Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

Sveikutes 4u.gif
Ka tik gryzau krauja nuleidusi,o jau lauke kaip salta blink.gif Gerai kad vyras nuveze ir parveze nes ir jam reikejo kraujuka nuleisti doh.gif brrrr noriu kur silta,noriuuuu i Stambulaaa biggrin.gif
COMMA,sekmes tau mergyt-sunkus laikas kai nesitiki ir bac naujiena kaip is giedro dangaus, bet vyksit pas specus ir manau jie patars.As deja nieko nezinau apie ta bjaurybe bet labai tikiu kad viskas issispres gerai.Stiprybes,sveikatos ir kantrybes 4u.gif
Na,as geriu folbiol dar ir dabar ir gersiu visa nestuma bet tikrai nepastebejau nuo jo mieguistumo. Man tik nuo jo pykino stipriau tai gerdavau pries pat miega. 4u.gif
Edeniuk, normalu kad maudzia zinok mirksiukas.gif As pati kankinausi su tais maudimais keleta savaiciu zinok ir kai visos aplink sake kad normalu ir kad joms maudzia vistiek man buvo neramu.Vis laksciau i WC ir naktim negalejau normaliai miegoti nes tas maudimas atrodo atims svajone,sapna kuriame esi. Bet zinok ejo ir praejo. Nera ko noreti jau ruosiasi gimda ir ten tiek procesu vyksta tai ir maudzia.Man pvz.dabar keleta dienu kaip duria it su peiliu gimdos pusej bet irgi manau kad gimda kyla,raisciai tempais ir atsiranda toks durimo pojutis.Aisku,zinau kad parasysiu tau bet nenuraminsiu biggrin.gif Dabar daug sveikatos tau ir kantrybes mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 23, 08:38)
Edeniuk, normalu kad maudzia zinok mirksiukas.gif

aciu nuraminai, bent jau zinosiu kad maudimas ir Tau buvo, ir viskas toliau sekmingai ejosi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Comma, cestrella 4u.gif viskas bus gerai, tik nenuleiskit ranku 4u.gif
Nica79, man Elis net kelus kartus sake, kad Folbiol reikia gerti tik vakare, nes jis migdo 4u.gif
Edenut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 23, 09:39)

Nica79, man Elis net kelus kartus sake, kad Folbiol reikia gerti tik vakare, nes jis migdo  4u.gif
Edenut  wub.gif

4u.gif 4u.gif
Man sake kad i svori eina biggrin.gif ta prasme apetita zadina (Sevda sake ) biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif
Šeimos gydytojui išvardinau, kad manikiūrų nesidarau (kiek sugebu pati pasitvarkau), tatu neturiu, auskarai verti dar tarybiniais laikais... Sakau lieka tik medicininės paslaugos doh.gif Paskui iš kalbos išėjo, kad lygiai prieš metus buvo operacija. Jo akys net sužibo - va tau ir "dovanos" gavimo momentas blink.gif Sakau, bet gydytojau, neįtikėtina, kad tokias dovanas dalina operacijų metu... Atsakymas mane nustebimo - jei nedalintų, nebūtų ligų blink.gif
Sunku susitaikyti su situacija, bet teks... Pas vyrą neigiamas, pasitikrinom, nes juk abiem reikėjo darytis šiuos tyrimus. Būtinai informuosiu koks yra gydymas. Tikėjausi jau rasti kokios patirties, bet matyt man čia pirmai teks takelį, kuris tikiuosi greit užžels, praminti verysad.gif
Visoms dideliausios sėkmės wub.gif
Atsakyti
Edeniuk
Man HCG tik pirmadieni, bet as jau bandysiu penktadieni priduot krauja ax.gif
Comma
Stiprybes jusu seimai, laikykis, anksciau guldydavo i infekcine ligonine ir ten jau vyko gydymas. Ar gydytojas skyre pasitikrint kepenu bukle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 23 rugsėjo 2014 - 10:58
QUOTE(misheliina2 @ 2014 09 23, 10:48)
Edeniuk
Man HCG tik pirmadieni, bet as jau bandysiu penktadieni priduot krauja  ax.gif

oi lauksim lauksim drinks_cheers.gif wub.gif
Oi nekantruoles mes doh.gif Bet juk taiiip smalsu blush2.gif
NT negadini ax.gif

Comma, blink.gif oho , o tai dovanele operacijos metu… nu be zodziu… "bananu krasto istorijos" tesiasi toliau... doh.gif Dziugu bent kad pas vyra neigiamas, ir nereikes jam vartotoi vaistu ir nepakenks turtui, jei gydymas uztruks…
Atsakyti

QUOTE(Edena @ 2014 09 23, 11:56)
oi lauksim lauksim  drinks_cheers.gif  wub.gif
Oi nekantruoles mes  doh.gif  Bet juk taiiip smalsu blush2.gif
NT negadini  ax.gif

Man taip pat tempia pilva kaip pries mmm, man kaip tik siendien mmm diena jau 3 dienas taip tempia apacioje
O NT negadinau nes pas mane ten 1 dienos embryonas, tai NT net neparadytu siandien mano zirniukai tik 9dienos bendrai, tai dar maziukas, mane dar herpesas uzpuole, tai siandien prisiskaiciau baisiubiu, bet galvoju reiskia taip reikia yra atsarginis planas TR, jau ir bilietus pasiziurejau jeigu ka tai skrisiu kazkur spalio 24.
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 09 23, 11:06)
Man taip pat tempia pilva kaip pries mmm, man kaip tik siendien mmm diena jau 3 dienas taip tempia apacioje
O NT negadinau nes pas mane ten 1 dienos embryonas, tai NT net neparadytu siandien mano zirniukai tik 9dienos bendrai, tai dar maziukas, mane dar herpesas uzpuole, tai siandien prisiskaiciau baisiubiu, bet galvoju reiskia taip reikia yra atsarginis planas TR, jau ir bilietus pasiziurejau jeigu ka tai skrisiu kazkur spalio 24.

Kad itariu, ir pas mane 1 belikes pagal skaiciuka nedideli 4u.gif O NT jau gali vaiduokliaut, mano siandien tai toks ne visai ryskus bet jau akivaizdus buvo ( bet tik ne po 3 minuciu o po kokiu 10 minuciu isryskejo, nesuprantu gal negerai kad iskart neisryskeja nes raso rezultatus vertinti po 3 minuciu o veliau jau ale nebeteisingi. Tai mums siandien 8 dpi +5d blastute = 13 dieneliu viso, tai gali jau vaiduokliuti ir po 9 4u.gif Mano 4 DPI buvo vakare (dariau ryte ir palikau dziut) toks silpnas silpnas super silpnas vaiduoklis bet buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 09 23, 11:34)
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif
Šeimos gydytojui išvardinau, kad manikiūrų nesidarau (kiek sugebu pati pasitvarkau), tatu neturiu, auskarai verti dar tarybiniais laikais... Sakau lieka tik medicininės paslaugos doh.gif Paskui iš kalbos išėjo, kad lygiai prieš metus buvo operacija. Jo akys net sužibo - va tau ir "dovanos" gavimo momentas blink.gif Sakau, bet gydytojau, neįtikėtina, kad tokias dovanas dalina operacijų metu... Atsakymas mane nustebimo - jei nedalintų, nebūtų ligų blink.gif
Sunku susitaikyti su situacija, bet teks... Pas vyrą neigiamas, pasitikrinom, nes juk abiem reikėjo darytis šiuos tyrimus. Būtinai informuosiu koks yra gydymas. Tikėjausi jau rasti kokios patirties, bet matyt man čia pirmai teks takelį, kuris tikiuosi greit užžels, praminti verysad.gif
Visoms dideliausios sėkmės wub.gif

Taip, džiugu, kad nors pas TV nėra, tai vis "turtui nepakenks". Kai parašei, kad tas b teigiamas, tai iš karto pagalvojau apie operacijąsad.gif iš tikrųjų, tai net skaičiau, kaip tik buvo straipsnis Lryte neseniai, kad dažnai ir daktarai suserga, užsikrečia operacijų metu perpilant kraują ir t.t. Žinai, kilo "durna mintis" - gal turkai ir šioje srityje pažengę labiau ?..Na, tame gydyme.. g.gif GAl turi kokią "stebuklingą piliulę" g.gif Pagalvojau, kad čia mergaitės rašė, kaip TR prieš įsodinimą ar punkciją duoda vieną tabletę antibiotikų...tai gal ir čia kas nors būtų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 23, 11:23)
Žinai, kilo "durna mintis" - gal turkai ir šioje srityje pažengę labiau ?..Na, tame gydyme.. g.gif GAl turi kokią "stebuklingą piliulę"  g.gif Pagalvojau, kad čia mergaitės rašė, kaip TR prieš įsodinimą ar punkciją duoda vieną tabletę antibiotikų...tai gal ir čia kas nors būtų.. g.gif

gera ideja drinks_cheers.gif sutinku ir as, gal tikrai deretu susisiekti su jais g.gif gal bent parasytu praktikoje koki gydyma taiko gal issiaiskintu… Parasyt kad norejot daryt ir panasiai, dabar kaip tik ir yra lietuviu, parveztu vaistus, nu net idomu tikrai..
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 23, 10:39)
Nica79, man Elis net kelus kartus sake, kad Folbiol reikia gerti tik vakare, nes jis migdo  4u.gif

Nu jo, aš jį ir geriu vakare.. g.gif Aš tai nesirūpinčiau, bet darbe sakė, kad aš "kažkokia įtartinai rami" lotuliukas.gif Kai pradėjau gerti Folbiol, tai, žinok, tik miegoti ir tenoriu lotuliukas.gif Man tai šiaip gerai, kad vakare užmigdo - nes šiaip nuo tų stresų tai pastaruosius metus nemiegodavau ištisus mėnesius..nepadėdavo net stiprūs raminamieji ar antidepresantai..o dabar nuo to Folbiol lotuliukas.gif Tai miegu ne tik vakare, bet ir visą dieną g.gif Pagerėja tik apie 16 val, bet tada grįžtu namo, ir vėl išgeriu vieną tablete Folbiol lotuliukas.gif Ir vėl miegoti lotuliukas.gif Na, šiaip įdomu buvo, ar kam dar taip buvo. Labai jau noriu tą savo AMH pagerinti ir dar "ką nors" pagerinti prieš TR, tai tikrai nenustosiu gerti, bet keistai veikia. MV sakė, kad tuoj "pavirsime į tabletes" smile.gif
Atsakyti