Labas vakaras,
Vakarais paskaitau vis jūsų temutę. Netgi kelias senas perskaičiau

, o šiandien sugalvojau ir pati parašyti.
Mes kol kas tik dar statomes namuką t.y. šiais metais planuojame tik sienas ir stogą uždėti. Bet jau dabar pradėjau galvoti apie vidaus įrengimą
Ankščiau galvojau, kad tiesiog pažiūrėsiu vos ne keletą paveiksliukų (pvz. houzz nerealių mačiau interjerų) ir pagal tai pasidarysiu pas save

Dabar galvoju, kad pačiai namus įsirengti vos ne misija neįmanoma

O dar kai paskaičiau jūsų temą, tai pasakysiu, kad man rodos suderinti ir pritaikyti viską man pačiai kosmosas
Galų gale net norimų namų stiliaus nelabai galiu įvardinti. Provansas man nelabai, klasika juoda irgi... Gal ta moderni klasika man tiktų, tik su kuo ji valgoma, kas joje dera ir ar tai yra, tai ką aš įsivaizduoju
Žodžiu negaišinsiu jūsų su savo mintimis, turiu klausimą, kokie pas jūsų langai? Aš svajoju ir noriu dėti langus baltus, o viduje su juostelėmis. Mano žiniomis tai jau būtų link klasikos, o be to klasika ar ne klasika, man tie balti remėliai lange - velniškai gražu. Tik va paskui, ar nebus sunku pritaikyti prie tokių "languotų" langų užuolaidas, o dar tiksliau pvz. medines horizontalios žaliuzės, kurios man irgi gražu tik kaži, ar visumoj derėtų?
Ar kas nors supratote mano čia tą rašliavą
Papildyta:
QUOTE(Meilė... @ 2014 10 08, 21:40)
Man norisi kazko ant tos sienos, kad nebutu taip tuscia. Ar tiktu ten kairiau, jei ta narveli pakabinciau nuo lubu? O gal net ne viena?

I laikrasti nekreipiam demesio, gerai, kad paprotijot del paveikslo...
Aš tai maža ekspertė, tiksliau visai neišmanėle... Bet va kaip paprasta moteriškė, ne stiliaus asė, tai pasakysiu, kad man gražu tie narveliai pažiūrėti, bet kur juos reikėtų dėti namuose nežinau. Dulkem tik...
O ir jūsų atveju, man tai kabantys ten prie teliko nea... Nu aš be fantazijos
Nežinau kaip realybej, bet gal ten tiktų siaura balta spintelė su stiklu ir kvadratukais tas stiklas

ar kaip jis ten
Ar aš labai nusišnekėjau