gal Kaune atsirastu mamyte/ne mamyte, kuri galetu man pravesti mezgimo pamokeles?
del kainos susitartume
QUOTE(Ausciukas08 @ 2015 02 11, 16:04)
Naujieji darbai
Labai grazu
Pačiam mažiausiam kūdikėliui - degtukų dėžutės dydžio batukai 

QUOTE(villyte @ 2015 02 11, 22:22)
Pačiam mažiausiam kūdikėliui - degtukų dėžutės dydžio batukai 
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2015 02 08, 16:51)
Rodau užsakytą šalį, iškeliausiantį į Paryžiaus mados savitės parodą 
laaabai gražu
Papildyta:
QUOTE(zhaki @ 2015 02 10, 16:43)
Sokoladinis grazuolis:)
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 12, 09:42)
Dekoju. Is akies neriu
[/quote]
Oi nemažai aš tik vakarais prisėdu ir savaitgaliais tai man atrodo apie 3 savaites:)Neskubant:) Galėjau ir galiu greičiau. Bet mėgaujausi šiuo nuostabiu raštu, aš jį tiesiog įsimylėjau, man jis šaltam sezonui, nėrimui, superinis.
[quote=zhaki,2015 02 12, 10:29]
kiek laiko užtrukot jį darydama? 
[/quote]
Oi nemažai aš tik vakarais prisėdu ir savaitgaliais tai man atrodo apie 3 savaites:)Neskubant:) Galėjau ir galiu greičiau. Bet mėgaujausi šiuo nuostabiu raštu, aš jį tiesiog įsimylėjau, man jis šaltam sezonui, nėrimui, superinis.
[/quote]
gal schemutę galit
įdomu kaip žiūrėtusi iš lininio siūlo
[/quote]
[/quote]
gal schemutę galit
[quote=GONZIKAS117,2015 02 12, 11:50]
[/quote]
gal schemutę galit
įdomu kaip žiūrėtusi iš lininio siūlo 
[/quote]
Štai nertas iš Lino Lanoso siulu
[/quote]
gal schemutę galit
[/quote]
Štai nertas iš Lino Lanoso siulu
QUOTE(villyte @ 2015 02 11, 21:22)
Nuostabus batukai
Papildyta:
QUOTE(darbeja @ 2015 02 12, 08:28)
Grazu
Papildyta:
QUOTE(zhaki @ 2015 02 12, 11:13)
Labai grazus