Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

pas mane Rycis jau 10 dienu, pradzioje bande pagudraut, bet mes atsilaikem tongue.gif pries mums valgant jam ipilu jo norma ir ramu dabar, guli sau po stalu ramiai thumbup.gif tikiuosi taip ir bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IndreTu @ 2014 12 07, 23:27)
Sveikos, mamytės  smile.gif ,

Forume esu naujokė, tačiau laba norėčiau prisijungti prie Jūsų pokalbių apie Jorkšyro terjerus.
Ir norėčiau paklausti kokiu maistu maitinate mažuosius draugus ?  4u.gif

as bandau Rojal Canin, bet mergaites raso kad nera pats geriauses maistas , as ji maisau su sveriamu is lietuvos atvestu net nezinau pavadinimo virs 20lt kg kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 08, 16:39)
Prašo šunys tik pirmas dienas arba iš tų kurie jiems duoda  smile.gif  Atminkite, kad jūsų maistas nėra geras jorkams. Tad ir vadovaukitės tuo. Paprašys tris dienas, o po to supras, kad niekas čia nieko neduoda. Ir visą savo gyvenimą daugiau nebemaldaus. Ir šuo bus ramus, ir jūs. Bet jei jums sunku neduoti, bent kai sėdite prie stalo ir valgote, nežiūrėkite į šuns akis. Taip bus lengviau jam neduoti. Vėliau įprasite. Tikrai tai nėra sunku  smile.gif Bet taip atsilaikę keletą dienų nebetraumuosite šuns ir savęs.
Manau, kad jorkams ir visiems kitiems labai mažų veislių šunims reikia būtent jiems skirto, to smulkaus sauso maisto. Pas mane besisvečiuojantys jorkai net nežiūri į "južako" lėkštę. Bet kai pjaustau savo šuniui, žalią jautieną (jorkai jos gauna labai nedaug, nes nėra prie jos savo namuose įpratę), tai jau nebesvarbu, kas jiems prie šono tupi lotuliukas.gif . Tada ir katino draugija tinka  lotuliukas.gif

Aciu dar karta uz vertingus patarimus. Taip, ir stengsimes laikytis. Del maisto, tai pati kalta, kad nepasiklausiau, kai pirkau. Pasitikejau, kad gausiu teisinga maista. O, pardavejas pasiklause, koks amzius(18men.), tai vadinasi suauges suo. Bet, as tai buvau su maze pas juos. Kaip sakant, ir foto nereikejo. Ai, vienu zodziu, kuo ilgiau gyvenu cia tuo daugiau nusyviliu. Atrodo, turetu buti atvirksciai. Muset, senatvinis marazmas uzpuole mane. lotuliukas.gif
Kriiste, paneles pas mus. O, kaip ir visa moteriska gimine - gudrios. Maniske, tai "tevui" i akis ziuri. O, jei jis nekreipia i ja demesio(prigrasintas lotuliukas.gif ), tai uzsoka jam ant keliu.
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 12 08, 19:17)

Kriiste, paneles pas mus. O, kaip ir visa moteriska gimine - gudrios. Maniske, tai "tevui" i akis ziuri. O, jei jis nekreipia i ja demesio(prigrasintas lotuliukas.gif ), tai uzsoka jam ant keliu. 
nail.gif

nu jo, musiske ne tik i akis ziuri - bet kokius garsus leidzia - gyvenime nepagalvociau kad suo taip gali doh.gif
Atsakyti
Sveikos...apziurejau sian pupos dantukus reikia traukt maziausia 6 doh.gif doh.gif doh.gif ,visi iltinukai ir kruminiai jau du doh.gif ,ryt vaziuosim pas veta...zesim kada gausim vizitui vieta unsure.gif ,kiek LT kainuoja tas "malonumas"?,reik pasiruost nusiskausminimui biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jus atskiriat kur pieniniai o kur nuolatiniai, as bandziau pas savaji paziuret, nieko nesupratau, jam 5 men ir 2sav. ir nelabai duodasi apziurai doh.gif
Atsakyti
Kai priekiniai keitėsi mates iš kart kad kliba, o dabar žiūriu kad iltiniu virsuneles jau prasikalusios sad.gif(., o du kruminiai beveik isdyge sad.gif(( aš saviske nuo pat pirmos dienos kai tik atviko pas mus kasdien pratinau kad dantukus duotų žiūrėt nes veiseja liepė mokint tai neturim problemų dėl apžiūrėjimo
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 12 09, 01:09)
Sveikos...apziurejau sian pupos dantukus reikia traukt maziausia 6  doh.gif  doh.gif  doh.gif ,visi iltinukai ir kruminiai jau du  doh.gif ,ryt vaziuosim pas veta...zesim kada gausim  vizitui vieta  unsure.gif ,kiek LT kainuoja tas "malonumas"?,reik pasiruost nusiskausminimui  biggrin.gif

as uz 2 iltinius ir 1 krumini mokejau 40 ar 50 lt blush2.gif Nesudetinga procedura buvo - bet po jos kol atsigaudinejo - labai gaila mazosios buvo - bega, vejas, o nepaeina, griuna doh.gif Tai visa popiete prasedejau prie jos guolio, kol ji miegojo, nes jei tik as einu - ji bunda ir eina is paskos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 12 09, 13:05)
as uz 2 iltinius ir 1 krumini mokejau 40 ar 50 lt blush2.gif Nesudetinga procedura buvo - bet po jos kol atsigaudinejo - labai gaila mazosios buvo - bega, vejas, o nepaeina, griuna doh.gif  Tai visa popiete prasedejau prie jos guolio, kol ji miegojo, nes jei tik as einu - ji bunda ir eina is paskos unsure.gif

pas mus 6 dantukai traukt 300£...... doh.gif
Atsakyti
pas mus turbut irgi kainos kosmines dantu rovimo doh.gif
Atsakyti

mergytes, ar yra tarp jusu tokiu kaip as maitinanciu jorkuti mirkytu maistu? noreciau su tokiomis pasikonsultuoti kiek mirkyti ilgai. nuo kada duoti nemirkyta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 09 gruodžio 2014 - 16:34
QUOTE(uogute @ 2014 12 09, 17:27)
mergytes, ar yra tarp jusu tokiu kaip as maitinanciu jorkuti mirkytu maistu? noreciau su tokiomis pasikonsultuoti kiek mirkyti ilgai. nuo kada duoti nemirkyta?  g.gif

Kiek laiko jūsų šuniukui?
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 12 09, 15:28)
Kiek laiko jūsų šuniukui?

6men

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2014 12 09, 11:05)
as uz 2 iltinius ir 1 krumini mokejau 40 ar 50 lt blush2.gif Nesudetinga procedura buvo - bet po jos kol atsigaudinejo - labai gaila mazosios buvo - bega, vejas, o nepaeina, griuna doh.gif  Tai visa popiete prasedejau prie jos guolio, kol ji miegojo, nes jei tik as einu - ji bunda ir eina is paskos unsure.gif

awwww..... wub.gif
man tas malonumas pies akis doh.gif
Atsakyti