Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

QUOTE(Poisson'è @ 2014 09 27, 13:16)
_Dzaclina_, labai graži mergaitė wub.gif

Dekui 4u.gif
Cia kazkaip nelabai graziai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet labai judri..negaliu nufotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 26, 10:47)
Net, siurpas nuejo per kuna, ka turejot isgyventi.console.gif
Idomu, kuom ji paspringo? Mano sune viena karta prarijo jaucio raumeni mazdaug 10 cm ilgio. Griauze, griauze, kol suminkstejo ir pradejo ryti. As issigandus atimineti, ji nuo manes begti. Taip ir praryjo. Nieko neatsitiko, bet nuo to karto tokio skanuko negauna.  schmoll.gif



QUOTE(Poisson'è @ 2014 09 26, 13:23)
Būtent dėl šios priežasties ir bijau palikti griaužiamus skanėstus be savo priežiūros  unsure.gif Duodu tik tada, kai šuniuką stebiu.



Paspringo tokiu pominksiu sunu skanestu, tokiu jau buvo suvalgius visa maisa ir niekad bedu nebuvo, gauna viena ir tampo visa diena po biski grauzdama, bet dabar sveciuose kelioms dienoms turim draugu spanieliuke, kuri kelis kartus didesne uz mano maltese, tad atimineja is manosios viska ir surija per sekunde, tad ta is konkurencijos skubejo, rijo nekramtydama ir paspringo.

Poisson'e, manau as ir daugiau nepalikinesiu vienos su skaniukais, ziauriai isidandau.
Atsakyti
Poisson'è, pasirodysim i az, nenoriu, kad jo nuotrauka ci viesai kabotu.

QUOTE(k_azu @ 2014 09 27, 15:53)
O kodel jus jam leidziat lakstyti ir sveikintis su visais is eiles vietoj to, kad atlikinetu reikalus? Suo turetu buti ant pavadzio ir kol neatlieka reikalu, tol jokiu zaidimu. Aisku, kad mazam suniukui isejus i lauka, kur viskas taip smagu ir idomu rimti reikalai is galvos iskris.


O kas sake, kad jis paleistas ganosi? Moterys, nedarykite savo isvadu. Siame forume tai labai populiaru kazkaip. Vedzioju su pavadziu. Gyvename ne miskuose, tad zmones daznai tenka sutikti ir kitus sunis taipogi. Niekas specialiai jo neveda prie zmoniu ar gyvunu, bet jis is tolo pastebi judanti objekta ir inksdamas bei vizgindamas uodega laukia ju priartejant ir pats verziasi pas juos.
Dramu nedarau, dar tik 4 men. Ismoks, niekur nedigs.
Be to, kiekvieno gyvuno, kaip ir zmogaus, skirtingi charakteriai. Jeigu vienas 4 men.balu namie nepalikinejo, tai nereiskia, kad visi be isimties taip pat turi elgtis. Kitas gal veliau ismoks to.

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 09 27, 16:07)
Tai pasirodom ir mes  biggrin.gif  biggrin.gif

Keep On Going Velniuko Palikuonis
Namuose,tiesiog Ella  blush2.gif 7.5men

Zavi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 09 27, 14:53)
Sunys buvo isveisti medzioklei salyje kur pastoviai lyja ir salta, o siais laikais jie i kaciu tuoletus eina doh.gif


thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 09 27, 15:07)
Tai pasirodom ir mes  biggrin.gif  biggrin.gif

Keep On Going Velniuko Palikuonis
Namuose,tiesiog Ella  blush2.gif 7.5men


labai grazute. Jus jau parodose dalyvaujat?
Atsakyti
QUOTE(java @ 2014 09 27, 13:51)

labai grazute. Jus jau parodose dalyvaujat?

Taip. Dalyvavom Druskininkuose,Sakiuose...O laukiam Kauno ir Kedainiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 09 27, 15:53)

o kodel suo nervuojasi? Kur jus ji vedziojate, kad jam ten taip baisu?



nervuojasi - nes matau nori tupt... Vedzioju kieme, ir jai ten visai nebaisu, bet kai uzsinori - tempia namo, bet netupia - cia gi ne vaikas, nepaaiskinsi kad tupk ir daryk, jei nesmagu - slepkis uz krumo ir vistiek daryk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 09 27, 16:07)
Tai pasirodom ir mes  biggrin.gif  biggrin.gif

Keep On Going Velniuko Palikuonis
Namuose,tiesiog Ella  blush2.gif 7.5men

Koks zuikelis wub.gif
Atsakyti
Dzaclina, labai grazi panele. thumbup.gif wub.gif
Kazkur skaiciau, kad jorkus reik maudyti kas 3-4 dienas. Ilgiausiai kas 7d. Nerandu kur. Man veiseja sake irgi kas 7 dienas. Mes taip ir maudomes. Labai nenoriai. Fenuotis irgi. Sukuotis taip pat. Va, todel ir nukirpom kasas. Gaila buvo ziureti, kai ji drebedavo nuo feno. Kirptis irgi nesiduoda. Nagus ir paduku plaukus kerpam pas veta kas men. Kirpykloj kerpames kas du, tris men. Plaukus ant ausyciu pati apkerpu.
Nekritikuokit merginos. Nezinau, kodel ji tokia bailiuke. verysad.gif Labai mylima(kaip ir jums jusu) ir islepinta turbut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2014 09 27, 14:45)
Koks zuikelis  wub.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2014 09 27, 14:48)
Dzaclina, labai grazi panele.  thumbup.gif  wub.gif


4u.gif 4u.gif
Na,kad kas 3-4d maudyti,tai tikrai nesu girdejus g.gif g.gif
As kas 7d maudau sunis,kurie jau risami i papilotes...o kol plaukiukas palaidas,tikrai nemaudau taip daznai smile.gif
Atsakyti
Scholastika, o ką jūsų šuniuko skrodimas parodė?
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 09 27, 14:53)
merginos, pykit nepykusios, bet na, juokingai viskas skamba. Kodel kiti sunys sugeba ismokti reikalus atlikti tik lauke, o jorkams tai kazkoks atrodo aukstasis mokslas. Mano suo nuo 4 menesiu nei balos nei kruvos nepaliko namuose. Sakysit, kad pusle didesne? Bet geria didesni sunys irgi daug daugiau nei jorkai. Veisles pradininkai jauciu grabuose vartosi is siaubo i ka sunys virsta... Sunys buvo isveisti medzioklei salyje kur pastoviai lyja ir salta, o siais laikais jie i kaciu tuoletus eina doh.gif

drinks_cheers.gif
Visi šunys kaip šunys, o jorkai namų aksesuarais pavirtę, su išskirtinėmis auginimo sąlygomis. Paimk bet kurios veislės šunį, augink tokiomis pat sąlygomis su namų tualetu, perdėtu saugojimu, neauklėjimu,tai rezultatas bus lygiai toks pat.
Po visokių tokių istorijų veislės pavadinimas ir skamba kaip anekdotas kitiems, nors tai aktyvus, smagus, gyvybingas terjeras iš kurio "Cacą lelią" padarė.
Atsakyti
Tik du šunis esu auginusi: vaikystėje dvarniašką, dabar - dvarniašką-jorką. Bet skirtumas tarp šių dviejų šunų tikrai yra. Gal man pasisekė su pirmuoju šuniu, kuris buvo ypač protingas ir net komandas po kelių pakartojimų išmokdavo, o po pusdienio įsisąmonindavo...

Į šią temą man vis norisi pasakyti. Yra posakis: "Žiūri tokiomis protingomis šuns akimis...". Apie jorkus galima sakyti: "Žiūri tokiomis mylinčiomis/atsidavusiomis/nuoširdžiomis akimis...". Bent jau aš, asmeniškai, esu susidariusi tokią nuomonę, kad jorkams reikia skirti tikrai daugiau dėmesio ir knatrybės, norint pasiekti norimų rezultatų (pvz. tvarkos).

Beje, toliau plečiantis ir krypstant į asmeniškumus - maniškis šuniukas jau supranta ką reikia veikti lauke. Bet... Namuose vis tiek randam visko... 4u.gif Dažninsime pasivaikščiojimus. P.S. Pasisakau dėl to, kad nebūtų priekaištų, jog nemoku auklėti šuns ir darau iš jo "caca lialia" nusileisdama šuns kaprizams ir norams; t.y. pažanga jau yra, tikiuosi, kad to laikysimės ir toliau, o ne grįšime keliais žingsneliais atgal (kas jau buvo kartą nutikę doh.gif ).
Atsakyti