Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveiki

ar yra koks nors kodukas www.sierratraidingpost.com?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 09 22, 11:07)
Raso , kad TEI4 , tai gal irgi silta butu g.gif

nemačiau, bet ir nėra M dydžio, aš visgi M imčiau, vistiek storai niekad nesirengiu..
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 09 22, 09:47)

JMD,Rudsak irgi fainos  drinks_cheers.gif Ir dar kazkokio siaurietisko stiliaus striukyciu ismesdavo Ruelala atrodo  g.gif ,pamirsau branda,man atrodo ,jos irgi kokybiskos ,praktiskos turetu buti ,pamatysiu,parodysiu ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif liuks, nes noriu kazko grazaus, kad ir brangesnio. Geriau vienas grazus kokybiskas. Makeidzo nenoriu. Negrazu. Visi po vienu kurpalium man jie vienodi. Zasi imciau jei rasciau gera kaina, bet man jis nepuosnus, tik kad siltas ir kokybiskas, o as megeja dzingaliuku, man vat tie geruliai Rudsakai labai prie dusios. Kailis grazus ju. Ir baisios brangybes nera. Be to. Vaikiukams ten kokiu paltuku yra. Sedejau seile iskorus ir galvojau o maz imt maziui ir nukalt koki palciuka biggrin.gif bet paskui vel isijunge protas sveikas ir pazadejau, kad kai tas vaikas sieksniais kas kelis menesius nebeaugs, butinai kazkaa grazaus igysuiu jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 22, 10:58)
o kur tada žiūrėt?

skiis.com, nordstrom.com.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 22, 11:37)
skiis.com, nordstrom.com.

nordstrom būna papildomos nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 22, 11:41)
nordstrom būna papildomos nuolaidos?

Ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 22, 09:55)
Labas rytas, mergaitės, šiandien pasikeitė planai ir nuo dabar esu namuose iki 19 val.. Kas nori atsiimti, lauksiu 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduos, kur pirkti gera kombinezona atskirai kelnes ir striuke vaikui 4 metu ?

aciu
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 09 21, 18:05)
O tavoji su kišenėm? g.gif ar tik foto taip atrodo? mano tai be...

su kisenem rolleyes.gif

QUOTE(Whatever? @ 2014 09 22, 10:09)
Sveiki

ar yra koks nors kodukas www.sierratraidingpost.com?

35% HGB5612J

QUOTE(Pusiausvyra @ 2014 09 22, 10:58)
Gal kas parekomenduos, kur pirkti gera kombinezona atskirai kelnes ir striuke vaikui 4 metu ?

aciu

Gap pirkom nemazai ax.gif
Atsakyti
nu nieko sau, ir po 1000 usd kitaicai parduoda blink.gif siaip pagooglinau, galvoju paziuresiu, kokiu graziu modeliu turi CG ir cia pirmoje parduotuveje radau doh.gif ne nesigilinau, kad kitaicai gali buti
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 22, 12:12)
nu  nieko sau,  ir  po  1000  usd  kitaicai  parduoda  blink.gif siaip

Nesikuklina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 22, 12:15)
Nesikuklina. biggrin.gif

nu... bet jei ziuriu ta shelburme kainuoja 700 usd su nuolaida, tai as dar vadinasi nepribrendau pukinei striukei uz 2500 lt lotuliukas.gif nu bet nesakau niekada, gal jau kitais metais kitaip galvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 rugsėjo 2014 - 11:23