Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

Merginos, nu turiu dar vieną "kvailą klausimą", tik nesikuokit blush2.gif Ar tie vaistai, kur skiria po įsodinimo, jie padeda žirniukui įsitvirtinti, net jei turėtumei endometriozę?..Nu žinot, pvz, man ir Lt, ir Semra sakė, kad vaizdas iš vidaus "geras", bet LP tai nedaryta..O buvau pas tokią "abra kadabrą", tai ji sakė, kad pas mane endometriozė blush2.gif Tai galvoju, gal po įsodinimo reikėtų ką nors "profilaktiškai" pagerti, jei netyčia pas mane ta endometriozė būtų.. g.gif ?Juk vis tiek ir taip daug vartojasi ten vaistų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 12:51)
Gal baikit ka nekantruoles irnesakyk.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai esu laaaaabai kantri. Visada kantri... Bet čia matyt hepatito šalutinis poveikis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dirol.gif kantriai laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2014 09 24, 13:24)
Nu siaubas.. bijau, kad ir man taip nebutu buve.. nes viena puse gera, kita ne.. 10 stimuliaciju, ir iui tik tada, kai puse geroji..

As tai nebeturiu pasitikejimo jokio tais gydytojais. Vakar buvau pas nauja gyd. Nusinesiau sena GN, sako, taigi cia tipiskas hydrosapngso ar kaip jis ten vaizdas. Reikia salint, gal del to ir leliukus pameciau.. o pries tai gyd nei bu, ne be, bet uz tai 10 stimuliaciju padare...

O pas ką dabar buvai?
Taigi kad tikrai reikia pačioms viską žinoti ir ir save gydyti...
Dėl hydrosalpingso tarkis su Rosita, čia ji specas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 24 rugsėjo 2014 - 14:12
Pelargonija, kaip tavo reikaliukai juda? Kaip nuotaikos? blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Comma, puikios žinios thumbup.gif Aš įsivaizduoju, kaip džiaugiesi, nes kai man dėl laimo pasakė, kad viskas, nebevažiuojat, man tos savaitės ėjo kaip metai..ir kai sužinojau, kad vistik viskas ok, jaučiausi, kaip pusę aukso puodo laimėjus thumbup.gif (kitą pusę dar tikiuosi laimėt biggrin.gif )
Sifonyte, viskas bus gerai 4u.gif

Mes šiandien buvom Grand Bazaar. nu jau dydis jo doh.gif vaikščiojom tol, kol kojos į užpakalį sulindo lotuliukas.gif Nupirkau mamai rankinuką. Bet šiaipo tai galvoju, kad nėra jau ten baisiai pigu, normalios tos kainos g.gif Bet jau derėtis kaip reikia doh.gif rankinuką atidavė lygiai už pusę kainos. Nesuprasi, ar brangiai prašo, ar pigiai, pažiūrėjo į akis ir pasakė kainą lotuliukas.gif
buvom ir klinikoj šiandien, tai savaitgalį punkcija nusimato. Labai gaila, kad įsodinimas (jei tik pavyktų užaugti blastutėms) bus tada, kai Semros nebus verysad.gif Na, bet ką darysi, gerai bus ir Aylin.
Edena, kaip tavo skaičiukai???? gathering.gif labai laukiu žinių wub.gif
Afrodite, Tino linkėjimai jūsų pilvūzams nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Praset 3 skaitmenu tai prasau : HCG 100,2 lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif

ir PRG siandien virs 50 , per tel. nepamenu tikslaus skaiciuko bet gerai kad biskiuka pakilo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 24 rugsėjo 2014 - 15:20
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 17:09)
Praset 3 skaitmenu tai prasau : HCG  100,2  lotuliukas.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif

clap.gif jeeeee assa.gifclap.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 09 24, 14:57)
Merginos, nu turiu dar vieną "kvailą klausimą", tik nesikuokit  blush2.gif Ar tie vaistai, kur skiria po įsodinimo, jie padeda žirniukui įsitvirtinti, net jei turėtumei endometriozę?..Nu žinot, pvz, man ir Lt, ir Semra sakė, kad vaizdas iš vidaus "geras", bet LP tai nedaryta..O buvau pas tokią "abra kadabrą", tai ji sakė, kad pas mane endometriozė  blush2.gif Tai galvoju, gal po įsodinimo reikėtų ką nors "profilaktiškai" pagerti, jei netyčia pas mane ta endometriozė būtų.. g.gif ?Juk vis tiek ir taip daug vartojasi ten vaistų.. g.gif

nelabai supratau klausimo g.gif endometriozė veši už gimdos ribų, t.y. gimdos išorėje, todėl tik LP metu ją galima nustatyti. Vat histeroskopija yra gimdos vidaus diagnozavimas - apžiūrima gimdos gleivinė, ne/randami polipai, miomos.
kas liečia vaistus po įsodinimo, tai turi galvoje progesteroną? g.gif jis su endometrioze nieko bendro neturi. Endometriozė gydoma hormonus slopinančiais vaistais, tokiais kaip diphereline, tačiau tai rimtas ilgas gydymas, kai endometriozė būna ne pirmos stadijos
Semrai pagal vaizdą matyt viskas buvo ok 4u.gif

Edena, jėgelė yahoo.gif yahoo.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 24, 14:12)
O pas ką dabar buvai?
Taigi kad tikrai reikia pačioms viską žinoti ir ir save gydyti...
Dėl hydrosalpingso tarkis su Rosita, čia ji specas.

Nuejau pas Z.. gavau siuntima LP + hystero, nes ir gleivine negrazi. Man abrazija daryta abu kartus po pabegusiu leliu. Ir dar pas genetikus.
Nu reikalai pajudejo kazkiek. Isejau apsidziaugus kaip mazas vaikas lotuliukas.gif tuom, kad kazka papjaus ir kazka nupjaus..

Rosita, , tada i tave kreipiuosi smile.gif ka man reik apie hydrosapingsa zinot. Salint be baimes, na jeigu vistiek nepratekamas tas kiausintakis.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 16:09)
Praset 3 skaitmenu tai prasau : HCG  100,2  lotuliukas.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir PRG siandien virs 50 , per tel. nepamenu tikslaus skaiciuko bet gerai kad biskiuka pakilo  bigsmile.gif

superrrrrrrrr thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 16:09)

Labai faina clap.gif clap.gif clap.gif Sveikinu su stipruoliuku maziuku wub.gif wub.gif wub.gif Isivaizduoju kokie daabr judu laimingi ir tuo paciu kiek nerimo, bet stenkis islikti rami,ilsekis,saugok save kaip mano tevai man sako"TU esi dabar paberze kiausinis"-taip ir tu wub.gif wub.gif
Na kaip faina,jetus jetus thumbup.gif
Atisiuk,aha grand bazaar tikrai didziulis.Tai smagiai laika leidziate-saunuoliai thumbup.gif Nes negreit grisite ten o ilgesites manau irgi Stambulo mirksiukas.gif
MAGUTE,kaip tu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 24, 15:09)

ir PRG siandien virs 50 , per tel. nepamenu tikslaus skaiciuko bet gerai kad biskiuka pakilo  bigsmile.gif

Ir sveikinimai didziausi wub.gif wub.gif wub.gif

Ir dar siandien buvau pas savo endokrinologe, tai sake, i turkija vaziuot.. lotuliukas.gif
Isgarsinot, ir aciu jums. Vaziuosim, jeigu LT nepasiseks.
Atsakyti