Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

QUOTE(Edena @ 2014 09 19, 11:02)
Man tai jau nebe siurpuliukai o skrandis lauk lipa  biggrin.gif  biggrin.gif  Kazkaip neramu neramu  bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif
Jo,Edeniuk jau pradejo siausti persalimo ligos doh.gif Mano vyro sefas sloguoja,tai vyras bijo mane apkresti. Pas mane du studentukai neateina nes sloguoja ir kadangi zino kad as esu nestuke.gif tai paprase kad uzduociau daugiau namu darbu ir jie kol nepasveiks neateis. As baiminuosi del gripo bet dziaugiuos kad nors jau perzengiau pirmaji trimestra.
Butent del sito dalyko norejau kuo greciau daryti IVF ir nervinausi kad vyrui neiseina vykti anskciau nei rugsejis.Nes nesu stipriaus imuniteto pati greitai apsikreciau, bet aciu Dievuliui kad viska ka padare tik i gera thumbup.gif
na,mes su tokiu neskridome lektuvu kaip tu aprasei-matyt daug gal bilietu buvo parduota.Siaip kai skridome tai buvo toks vidutinis arba prie didesniu lektuvas (daugiau sedimuju vietu) bet eiles buvo po dvi ir po trys sedynes.
Mums tik nuskilo kai grizinejom is Turkijos tai vieni sedejom ant visu triju sedyniu lotuliukas.gif tiksliau as pusiau gulom buvau ir uzemiau abi sedynes biggrin.gif Bet mes labai likom patenkinti turku avialinijomis thumbup.gif
Edeniuk,sunkus dabar laikas tas laukimas. O HCG diena atrodo visi erzina,laikas neina i prieki o tarsi atgal kaip specialiai. Laikykis,bandyk kazkuo uzsiimti intesyviau kad dienos eitu greiciau.Mums nuskilo kad mes negalejom iskart skristi namo tai davemes po Stambula, pirkom lauktuviu, sestadieni dejomes lagaminus ir vaakre isejom pasivaikscioti ir atsisveikinti su miestu. Sekmadieni vakare tik buvom Lietuvoje,o sekancia diena tvarkemes,ejom vyro mamos sveikitni su gimimo diena ir stai lemtingas antradienis wub.gif Nors jis gal per visus mano bandymus praejo ramiausiai nes viduje jauciau kad pasiseks bet jau pries skambinant sirdis ritinejosi po visa kuna lotuliukas.gif
Taip kad linkiu ir tau graziu ziiniu.Realiai esu isitikinusi kad jos ir bus geros,as jau vakar tau rasiau kad turiu stipria nuojauta del taves ax.gif O su ramybe gali atsisveikinti mirksiukas.gif patikek tongue.gif
Atsakyti
AILIMA AR Emirra,parasykit man dar karta-kazkuriai siandien neatsakiau netyciia istryniau zinute blush2.gif doh.gif
Atisiuk kaip tavo reikalai? kazkokia tu tyli ax.gif O kas del foliu,tai jei prisimeni mano situacija mate irgi tik kelis gerus kaip sake folius,o ispunktavo daugiau netgi 9-taip kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Senokai rašiau, bet vis tiek seku skyrelį. Noriu pasigyrti, kad mes augam gerai ir turėsim mergaitę, dideliam žmonos džiaugsmui biggrin.gif . Tikiusi, kad visos užsikėsit nuo žmonos virusiuku. Sėkmės, lauksim gerų žinių.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 09 18, 23:06)
na as jau PUPO
o istorija tokia:
paskambino is klinikos, sako po 2 val. bukite, sodinsim. ok, lekiam, pusle pilna. pagulde i palata, sako 30 min begyje sodinsim. 40 min nieko, laukiu, 50 min vel tyluma. o kojos tikraja ta zodzio prasme sukryziuotos. na galiausiai mano eile.
proceduriniam (ar kaip ji ten pavadinsi) gydytojas paspaude ranka, paaiskino procedura, dave pasirasyti dokumentus, sako turime viena idealios bukles embriona, ji ir sodinsim, viskas ciki su juo, tikimes teigiamo rezultato.
na o toliau kaip kokiam filme. jau ruosiasi isodinimui, mane uzkloja, ir ieina sesele, kazka pasneka su gydytoju turkiskai, duoda jam telefona. jis pasneka, tyluma. gydytojas paziuri i mane ir sako " you are very lucky today" skambina is labaratorijos, antras zirniukas pries 3 val. pradejo dalintis, todel liepiau nesti ji cia ir sodinam abu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  as aisku euforijoje, zinia pribloske mane (net pamirsau kaip stipriai noriu sisioti) seseles mane "paciupineja" per peti kaip kad zenklas, jog sveikina ir visi sypsosi iki nezinau kiek. aisku ir as neatsilieku, sypsena iki ausu.
parveze i palata, liepe 1 val nesikelti, o as is tos laimes ar kad stresas nuslugo sugebejau uzmigti. taigi mano ABU zirniukai ramybes busenoje 2,5 val isbuvo.
taip, kad linkiu visoms to paties, ka as isgyvenau. vis dar tikiu stebuklais ir kad bus su sekminga pabaiga  nestuke.gif
Kaip visos, taip ir as - susigraudinau blush2.gif
Labai labai sveikinu ir is visos sirdies linkiu  nestuke.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 09 19, 13:24)
Sveikos merginos. Senokai rašiau, bet vis tiek seku skyrelį. Noriu pasigyrti, kad mes augam gerai ir turėsim mergaitę, dideliam žmonos džiaugsmui  biggrin.gif . Tikiusi, kad visos užsikėsit nuo žmonos virusiuku. Sėkmės, lauksim gerų žinių.

Eij, labas rytas ir laba diena smile.gif

Nebuvau nuo ryto čia, o jau šešta temutė uždaryta ir jau septintos keli lapai užpildyti, nebespėju su tempais lotuliukas.gif

Magute - labai džiaugiuosi, kad išėjo tie du 4u.gif Graudžiai įspūdinga..Jūs čia su Edena be nuotykiu neapsiėjote, žiūriu..Jau kaip lauksim visų HCG ir kitų istorijų..
Maniakai - mergaitė - nuostabu...ir mano tai svajonė..kadangi dažnai pasvajoju apie mergaitę, tai galvoju, kad gausiu berniuką lotuliukas.gif Ech, o gal net visus du blush2.gif lotuliukas.gif Jau kaip laukiu tos Turkkiijjooosss...Kartais atrodo - pėsčiomis ten išeisiu, nebeišlauksiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Edenut, ryt man dar tik antras vizitas, tai punkcija dar negreit matyt ax.gif
Afrodite, netyli as blush2.gif skaitau kasdien, seku zinias, daug vaikstom ax.gif dziuaugiuosi uz visas ir laukiu dar geresniiu ziniu 4u.gif
As pati del saves tai labai bijau, net nerasau, nes nenoriu gadinti tokiu puikiu nuotaiku forume ax.gif del foliu kazkaip nebijau, manau, kad kazkiek ju bus vistiek, kiek bus, tiek. Man ir seniau lb gerai stimuliuodavos, tai turiu tikejimo ir siuo kartu. Mano situacija priesinga, as lb bihau del embrionuku vystymosi, vaisinimosi.. Aylin sake, kad bad sperm may cause embryo developement, but we'll use embryoscope. Tai ka tas embrioskopas pades, jei nustos vystytis sad.gif nieko verysad.gif nepastasysi gi jiems lasines doh.gif tai va, turiu tokiu baimiu dideliu, ir kuo toliau, tuo jos dideja.. Dar atsiminus MV liga, antibiotiku kursa ir ankstesnes patirtis, kai nei vienos bladtukes nesam tureje.. Uzsidepresavau zodziu doh.gif biggrin.gif
Magute, kaip dziugu del jusu, na tikrai nerealiai nuskilo thumbup.gif labai linkiu, kad pabaiga kaip Tino butu thumbup.gif
Maniakai, mergaites daznai kaip tik buna daugiau teveliu vaikai, nei mamyciu wub.gif sveikinu 4u.gif
Nica79, isivaizduoju, kaip spirgi cool.gif kantrybes ir labai lauksim tavo keliones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 19 rugsėjo 2014 - 18:23
Merginos labai reikia jūsų pagalbos, gal turite pardavimiui crinone, as is vilniaus, labai reikia jo siandien.
Atsakyti
QUOTE(Atėja @ 2014 09 19, 19:22)
Merginos labai reikia jūsų pagalbos, gal turite pardavimiui crinone, as is vilniaus, labai reikia jo siandien.

Pardavimui neturiu, bet turiu du likusius pieštukus dovanų, gal lpadės ištempti kol rasi pirkti. Aš iš Vilniaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 19 rugsėjo 2014 - 19:14
QUOTE(Atisa @ 2014 09 19, 18:15)
[
As pati del saves tai labai bijau, net nerasau, nes nenoriu gadinti tokiu puikiu nuotaiku forume  ax.gif 

Atisiuk nepanikuok 4u.gif Pirmiausia tau su IMSI isgaudys pacius normaliausius, o po to plius komanda ir visos ju technologijos, nera ko galvoti kad bus kaip LT... Lietuvoj juk niekas jums IMSI netaike, todel ir embrioniukai buvo visai kitokie negu kokie greiciausiai bus pas TR mirksiukas.gif Turkai butu pasake jei nebutu vilciu jums tureti teigiama rezultata, ir pati jau matai is kokiu 'beviltisku lietuvos standartais ' atveju, kokius stebuklus jie padaro. Taip kad drasiau drambliuk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 19 rugsėjo 2014 - 20:29
QUOTE(Maniakas @ 2014 09 19, 12:24)
Sveikos merginos. Senokai rašiau, bet vis tiek seku skyrelį. Noriu pasigyrti, kad mes augam gerai ir turėsim mergaitę, dideliam žmonos džiaugsmui  biggrin.gif .

kaip smagu wub.gif sveikinimai, dukryte ir mano svajone wub.gif
QUOTE(Atisa @ 2014 09 19, 18:15)
Edenut, ryt man dar tik antras vizitas, tai punkcija dar negreit matyt  ax.gif
Afrodite, netyli as  blush2.gif  skaitau kasdien, seku zinias, daug vaikstom  ax.gif  dziuaugiuosi uz visas ir laukiu dar geresniiu ziniu  4u.gif
As pati del saves tai labai bijau, net nerasau, nes nenoriu gadinti tokiu puikiu nuotaiku forume  ax.gif  del foliu kazkaip nebijau, manau, kad kazkiek ju bus vistiek, kiek bus, tiek. Man ir seniau lb gerai stimuliuodavos, tai turiu

doh.gif oooi Atisa kas per mintys doh.gif von jas salin!!! tu gal pamirsai, kad pas musu vyrus diagnoze identiska buvo? o laimas tikrai nespejes bus pakenkt jau pasigamine spirgiukai seniai buvo 4u.gif viskas bus gerai net neabejoju smile.gif!!!! tik vyra sveikatink ir vandeniu girdyk... ir siaip, kaip nors palepink ir atsimeni, nuogas miegot turi lotuliukas.gif arba bent jau su laisvais trauzais biggrin.gif tikek ir viskas bus ok wub.gif
Atsakyti
Atisa, praeitų bandymų net nelygink su TR, turkai savom technologijom ir embriologija, patikėk, tau užaugins sparnus kai įsodins blastutes wub.gif
Atsakyti
Magute
Sveikinimai!!!Kad maziukai stipriau tvirtintusi prie mamytes visiems 9men. wub.gif
Tikrai turkai stebuklus daro!!!

QUOTE(Maniakas @ 2014 09 19, 13:24)
Sveikos merginos. Senokai rašiau, bet vis tiek seku skyrelį. Noriu pasigyrti, kad mes augam gerai ir turėsim mergaitę, dideliam žmonos džiaugsmui  biggrin.gif . Tikiusi, kad visos užsikėsit nuo žmonos virusiuku. Sėkmės, lauksim gerų žinių.

Sveikinimai!!! wub.gif , gaudau virusiuka, mano vyras kaip tik labai mergaites nori smile.gif
Atsakyti