QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2014 10 15, 08:43)
Sveiki,
labai reikia pagalbos, kol galva neužšalo nuo to rinkimosi..
Turiu šiandien apsispręsti dėl šaldytuvo, o randu vis naujų variantų ir abejoju dėl išsirinktojo
Būsiu laaaabai dėkinga, jei padėsit 
Domina Whirlpool, AEG arba Electrolux. Pageidaujami parametrai:
1. Įmontuojamas (su šaldikliu apačioje, bet aukštesnėmis durelėmis, kad su stalviršiu lygiai sueitų);
2. Kuo aukštesnė energijos klasė - tuo geriau (>=A+);
3. Kuo didesnė talpa (g. b. aukščiausias šaldytuvas);
4. Kad būtų tylesnis, būtų gerai, kad turėtų NO FROST, greitas užšaldymas, gali ir nulinę zoną turėti (nebūtinai), automatinį atitirpinimą visur.
Buvau išsirinkusi Whirlpool ART884/A+, tada gavau pasiūlymą ART9811++SF. Pirmasis lyg ir patinka, o antras vilioja talpa, tylesnis, bet ką tas pajėgumas lemia?? Pirmojo 9kg/24h, o man siūlomas tik 3.5kg/24h. Ar tai didelis minusas, blogiau šaldys?
Laukiu patarimų, komentarų - iš anksto ačiū
labai reikia pagalbos, kol galva neužšalo nuo to rinkimosi..

Domina Whirlpool, AEG arba Electrolux. Pageidaujami parametrai:
1. Įmontuojamas (su šaldikliu apačioje, bet aukštesnėmis durelėmis, kad su stalviršiu lygiai sueitų);
2. Kuo aukštesnė energijos klasė - tuo geriau (>=A+);
3. Kuo didesnė talpa (g. b. aukščiausias šaldytuvas);
4. Kad būtų tylesnis, būtų gerai, kad turėtų NO FROST, greitas užšaldymas, gali ir nulinę zoną turėti (nebūtinai), automatinį atitirpinimą visur.
Buvau išsirinkusi Whirlpool ART884/A+, tada gavau pasiūlymą ART9811++SF. Pirmasis lyg ir patinka, o antras vilioja talpa, tylesnis, bet ką tas pajėgumas lemia?? Pirmojo 9kg/24h, o man siūlomas tik 3.5kg/24h. Ar tai didelis minusas, blogiau šaldys?
Laukiu patarimų, komentarų - iš anksto ačiū

Sveiki,
Bijau kad reikėtu žiūrėti ne šaldymo pajegumą(nuo to nebus blogiasnis šaldymas bet užtruks ilgiau jai daugiau prikrausite ) geriau žiūrėti kokia GEBApalaikyti temperatūrą nuktrūkus el.srovei.
Šaldytuvas ART 9811/A++SF Stop Frost technologija šaldiklyje bet tai NĖRA NO FROST
Šiai dienai labai nedidelis pasirinkimas yra tokio aukščio šaldytuvu todėl rinktis iš labai platauis asortimento nėra ką....kaip sakau tik iš bėdos modeliukas Electrolux ENN3153AOW