Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(Amariliai @ 2015 03 13, 00:43)
o tai nebuvote nesyk isimylejusi? tas kitas kaip tik tobulas matosi tada  mirksiukas.gif

Atrode toks koks yra, beje kaip ir dabar, su - ir su + uztai ir tebemyliu jau 22 metus biggrin.gif Kadangi buvome labai geri draugai, tai maciau jame labai gera ir patikima drauga visu pirma 4u.gif po to jau ir isimylejau bigsmile.gif Buna zmones isimyli is pirmo zvilgsnio, man taip nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Nu va matot. Man buvo ir ne karta is pirmo zvilgsnio biggrin.gif Ir tada matai geriausia, ka tas zmogus turi savy. Is ties as manau, jog tokiu momentu mes ir matome zmogaus dvasine puse ir jos esme. Tame tas tobulumas. O paskui grizta pragmatiniai sumetimai ir meile priklauso nuo to, ar jis sugeba mano poreikius patenktinti. Cia sanderis. Taip, jis pastovesnis ir saugesnis uz pirma zvilgsni. Bet materialus ir mentalinis uzgozia dvasini plana toj vietoj ir ner ka sneket apie tobulybe, nes jos tiesiog nebematai, aklas savo noru. Saugumo sumetimais biggrin.gif (Atmetus hormonus, as juos laikau katalizatoriumi tik) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 13 kovo 2015 - 12:01
QUOTE(Amariliai @ 2015 03 13, 14:00)
O paskui grizta pragmatiniai sumetimai ir meile priklauso nuo to, ar jis sugeba mano poreikius patenktinti. Cia sanderis.

Sakot, tai meilė ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2015 03 13, 12:24)
Sakot, tai meilė ?  blink.gif

Yra kas taip vadina. Cia yra santuokinis gyvenimas. 22 metai jo trukme, sanderis pavykes. Tiek laiko issilaikyt ant isimylejimo bangos nera imanoma. Uztat galima tai prisiminti visa likusi gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2015 03 13, 12:24)
Sakot, tai meilė ?  blink.gif

Tai negi meilė būna tik akla? Aš nuo pat pradžių saviškio aklai nemylėjau, kodėl turėčiau, aš gi turiu protą, moku analizuoti. Akla ir sakyčiau kvaila meilė būna paauglystėje, o vėliau mylėti vien tik aklai, hm g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 03 12, 22:26)
O kam išvis save analizuoti ir keisti? Nusprendi, kad nuo pirmadienio esi tobula, ir viskas.

Tam, kad skauda vieną ar kitą galą. Bet tu teisi 100 proc. Tik aš dar taip nemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 13, 14:50)
Tai negi meilė būna tik akla? Aš nuo pat pradžių saviškio aklai nemylėjau, kodėl turėčiau, aš gi turiu protą, moku analizuoti. Akla ir sakyčiau kvaila meilė būna paauglystėje, o vėliau mylėti vien tik aklai, hm g.gif

Jei klausimas man, tai nerašiau, kad meilė būna akla ar kurčia smile.gif meilė su protu ir analizavimu susijusi? Paanalizavot - na, man tinka smile.gif
Atsakyti
Dino, o ka pati manai?

As apie tai pradejau tik del to tobulumo momento. "Akla" meile akla tik pusiau, pragmatine prasme akla. Bet uztat ji vienintele mato kito tobuluma. Jeigu abipuse, tai is savaji tuomet matai.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2015 03 13, 12:54)
Jei klausimas man, tai nerašiau, kad meilė būna akla ar kurčia smile.gif  meilė su protu ir analizavimu susijusi? Paanalizavot - na, man tinka smile.gif

Nu taip. Kai supranti, kad man tinka, tai ir myli bigsmile.gif Viskas paprastai, tik nereikia peranalizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O ko reikia kad Meile nesibaigtu ? friends.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2015 03 13, 13:18)
O ko reikia kad Meile nesibaigtu ?  friends.gif  ax.gif

Visko, labai daug. Tingisi rašyti, nes tokia tema yra gražių, susistemintų straipsnių apie ilgalaikes poras ir ką jos daro/turi daryti, kad išliktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 03 13, 12:52)
Tam, kad skauda vieną ar kitą galą. Bet tu teisi 100 proc. Tik aš dar taip nemoku biggrin.gif

Mąstau logiškai: jei nusprendei, kad esi unikumas, nes jau supratai visas savo praeities klaidas, iš jų pasimokei ir nebekartoji, tai nebelieka prasmės savyje ką nors ir keisti. Gyveni šiandiena, kuri tau sukurs fantastišką ateitį. Tik va jei visus galus skauda, vadinasi, nesi tas unikumas... biggrin.gif O jei nesi unikumas, vadinasi, esi eilinė kvaila boba, pilna puikybės ir tinginio... mirksiukas.gif
Atsakyti