Nusprendžiau pasikeisti prieš 7 metus įsigytą kaitlentę ir orkaitę, nes tiesiog pasitaikė puiki proga jas perleisti savo mamai, kuri ką tik pasiremontavo butą, ir naujausiomis technologijomis taip smarkiai nesižavi

Kadangi naują techniką žadu statyti į jau buvusios vietą- mano vyras labai dėl to "spardosi"- sako, dar nepataikysi su dydžiu, tai bus bėdos. Iš dalies- jis teisus. Mūsų turimos AEG Electrolux kaitlentės išmatavimai (kas mane nustebino)- didesni nei daugumos kaitlenčių parduotuvėje : 62x52cm (plotis x gylis). Tačiau pakėlusi ją- išsimatavau angą: 56x49,5cm, tad manau, kad gal neturėtų būti didelė problema pagal šiuos išmatavimus pritaikyti indukcinę kaitlentę?.. Ką mano ekspertai?

Kas dėl orkaitės- neturiu žalio supratimo ką geriau rinktis, bet manau idealiu atveju turėtų būti bent tos pačios firmos kaip kaitlentė (ar nebūtinai?). Mano norai? Eee... pirolizė (ar kita savaiminio išsivalymo funkcija), teleskopiniai bėgeliai, nekaistančios durelės. Dar - kepimo atidėjimas ir automatinio išsijungimo po kurio laiko f-ja, el. laikmatis ir panašūs dalikėliai (tačiau ko gero šiais laikais sunkiau atrasti elektrinę orkaitę be šių "pribombasų", nei su jais

Beje, dar vienas esminis klausimas protingiems žmonėms: ar orkaitėms su pirolize reikalinga kažkokia spec spintelė, kuri leistų labiau vėdintis orkaitei iš galo, pirolizės metu? Kažkur skaičiau, kad turi būti trumpesnė apatinė spintelės dalis, dėl papildomos ventiliacijos. Kaip yra iš tiesų?
Ką galėtumėte pasakyti gero (ar blogo) apie šią orkaitę: Electrolux EOC 456510X ? Gal kas gali pasiūlyti analogišką modelį su panašiomis funkcijomis už geresnę kainą?
O jei kas patartų kur apskritai Kaune geriausia įsigyti buitinę techniką (galite rašyti į AŽ, kad kas nors nesupyktų dėl reklamos

Nesitikiu, kad atsiras daug perskaičiusių mano ilgą rašliavą (atsiprašau- glaustai nemoku