Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 7 tema

QUOTE(Irėnė @ 2014 09 21, 12:33)
Afrodite69 kur tu pirkai Stambulo zemelapi?

Mes pirkome Ataturk orouoste Stambule.Pirkom zemelapi ir tokia knygute rusiskai apie Stambula. 4u.gif
O ten kur gyvenome apacioje buvo prideta ivairiu skrajuciu ir tarp ju kulturinis stambulo zemelapis,tai paemem daugiau tu zemelapiu tai Lalabambai, bei Atisiukui nusiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
As kai grisiu, savo zemelapi, kur Afrodite siunte, irgi kazkam perleisiu 4u.gif Ir musu Istanbulkart galesiu paskolinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 21, 11:31)
aha, skyre  4u.gif  aciukas uz informacija  4u.gif

Tau dabar skyrė Glifor'ą? Ar po konsultacijos jau buvo paskyrę?
Aš jį geriu jau 1.5metų, turkai paskyrė. Taip, čia metforminas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 rugsėjo 2014 - 14:45
QUOTE(Atisa @ 2014 09 21, 11:31)
Tai kad jie i Lietuva nesiuncia  ax.gif

aha, skyre  4u.gif  aciukas uz informacija  4u.gif

QUOTE(MYG @ 2014 09 21, 12:17)
As sunciuosi per Taure. Skaiciavau suma jau su tarpininkavimo ir siuntimo paslaugomis.
Beje jei ir siustu i LT tiesiai pardutuve, pigiau tikrai nesigautu, nes  tektu susimoketi muita 4u.gif
Beje gal kas bent isivaizduojate kie tai gali sverti visos trys dezutes?

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 21, 16:44)
Tau dabar skyrė Glifor'ą? Ar po konsultacijos jau buvo paskyrę?
Aš jį geriu jau 1.5metų, turkai paskyrė. Taip, čia metforminas 4u.gif

Man tik dabar skyre ax.gif
Klausykit, labai kvailas klausimas blush2.gif ax.gif o foliai negali sugalvoti anksciau ovuliuoti? As rasiau, kad viena diena susileidau maziau Gonalio, nes svirkstas nugrybavo, bet po to jau buvo apziura, sake viskas gerai g.gif sakau nesugalvos,jie man ovuliuoti anksciau g.gif kad ta doze mazesne gavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(MYG @ 2014 09 21, 17:09)

Muita reikia moketi atrodo nuo 510 lt, o vat importo PVM tai tektu pakloti doh.gif o svert tai neturetu daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 09 21, 16:25)
Klausykit, labai kvailas klausimas  blush2.gif  ax.gif  o foliai negali sugalvoti anksciau ovuliuoti? 

Nu bet ką stresas žmogui padaro, neina atpažinti doh.gif lotuliukas.gif žinoma, kad negali, nebent būtų jau 2-2.2cm dydžio ir negautum pregnyl -kiek toks variantas įmanomas pati atsakyk 4u.gif ramiai cool.gif turkai padarys savo darbą. Nors aš irgi stresavau jau susileidus pregnili, kad ovuliuos viskas, nes pojūtis buvo ojojoj, galvojau sprogsiu biggrin.gif

Iš JAV aš siunčiuosi viską per Kate25 "internetines svetainės" temoj -jokių taxų (apart tarpininkavimo ir parsiuntimo) papildams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 21, 18:31)
Nu bet ką stresas žmogui padaro, neina atpažinti doh.gif  lotuliukas.gif

Sorry cool.gif lotuliukas.gif taip ir maniau, kad paranoja biggrin.gif
visa diena SV burbejau del tos dozes, kas bus, o jei.. tai sako eik i savo SM ir paklausk, visi ramiai gyvensim smile.gif Sakau gi zinau pati, kad negali ovuliuot, nu bet o jeigu man taip bus del to lepsuso blink.gif Aciu, Rosituk, zinai, jau protas nebeveikia ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif po keliu dienu vaiksciojimo kojyciu nejauciu doh.gif sian buvom I salas nuplauke, labia ten grazu, ypac pakrante pasivaiksciot, ir dar pastebejom kad visai nera brangu valgyti, nors ir turistu miestas ir sala turistu, bet kainos tikrai mazesnes negu kokioj palangoj ar nidoj g.gif dar Taksim gatve perejom, oi verda ten gyvenimas thumbup.gif
beje atsimenu snekejot, kad galima uz metro pinigelius susigrazint, bet niekur neradom to aparato, sekem kur zmones eina, bet niekas niekur nebraukia tu korteliu kai islipa is metro, MV sako gal jau panaikino toki dalyka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 21 rugsėjo 2014 - 22:16
Labas rytas 4u.gif

Sifonyte ir as neradau kur perbraukt, bet lyg tik is metrobus iseinant susigrazint gali, is metro tai nea… Bent jau Afrodite taip dare berods ax.gif
O geriausia kad mes dabar kai vaziavom tai ta istanbul card isvis pamirsom doh.gif
Galiu zemelapi kazkam perduoti, nes berods 2 turiu tai tikrai,tiksliau ten visos knygutes su zemelapiais thumbup.gif Buna ju daug viesbuciuose prideta, ir turistu informacijos centruose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 09 21, 12:55)
As kai grisiu, savo zemelapi, kur Afrodite siunte, irgi kazkam perleisiu  4u.gif  Ir musu Istanbulkart galesiu paskolinti  4u.gif

Atisiuk kada jums vel matuos derliuka ax.gif Ar nuo siandien jau gausi Cetrotide ax.gif
o Magute tai nepasakei kada HCG , sakei tik kad veliau nei mums ax.gif
Idomu, ar HCG turi itakos keliu dienu blastutes buvo idetos g.gif Siandien jau 7 DPI , blastutes buvo 5 d.tai kaip ir viso jau 12 d wub.gif ar ne taip, nesiskaito blastutes dydis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 rugsėjo 2014 - 08:47
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 09:47)
Idomu, ar HCG turi itakos keliu dienu blastutes buvo idetos g.gif  Siandien jau 7 DPI , blastutes buvo 5 d.tai kaip ir viso jau 12 d  wub.gif  ar ne taip, nesiskaito blastutes dydis  g.gif

aš tai skaičiuoju pagal turkus: praeina 14dienų po punkcijos, tai jei blastutė buvo 5dienų, tai tau reik laukti 9dienas 4u.gif trečiadienis išeina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 09:47)
Labas rytas  4u.gif

Sifonyte ir as neradau kur perbraukt, bet lyg tik is metrobus iseinant susigrazint gali, is metro tai nea… Bent jau Afrodite taip dare berods  ax.gif

va ir aisku dabar, kodel is metro isejus niekas niekur neina perbraukt korteliu doh.gif nu kvaila visai esu, perskaiciau kad metro, o kad dar zodelis bus tai neuzfiksavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 09 22, 08:52)
aš tai skaičiuoju pagal turkus: praeina 14dienų po punkcijos, tai jei blastutė buvo 5dienų, tai tau reik laukti 9dienas  4u.gif trečiadienis išeina  wub.gif

taip taip, treciadieni ir uzrase man smile.gif bet taip smalsu doh.gif doh.gif Bet dar laikausi lotuliukas.gif

Sifonyte kaip orai pas jus ? Pas mus nuo siand taip subjuro doh.gif Bet smagu laukia jaukus vakarai prie zvakiu wub.gif wub.gif O jus megaukites ten saulyte jei dar tik iseina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 rugsėjo 2014 - 09:01