mergaites, o jaigu as nepesiosiu ausytes vidu o apskusiu
? nes bandziau sendien vel papesiot tai cypia , muistosi. man sirdi skauda
kazka gal ne taip darau
QUOTE(burgunt @ 2014 12 01, 13:41)
mergaites, o jaigu as nepesiosiu ausytes vidu o apskusiu
? nes bandziau sendien vel papesiot tai cypia , muistosi. man sirdi skauda
kazka gal ne taip darau 
Mano veiseja sake, kad jorkams nebutinai pesioti plaukus is ausu. Ju ausys stovincios, tai "vedinasi" pacios. Nors, mums vetas ispesiojo pirma karta, kai trauke dantukus ir naudojo narkoze. O, dabar pas kirpeja kas du men. kai kerpa, tai ir papesioja. Oi, kaip ji nenori pas kirpeja. Tik pasiparkuojam prie kirpyklos, jau nerami darosi. O, islipus skuodzia i kita puse. Atgal ant ranku atsinesu. Bet, ji isvis yra bailiuke. Maudytis bijo, fenuotis bijo, sukuotis nenori. Islepintas vaikas. Tik, visa laime, kad su "tevais" tenka gyventi.
sveikos, maniškė nu tikra madam.... Ausytes kai pesioju ana miega
, savaitgalį buvo antras bandymas ausiciu kirpimo tai vėl miegojo, tik vat kojiciu nelabai norėjo duot. Kirptis bet vyras palaikė nukirpau.... Užpakaliuką ir putyte irgi daves be problemų
QUOTE(burgunt @ 2014 11 30, 18:01)
ausytes namazos
reiktu ausytes vidu papesiot jau, pabandziau bet cypia
ir baigesi grazio proceduros 
reiktu ausytes vidu papesiot jau, pabandziau bet cypia
O kam pesiojat?
Nei vienam suniui,nei karto gyvenime nepesiau
Bedlingonui-taip,nes susivelia plaukai ausyse,bet Jorkui kam
as tiek visko prisiskaiciau dar pries perkant suneli, tai jau galva susisuko, tai kad daug kur raso kad reikia pesiot ausytes
mes sestadieni irgi pirma kart maudem, tai bijojo, feno irgi. tai vakar kai pati prausiausi pasiemiau i vonios kambary ir Ryci kad apsiprastu, kai dziovinau plaukus tai laikesi atokiau
bet nieko
Papildyta:
o kur kerpates? man ir gi reik susirast kirpeja
mes sestadieni irgi pirma kart maudem, tai bijojo, feno irgi. tai vakar kai pati prausiausi pasiemiau i vonios kambary ir Ryci kad apsiprastu, kai dziovinau plaukus tai laikesi atokiau
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2014 12 01, 12:50)
Mano veiseja sake, kad jorkams nebutinai pesioti plaukus is ausu. Ju ausys stovincios, tai "vedinasi" pacios. Nors, mums vetas ispesiojo pirma karta, kai trauke dantukus ir naudojo narkoze. O, dabar pas kirpeja kas du men. kai kerpa, tai ir papesioja. Oi, kaip ji nenori pas kirpeja. Tik pasiparkuojam prie kirpyklos, jau nerami darosi. O, islipus skuodzia i kita puse. Atgal ant ranku atsinesu. Bet, ji isvis yra bailiuke. Maudytis bijo, fenuotis bijo, sukuotis nenori. Islepintas vaikas. Tik, visa laime, kad su "tevais" tenka gyventi. 
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 12 01, 11:58)
cia tai merginai maloniausia proceduros dalis (ypac po rujos) - atrodo kaifuoja ji
QUOTE(Kriiste @ 2014 12 01, 15:05)
cia tai merginai maloniausia proceduros dalis (ypac po rujos) - atrodo kaifuoja ji 
Kriste prajuokinai
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 12 01, 15:18)
zinok mums jau buvo nejuokinga - ji buvo pradejus lipt ant musu ir trintis, skaiciau kad reik iskart parodyt kas sefas - ir liausis, tai pastaciau ja i vieta - tai dabar nebesitrina - bet taip apsizergia ranka ir smarkiai dupce prispaudzia
QUOTE(burgunt @ 2014 12 01, 15:22)
as tiek visko prisiskaiciau dar pries perkant suneli, tai jau galva susisuko, tai kad daug kur raso kad reikia pesiot ausytes
bet nieko
Papildyta:
Papildyta:
Mes vaziuojam i Horten i Amadeus sunu kirpykla. Ten latve kirpeja savininke. Labai profesonali. Turi auksta kategorija. Ir pati augina rusu zaisliukus, ar kaip juos vadina. O, kai kirpo cia, Drammene norvege Hunde Parke kirpykloj, tai ir sumokejau daugiau ir likau nepatenkinta labai. Dar, kaimynas sake, kad Askeri kerpa ar tai lietuve ar tai latve. Bet, as jau nenoriu keisti. Mes labai patenkinti.
Kriiste prajuokinai su savo panele.
jau tris dienas normuoju maista Ryciui 60 gr per diena. tai jis pastoviai alkanas
vyras negali ziuret
nenormalu kai suo pastoviai alkanas
QUOTE(burgunt @ 2014 12 02, 20:42)
jau tris dienas normuoju maista Ryciui 60 gr per diena. tai jis pastoviai alkanas
vyras negali ziuret
nenormalu kai suo pastoviai alkanas 
Normalu. Tai normali sveiko suns busena. As jei savo suniui duociau tiek, kiek jis nori, turbut numirtu, bet est nesustotu.
QUOTE(linamog @ 2014 12 02, 23:22)
Normalu. Tai normali sveiko suns busena. As jei savo suniui duociau tiek, kiek jis nori, turbut numirtu, bet est nesustotu.
Iš savo patirties, galiu tik pritarti. Mano abu šunys, kuriuos turėjau/turiu rajūs. Ir tai nepriklausė/nepriklauso nuo maisto normavimo - normuoju ar ne, šuo nuolat išalkęs. Man tai atrodo įprasta, vyras - bando susitaikyti