Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 11 26, 12:52)
Jis zalias...Skiedziasi daugiau,nei paprastas sampunas,nes pakankamai stiprus....Tai nenaudokit jo tada,jis tik sakau,karta i menesi. Ir tai sunim,kurie gauna aliejaus ir visokiu kitokiu priemoniu. O kitiems net nezinau ar taip daznai reiketu naudoti.

http://www.hubintsec...log/Vellus.html
pasirinkau ta zemiausia pakuote.
aiskuma. ten vadinasi yra ir show ir clarifying.
tikrai pask karta ismaudziau su clarifying.
tai vadinasi naudosiu show kaskart. o clarifying tik retsykiais. kol pabaigsiu.
o tada reikes is naujo uzsisakyti dideli show shampoo
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2014 11 26, 13:22)
Labai gražutė, mano skonio thumbup.gif Iš veislyno ji ar pasisekimas? smile.gif

Is veislyno pirkom 4u.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2014 11 26, 13:34)
Mes irgi apie kirpimą kol kas negalvojam, bet į papilotes neplanuoju rišti  smile.gif Tik kosmetiškai apsikirpom. Labiausiai nerimą kėlė pėdutės (buvo l.plaukuotos) - reikėjo būtinai iškarpyti, kad pirštų sąnariukai nekryptų. Ir norėjosi, kad plaukelius iš ausų išpešiotų, kad uždegimo nesusidarytų (ausytės paraudusios buvo). Šalia visko, dar pilvuką nuskuto (berniukas) ir gražiai pėdutes apkarpė, kad purvo mažiau iš lauko neštų  smile.gif

I papilotes as suksiu ., ausytes pati ispesioju ji net nereaguoja ... jau karta ir ausyciu galiukus kirpau pati tik buvo labai baisu kad neikirpciau i ausyte ... o del peduciu sutvarkimo pas kirpeja vesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 11 26, 15:05)
jau karta ir ausyciu galiukus kirpau pati tik buvo labai baisu kad neikirpciau i ausyte ... o del peduciu sutvarkimo pas kirpeja vesiu smile.gif

bent man ausytes kur kas sudetingiau kirpt (del tos pacios baimes) nei pedutes - esu ir zirklem karpius jas ir masinele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 11 26, 10:35)
Clarifying-yra valantis,ji galima i men 1k tik naudoti,jis isvalo kailiuka nuo visokiu brudu.taip,kaip zmogui pvz odos Scrubas. Show shampoo reik Jums  smile.gif

Aciu!!! sekmadieni idesiu savo princo nuotrauka. dabar jam 5 men, svoris 2,6 . megstantis pavalgyt biggrin.gif

gal priimsit mane ir Rici i savo buri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 26 lapkričio 2014 - 18:52
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 26, 19:32)
bent man ausytes kur kas sudetingiau kirpt (del tos pacios baimes) nei pedutes - esu ir zirklem karpius jas ir masinele mirksiukas.gif

bandysiu tada ir as unsure.gif
QUOTE(burgunt @ 2014 11 26, 19:51)
Aciu!!! sekmadieni idesiu savo princo nuotrauka. dabar jam 5 men, svoris 2,6 . megstantis pavalgyt biggrin.gif

gal priimsit mane ir Rici i savo buri blush2.gif

O Jus maisto nenormuojat ?
Atsakyti
Merginos, ausytes apkirpti reikia su masinele. Nezinau, kaip paaiskinti. Mane veiseja mokino. Juoku darbas. Tik ausis ir duodasi manoji apskusti paciai. Visos kitos proceduros pas kirpeja ir vete atliekam. Gal, rasiu video. Jei ne, bandysiu paaiskinti. biggrin.gif

Labas visos! 4u.gif

P.s. Pas mus tos dienos. Pirma karta po harmonu injekcijos rujoja. Beje, jauciasi kaip ir nieko. Net, nepastebejau. Vyras parode patepliota kede. Jei, taip ir toliau, tai turbut neoperuosim.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 26, 19:26)
Merginos, ausytes apkirpti reikia su masinele. Nezinau, kaip paaiskinti. Mane veiseja mokino. Juoku darbas. Tik ausis ir duodasi manoji apskusti paciai. Visos kitos proceduros pas kirpeja ir vete atliekam. Gal, rasiu video. Jei ne, bandysiu paaiskinti.  biggrin.gif

Labas visos!  4u.gif

P.s. Pas mus tos dienos. Pirma karta po harmonu injekcijos rujoja. Beje, jauciasi kaip ir nieko. Net, nepastebejau. Vyras parode patepliota kede. Jei, taip ir toliau, tai turbut neoperuosim.

idomu - nes su ausim man sunkiausia tvarkytis doh.gif

Musu cioce jau baige - tai labai svariai, tvarkingai - kelnaiciu prisipirkus jai buvau - ale nereikejo...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 26, 21:35)
idomu - nes su ausim man sunkiausia tvarkytis doh.gif

Musu cioce jau baige - tai labai svariai, tvarkingai - kelnaiciu prisipirkus jai buvau - ale nereikejo...

Kriiste, radau cia video. Dar, mane veiseja mokino pradeti is nugaros puses skusti ausis, kad neissigastu masineles. Ji, girdes uzima ir pripras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 26, 20:02)
Kriiste, radau cia video. Dar, mane veiseja mokino pradeti is nugaros puses skusti ausis, kad neissigastu masineles. Ji, girdes uzima ir pripras.  biggrin.gif

aciu - pastudijuosiu - penktadieni kirpadienis nuplanuotas merginai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 11 26, 20:12)
bandysiu tada ir as  unsure.gif

O Jus maisto nenormuojat ?

truputi bandau normuot, bet gaila jo, vis bega tikrint savo bliudeli.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 11 26, 22:34)
truputi bandau normuot, bet gaila jo, vis bega tikrint savo bliudeli.

Tokio amziaus, jie turbut visi nedavalge. biggrin.gif Su nostalgija prisimenu tuos laikus. Dabar, pati su pilnu maisto bliudeliu vaikstau paskui savo princese. lotuliukas.gif
Atsakyti
veiseja sake kad daugiau neaugs, o jeigu augs tai labai mazi smile.gif o pas koki veterinara Virga tu vedi savo dziaugsma?
Atsakyti