QUOTE(marinakov @ 2014 12 17, 14:52)
Kad ne aš įsivaizduoju, tai faktas. Kol jis man neužsiminė, kad girdi mane, aš tokios minties net sapne nebūčiau susapnavusi. O ir, kaip sakiau, mes padarėm tą eksperimentą ir jis žodis žodin atkartojo visas mano pasakytas nesąmones. O nervinausi aš dėl to, kad labai bijojau, kad čia tik nebūtų man kokia psichikos liga, ne dėl pačio fakto, kad nuo kažko negaliu nuslėpti savo minčių. Ačiū labai, Amariliai ir Vakare. Dabar man daug ramiau, žinant, kad su psichika viskas tvarkoj.
Jum butu tuo atveju, jeigu bijotumet, kad Jusu mintys girdimos, ju negalit nuslepti ir pan., jei tai sukeltu diskomforta. Siaip as Jusu vietoj pasikalbeciau su juo del tos ribos, iki kiek Jus leidziates ta jo girdejima ir jeigu pavyks susitarti lengvai, tai bus irgi irodymas, kad tai ne liga, o dovana ir tada jau ieskot ka su ja daryt. nes siaip sau nemetomos tokios dovanos zmonems, reik realizuotis. Cia turbut draugas Jusu, taip speju.
Ale tai galiu prirasyt tokiom temom. Vat ka reiskia, kai tavo geriausias draugas yra psichiatras psichoterapeutas pensijoj jau, visko mates ir girdejes