkta Ispanijoje tvarkinga ,nebrangi orkaitė turinti Eco 3D karšto oro funkcija (tai aktualu jai kepsite trim aukštais)i Pirolizė (3 intensyvumo lygiai),8 kepimo funkcijos...

Kaip ačiū,kad sulaukiu tiek patarimų 4u.gif Aš ir nužiūrėjau ją.Patiko funkcijų gausa,atrodė nepriekaištinga ir kaina normali .Bet suabejojau dėl surinkimo Ispanijoje,nes išsiskyrė konsultantų nuomonės šuo klausimu,o aš tiesiog pasimečiau doh.gif

Išdrįsiu tuomet dar paklausti,jei rinktis tarp šio varianto Bosch HBA74R252E ir rekomenduotos AEG BP731460NM,kaina beveik identiška,o kaip visa kita?Kuri patogesnė valdyme,funkcijų gausa ir surinkimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zolla @ 2014 11 21, 18:10)
Dėkui,kad atsakėte smile.gif O gal galėtumėt man pasakyti kokio intensyvumo kvapas pirolizės proceso metu?Aš aplamai neįsivaizduoju ar būtų lb didelis skirtumas tarp BOSCH ir AEG?Tikrai visai nenusimanau,tad kai kam gal pasirodys mano klausimai visai naivūs,tad prašau nepykti smile.gif

Na jai orkaitę valysite du kartus į metus tada bus labai intensyvus...bet jai orkaitę valysite dažniau tada to kvapo galite ir nejausti.
Valymui karščiu taikoma daugybė išlygų prieš jungiant pirolizę iš orkaitės reikia išimti kepamąsias skardas tinklelį, riebalų filtrą bėgelius ir skardų laikiklius. Visa tai teks plauti rankomis nes pirolizės būdu gali būti valomos tik orkaitės sienelės ir valyti kaitinimu pritaikytos kepamosios skardos. Taip pat reikia perbraukti skudurėliu ir surinkti stambesnius trupinius, kad šie neužsiliepsnotų, ir tik taip paruošus orkaitę galima įjungti savaiminį išsivalymą. Pirolizė trunka nuo 1 iki 3 valandų.

Papildyta:
QUOTE(zolla @ 2014 11 21, 18:18)
Papildyta:

Kaip ačiū,kad sulaukiu tiek patarimų 4u.gif Aš ir nužiūrėjau ją.Patiko funkcijų gausa,atrodė nepriekaištinga ir kaina normali .Bet suabejojau dėl surinkimo Ispanijoje,nes išsiskyrė konsultantų nuomonės šuo klausimu,o aš tiesiog pasimečiau  doh.gif

Išdrįsiu tuomet dar paklausti,jei rinktis tarp šio varianto Bosch HBA74R252E ir rekomenduotos AEG BP731460NM,kaina beveik identiška,o kaip visa kita?Kuri patogesnė valdyme,funkcijų gausa ir surinkimu... ax.gif

Pagalvočiau ar noriu AEG BP731462NM nes valdymas jau sensorinis...bet tai labai asmeniškai...vieni dievina tokį valdymą kiti privengia...nėra ten nieko sudėtingo bet kiti nelabai mėgsta kai šalia dar turi būti instrukcija kuri primintu vieną ar kitą žingsnį
http://www.youtube.c...h?v=7fBOrzT1aEY
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 21, 18:18)
Na jai orkaitę valysite du kartus į metus tada bus labai intensyvus...bet jai orkaitę valysite dažniau tada to kvapo galite ir nejausti.
Valymui karščiu taikoma daugybė išlygų prieš jungiant pirolizę iš orkaitės reikia išimti kepamąsias skardas tinklelį, riebalų filtrą bėgelius ir skardų laikiklius. Visa tai teks plauti rankomis nes pirolizės būdu gali būti valomos tik orkaitės sienelės ir valyti kaitinimu pritaikytos kepamosios skardos. Taip pat reikia perbraukti skudurėliu ir surinkti stambesnius trupinius, kad šie neužsiliepsnotų, ir tik taip paruošus orkaitę galima įjungti savaiminį išsivalymą. Pirolizė trunka nuo 1 iki 3 valandų.

Dėkui už atsakymą,jau net nebežinau ar man reikia aplamai tos pirolizės funkcijos,kažkaip nejaukiai nuteikia lb aukšta šio proceso temperatūra ir dažnai atliekant kažin ar nebus lb didelės el.energijos sąnaudos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zolla @ 2014 11 21, 18:30)
Dėkui už atsakymą,jau net nebežinau ar man reikia aplamai tos pirolizės funkcijos,kažkaip nejaukiai nuteikia lb aukšta šio proceso temperatūra ir dažnai atliekant kažin ar nebus lb didelės el.energijos sąnaudos. g.gif

Reikia ar nereikia čia jau apsispręsti tik Jums ......kiek rašėte kepate tikrai nemažai todėl Jūsų atveju siūlau su pirolizės funkcija...bet yra tokių šeiminkiu kurios kepa uždaruose induose,kepimo pirštinėse,folijoje ir orkaitės būna gana švarios todėl nelabai ir reikalingas toks apsivalymo būdas....
Atsakyti
QUOTE(Juodaorchideja @ 2014 11 21, 16:36)
Laba diena,
Vis dar neissirenku orkaites su kaitlente - noreciau kad butu vieno gamintojo.
Kaip ir patiko siūlytas Bosch variantas ( HBG761650S ), bet peržiūrėjus  naudojimą, pastebėjau, kad gan sudėtingas valdymas, gal esate susidūrusi su tokiu valdymu? gal tik pačioj pradžioj kol įpranti sudėtinga atrodo..? 

man atrodo, kad aš tokią orkaitę neseniai nusipirkau. Skaičiukų po ranka neturiu, bet iš pažiūros ta. Valdymas thumbup.gif pastudijuoti reikia, bet man tokie iššūkiai patinka. Orkaite kol kas labai džiaugiuosi.

Ir kaitlentę boscho, pagal pakeiksliuką, atrodo, tokią pat nusipirkau. Ji man nelabai patinka. Gal dar nesugebu jos kontroliuoti, bet tikrai rinkčiausi dabar kaitlentę, kuri pasiveja reikalingą virimo temperatūrą ( nežinau, kaip ta funkcija vadinasi), tas sensorinis valdymas kartais labai jautrus, o kartais neįmanoma užduoti g.gif Gal man su šiuo vienetu nepasisekė, o gal tok modelis.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 21, 18:34)
Reikia ar nereikia čia jau apsispręsti tik Jums ......kiek rašėte kepate tikrai nemažai todėl Jūsų atveju siūlau su pirolizės funkcija...bet yra tokių šeiminkiu kurios kepa uždaruose induose,kepimo pirštinėse,folijoje ir orkaitės būna gana švarios todėl nelabai ir reikalingas toks apsivalymo būdas....

Dėkui Kikker,orkaitė mano namuose naudojama tikrai labai dažnai,tad dėkui,kad padedate suprasti kas yra kas ir kam reikalinga:4u: Dabar suprantu,kad man reikalinga orkaitė su pirolizės funkcija.Liko tik apsistoti tiek kažkuriuo variantu ar BOSCH ar AEG.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zolla @ 2014 11 21, 18:44)
Dėkui Kikker,orkaitė mano namuose naudojama tikrai labai dažnai,tad dėkui,kad padedate suprasti kas yra kas ir kam reikalinga:4u: Dabar suprantu,kad man reikalinga orkaitė su pirolizės funkcija.Liko tik apsistoti tiek kažkuriuo variantu ar BOSCH ar AEG.. g.gif

Tai nėra labai sunku...dedate pliusiukus prie vienos ir prie kitos kuri daugiau +++ surenka tą ir pasirenkate mirksiukas.gif
Atsakyti