Dinozaure, o tai as vadinu stiprybe

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 04, 21:54)
Vadinkit kaip norit

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 04, 19:39)
Tai esate jautrus zmogus, neabejingas.
Emocine ramybe tada, kai esate abejingas tam kas vykta aplinkui, o tai beveik neimanoma , nebent visiskoje vienumoje ir negyvenamoje saloje
gal but , bet tada busite emociska del to, kad viena ir negyvenamoje saloje
Yra taip kaip yra 

man atrodo aš esu perdėtai jautri. ir emociškai, ir organizmas jautrus, aš jame jaučiu tokius dalykus, kurių daug kas neįsivaizduoja, kad galima jausti
QUOTE(noriuramybes @ 2015 03 04, 20:43)
man atrodo aš esu perdėtai jautri. ir emociškai, ir organizmas jautrus, aš jame jaučiu tokius dalykus, kurių daug kas neįsivaizduoja, kad galima jausti
Galvoji, kad tai dvasiskai?
As galvoju, kad jautri, nes jautri( matyt labai stipriai) tik negaliu to susieti su niekuo dvasiskai, man dvasiskai, tai nereiskia kad apie kokias dvasias
Jei susieji savo jautruma su dvasiomis, as nieko siuo klausimu nezinau
Man jautrumas ir yra jautrumas

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 05, 04:24)
tai nereiskia kad apie kokias dvasias

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 05, 01:36)
Galvoji, kad tai dvasiskai?
nežinau, negalvoju turbūt, tiesiog sakau esu jautrus žmogus visame kame. nu tarkim kaip pavyzdys fizinio jautrumo - negaliu valgyt per daug, per greit, negaliu iškart pavalgius gerti kažko, nes iškart skrandis siunčia signalus kad jam blogai. kitiems žmonėms tai nieko nuo to nesidaro, o man kiekviena smulkmena jaučiasi. ir šiaip tokia nedrąsi esu, tai tik šiek tiek pasijaudinu dėl ko nors ar bijau kažko, iškart nerimas visą dieną nepaleidžia. Labiausiai tas nerimas iš tikrųjų erzina, nežinau kaip jo atsikratyt, ką paleist, ką daryt, kad tiesiog būtų ramybė mano gyvenime. Kartais atrodo ir jaudintis nėra dėl ko, bet vis tiek nerami. o gal čia visiems taip būna, tik aš sureikšminu? Nors aš galvoju, gal kažkokių situacijų nepaleidžiu ilgai, gal jos mane ėda. bet tai taip diena iš dienos
QUOTE(noriuramybes @ 2015 03 05, 12:29)
nežinau, negalvoju turbūt, tiesiog sakau esu jautrus žmogus visame kame. nu tarkim kaip pavyzdys fizinio jautrumo - negaliu valgyt per daug, per greit, negaliu iškart pavalgius gerti kažko, nes iškart skrandis siunčia signalus kad jam blogai. kitiems žmonėms tai nieko nuo to nesidaro, o man kiekviena smulkmena jaučiasi. ir šiaip tokia nedrąsi esu, tai tik šiek tiek pasijaudinu dėl ko nors ar bijau kažko, iškart nerimas visą dieną nepaleidžia. Labiausiai tas nerimas iš tikrųjų erzina, nežinau kaip jo atsikratyt, ką paleist, ką daryt, kad tiesiog būtų ramybė mano gyvenime. Kartais atrodo ir jaudintis nėra dėl ko, bet vis tiek nerami. o gal čia visiems taip būna, tik aš sureikšminu? Nors aš galvoju, gal kažkokių situacijų nepaleidžiu ilgai, gal jos mane ėda. bet tai taip diena iš dienos
Nerimas visada turi priežastis...O tikra ramybė yra tik kapinėse

QUOTE(dinazaure @ 2015 03 05, 09:12)
O ka as zinau, as apie dvasiu apsedimus nieko nezinau

Nebutinai naturaliam jautrumui reikia priezasciu, bet paastrejusiam jautrumai , stresas labai didele priezastis. Jei esi visada jautri, nedrasi, kukli- tai tokia juk esi, cia nera nieko nenormalaus

Tai tie skrandžio sutrikimai greičiausiai ir yra susiję su emociniu jautrumu.
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 03 05, 02:24)
As galvoju, kad jautri, nes jautri( matyt labai stipriai) tik negaliu to susieti su niekuo dvasiskai, man dvasiskai, tai nereiskia kad apie kokias dvasias

o cia neliudna

Reiktu didinti Pasitikejima Savimi.. atrasti rysy su Savo Vidumi, kuriame slypi neissenkama stiprybe
tuomet ir nemalonumai maziau jaudintu.. ir skrandis geriau veiktu...
Juk akivaizdu kad viskas cia susije