QUOTE(Dalelė @ 2014 12 08, 16:39)
Prašo šunys tik pirmas dienas arba iš tų kurie jiems duoda

Atminkite, kad jūsų maistas nėra geras jorkams. Tad ir vadovaukitės tuo. Paprašys tris dienas, o po to supras, kad niekas čia nieko neduoda. Ir visą savo gyvenimą daugiau nebemaldaus. Ir šuo bus ramus, ir jūs. Bet jei jums sunku neduoti, bent kai sėdite prie stalo ir valgote, nežiūrėkite į šuns akis. Taip bus lengviau jam neduoti. Vėliau įprasite. Tikrai tai nėra sunku

Bet taip atsilaikę keletą dienų nebetraumuosite šuns ir savęs.
Manau, kad jorkams ir visiems kitiems labai mažų veislių šunims reikia būtent jiems skirto, to smulkaus sauso maisto. Pas mane besisvečiuojantys jorkai net nežiūri į "južako" lėkštę. Bet kai pjaustau savo šuniui, žalią jautieną (jorkai jos gauna labai nedaug, nes nėra prie jos savo namuose įpratę), tai jau nebesvarbu, kas jiems prie šono tupi

. Tada ir katino draugija tinka
Aciu dar karta uz vertingus patarimus. Taip, ir stengsimes laikytis. Del maisto, tai pati kalta, kad nepasiklausiau, kai pirkau. Pasitikejau, kad gausiu teisinga maista. O, pardavejas pasiklause, koks amzius(18men.), tai vadinasi suauges suo. Bet, as tai buvau su maze pas juos. Kaip sakant, ir foto nereikejo. Ai, vienu zodziu, kuo ilgiau gyvenu cia tuo daugiau nusyviliu. Atrodo, turetu buti atvirksciai. Muset, senatvinis marazmas uzpuole mane.
Kriiste, paneles pas mus. O, kaip ir visa moteriska gimine - gudrios. Maniske, tai "tevui" i akis ziuri. O, jei jis nekreipia i ja demesio(prigrasintas

), tai uzsoka jam ant keliu.