QUOTE(regium @ 2014 10 01, 10:02)
Mora,depresija yra pagydoma liga,jei po medikamentinio gydymo imamasi psichoterapijos,dailes terapijos,gamtos terapijos ir t.t.Iseidamas zmogus is jusu gyvenimo issinesa atitinkama jusu gyvenimo etapa.Tai reiskia kad prasideda naujas gyvenimo etapas,kuri jus turit uzpildyti visai naujais dalykais.Kokiais? Ta ir turite issiaiskinti psichoterapijos priemonemis.Depresija ir kankina jus del to ,kad gyvenate mirusiu savo gyvenimo etapu,nepaleidziate praeities ir nekuriate ateities.Kaip kelrode zvaigzde turi buti TIKSLAS,kurio siektumete visomis jegomis,kuris istemptu jus is mirusios praeities ir nuvestu i ateiti.Bet tam reikalinga issivalyti vidu pasirinkta psichoterapijos forma is juoduliu.Na nebent no norite nugyventi su aukos aureole.Nebijokit ateities isileiskit ja i savo gyvenima ir depresija pasitrauks.Na o Mora tai nebukit,nes tai reiskia kad visiskai atsidavet likimo valiai ir leidziates nesama likimo upes,kuri teka tik i viena puse.Pasivadinkit kitu vardu ir pabandykit plaukti pries srove.
Mora, jei turite gera drauge, ji pades daug daugiau, nei psichoterapija, nes ji jus isklausys, jei noresite pasipasakoti, ji jums nesakys daryk, taip ar anaip, skaityk ta ar ana, jums nesistengs "praplauti" smegenines. Kitokio zodzio tam ir nepritaikysi geriau, jie isivaizduoja, kad tai ju budas Psichoterapijos forma is juduliu

Drauge palaikys moraliskai, tik tiek jums tereikia
Regium, pasivadinti kitu vardu, mire issinesa atitinkama gyvenimo etapa

jums stipriai praplautos
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..