QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 08, 10:55)
QUOTE(katerinka0907 @ 2014 10 08, 11:34)
manau tai Linai papildomas darbas, o mums nezinau ar ka labai jau keicia.
cia mano nuomone.
cia mano nuomone.
Na taiiip, bet aš žiūriu pradedu makaluotis. Tarkim tas pats pavyzdys, kalbam apie 30 d. siuntą, o aš sistemoje matau 09.26 ir 10.01
Sakau tik mintis kilusi ir pasiūlymas
Sveikos,
As susipainiojau, dabar matau dvi siuntas, vienos datos 1vnt, kitos datos 2vnt, svoris prie abieju 0.
Ar tai reiskia, kad per abi datas nulis kg ar kiekvienos atskirai tik, bet sudejus gali ir gautis 2kg?
As susipainiojau, dabar matau dvi siuntas, vienos datos 1vnt, kitos datos 2vnt, svoris prie abieju 0.
Ar tai reiskia, kad per abi datas nulis kg ar kiekvienos atskirai tik, bet sudejus gali ir gautis 2kg?
QUOTE(Tahoe @ 2014 10 08, 15:22)
Sveikos,
Man rodos nulį rašo tada, kai nesiekia 2 kg. Jeigu klystu, tai pataisys mane kitos narės
QUOTE(Mazutee24 @ 2014 10 08, 15:26)
Man rodos nulį rašo tada, kai nesiekia 2 kg. Jeigu klystu, tai pataisys mane kitos narės 
Taip, zinau, taip ir yra
Gal kuri buvote susidurusi su tokia situacija. DPD veze siunta pas Lina, bet nerado namie. Siunta kazkur paliko pas kaimynus, tiksliau kieme. Atsiunte foto, kurioje matau salia suksliu maisus ir nezinau ka cia daryti. Pirkta is amazon.de. Rasiau Linai, bet ji turbut ziauriai uzsikasusi, tai kol kas neatsake. Bijau, kad siunta nesuslaptu...
Gal kuriai buvo panasi situacija????
QUOTE(smilga79 @ 2014 10 08, 16:39)
Gal kuri buvote susidurusi su tokia situacija. DPD veze siunta pas Lina, bet nerado namie. Siunta kazkur paliko pas kaimynus, tiksliau kieme. Atsiunte foto, kurioje matau salia suksliu maisus ir nezinau ka cia daryti. Pirkta is amazon.de. Rasiau Linai, bet ji turbut ziauriai uzsikasusi, tai kol kas neatsake. Bijau, kad siunta nesuslaptu...
Gal kuriai buvo panasi situacija????
nu artistai - ne kitaip - tai kas nors nunes ta siunta - ir irodyk, kad Lina nekalta
Papildyta:
Smilga, yra jusu siunta, Lina prase parasyt jai emaila su trackingu jos - pakutens kudlas DPD kad tokiu bajeriu nebebutu...
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 08, 16:42)
nu artistai - ne kitaip - tai kas nors nunes ta siunta - ir irodyk, kad Lina nekalta
O jie jokio paraso nepaeme 
Nu ne, atsiunte nuotraka ir tiek.
QUOTE(smilga79 @ 2014 10 08, 16:50)
Nu ne, atsiunte nuotraka ir tiek.
papildziau jums ana savo posta
QUOTE(smilga79 @ 2014 10 08, 16:39)
Atsiunte foto, kurioje matau salia suksliu maisus ir nezinau ka cia daryti. Pirkta is amazon.de.
Tai dar kas nors su šiukšlėm išmes
QUOTE(me2za @ 2014 10 08, 17:14)
Tai dar kas nors su šiukšlėm išmes
Nu nėra žodžių
O neprivalo jie dar kartą vežti jei neranda namie
Išsidirbinėja ne tas žodis 
musu kaime tai arba skambina kaimynams i duris, arba palieka siuntini uzmete uz varteliu, jei lengvas neduztantis