Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 09 18, 19:55)
rudaplauke,gavau  thumbup.gif  kokioj euforijoj as net neisivaizduoji  lotuliukas.gif  viskas tiko  thumbup.gif  jezau,kaip nerealu kad casadei blade dydis tiko  wub.gif  aciu Savitai arba ciurlioniui  4u.gif  biggrin.gif 
mamai batai is sierros bus idealiai,tokie kokiu jai reik  thumbup.gif  bet mastau kad tetis jau su pavydu ziures...reik ir jam ieskot  doh.gif 
kaip kaifuoju ispakuodama Old World Christmas zaisliukus  biggrin.gif uzversiu tuoj as jus ju  uzsakymais vel  lotuliukas.gif 
aciu aciu visoms  oro_buckis.gif

Kokios spalvos Casadei blade gavai ? ax.gif Velniskai grazus ,bet man per sudetingas ju kulnas,jei cia tie ,ka isivaizduoju wub.gif
Butu koja tavo mazesne ,pasiulyciau Zanotti ,kokius grazuolius turiu aulinius,nenesioju del tokio kablo auksto ... Net platformyte nepadeda man .. doh.gif

Paveluotai dekoju uz siuntinuka ,viskas grazu wub.gif biggrin.gif
Alterna isbandziau naujas priemones,krema plauku nuo 10 problemu sauganti biggrin.gif ir seruma galiukams .. Patiko rolleyes.gif Ziuresiu ,kiek toliau saugos ,bet dabar thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 18, 20:38)
- Pagaliau ir aš supratau, ką tos taurės reiškia temos pradžioj biggrin.gif

hihihi.gif tai nezinojimas turejo stipriai kankinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 09 18, 21:54)
Kokios spalvos Casadei blade gavai ?  ax.gif Velniskai grazus ,bet man per sudetingas ju kulnas,jei cia tie ,ka isivaizduoju  wub.gif
Butu koja tavo mazesne ,pasiulyciau Zanotti ,kokius grazuolius turiu aulinius,nenesioju del tokio kablo auksto ... Net platformyte nepadeda man ..  doh.gif

situos
http://www.yoox.com/...p...2TV&sizeId=
nuuu realiai tai pasakiski wub.gif
dzin zinok,patogus thumbup.gif nepalyginsi su louboutin so kate doh.gif
kokius zanocius? bigsmile.gif
Atsakyti
labai laukiu prisijungianciu prie

www.dillards.com
www.hautelook
www.loft.com
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2014 09 18, 07:00)
Ačiū už siuntinuką su porą prekių 

QUOTE(jottauute @ 2014 09 18, 13:54)

Paveluotai dekoju uz siuntinuka ,viskas grazu 

aciu jums 4u.gif

QUOTE(Ineza @ 2014 09 18, 09:20)
Sveikos,

Noriu paklausti, gal kuri nos uzmatete JAV LED lempu gelinam lakavimui uz protinga kaina? Geros kokybes.

Aciu.

is amazon esam pirkusios 4u.gif

QUOTE(rapoja @ 2014 09 18, 10:47)
Saks'iuko - 10 proc dar turite  ?

nea, nebeturim ax.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 09 18, 11:55)
rudaplauke,gavau  thumbup.gif  kokioj euforijoj as net neisivaizduoji  lotuliukas.gif  viskas tiko  thumbup.gif  jezau,kaip nerealu kad casadei blade dydis tiko  aciu Savitai arba ciurlioniui 
mamai batai is sierros bus idealiai,tokie kokiu jai reik  bet mastau kad tetis jau su pavydu ziures...reik ir jam ieskot  doh.gif 
kaip kaifuoju ispakuodama Old World Christmas zaisliukus  uzversiu tuoj as jus ju  uzsakymais vel 
aciu aciu visoms 

Labai smagu, kad siuntinukas taip nudziugino, tie eglutes zaisliukai tokie faini wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2014 09 18, 12:05)
Sveikos
100 metu 
gal Canada Goose nuolaida kur uzmatet? Shelburne parka domina.

nelabai joms buna nuolaidu, bloomingdales gal kada bus ax.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 18, 12:38)
- Pagaliau ir aš supratau, ką tos taurės reiškia temos pradžioj

biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 09 18, 19:05)
Sveikos bigsmile.gif
100 metu  biggrin.gif
gal Canada Goose nuolaida kur uzmatet? Shelburne parka domina.

Daugiau nei pries 1 men buvo bloom kodukas viskam -25% bent mackage taike, manau kad ir goosei taike 4u.gif tai gal dar ismes toki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 09 18, 22:08)
situos
http://www.yoox.com/...p...2TV&sizeId=
nuuu realiai tai pasakiski  wub.gif 
dzin zinok,patogus  thumbup.gif  nepalyginsi su louboutin so kate  doh.gif 
kokius zanocius?  bigsmile.gif

Aga,apie sita modeliuka ir galvojau wub.gif
Nerodysiu tau Zanotciu,vistiek,kojos neikisi biggrin.gif Juodi auliniai minimalistiniai tokie,elegantiski ir ekstravagantiski ,kaip visi Zanotti .Kablas ***** toooks aukstas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 09 18, 22:33)
Aga,apie sita modeliuka ir galvojau  wub.gif
Nerodysiu tau Zanotciu,vistiek,kojos neikisi  biggrin.gif Juodi auliniai minimalistiniai tokie,elegantiski ir ekstravagantiski ,kaip visi Zanotti .Kablas ***** toooks aukstas  doh.gif

tai aisku neikisiu,man zanociu 40d reik doh.gif biggrin.gif tik siaip idomu biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugt ir padekoti:

Paprastute suknute, bet graziai ir sauniai atrodo - ir pagal rekomendacijas, kad didinta emiau XS, nors nesioju S-M, tai toji XS kaip tik
http://www.landsend....dress/id_267967

Ir vyro striuke pagauta su -45% labai kokybiska, lengvute, audinukas svelnus, spalva subtilesne net, visokiu ten vidiniu kiseneliu, nes pasidaro i travel pillow:)
http://www.sierratra...;colorFamily=04

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2014 09 18, 22:36)
tai aisku neikisiu,man zanociu 40d reik  doh.gif  biggrin.gif  tik siaip idomu  biggrin.gif

Jo i mazesne puse jie drinks_cheers.gif
Pagalvojau,kad pasiilgau batu tokiu priekiu,kaip Casadei Blade wub.gif Reiks kazko paieskot rudeniui ,auliniu noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 09 18, 22:20)
Daugiau nei pries 1 men buvo bloom kodukas viskam -25% bent mackage taike, manau kad ir goosei taike  4u.gif tai gal dar ismes toki  ax.gif

Canada Goose netaike, jie dažniausiai būna isimciu saraše verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 19, 06:15)
Canada Goose netaike, jie dažniausiai būna isimciu saraše verysad.gif

jau pamaciusi , kad tu rasei taip anksti , issigandau- galvojau nu , dabar parasysi, kad siuntinuku sia savaite nebus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 19, 07:16)
jau  pamaciusi , kad  tu  rasei  taip anksti , issigandau- galvojau  nu , dabar  parasysi, kad  siuntinuku  sia savaite  nebus doh.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas, prašom "nekarksėti" biggrin.gif
Atsakyti