sauni istorija
aukit dideli, sveiki ir grazus
Sauniai viska aprasei
Linkiu kad jusu maziukas augtu didelis ir sveikas
Linkiu kad jusu maziukas augtu didelis ir sveikas
Saunuole mamyte
Labai zaviuosi moterimis, nepaluztanciomis sunkiomis akimirkomis ir mokanciomis pasijuokti is saves bei is esamos situacijos, kad ir kokia ji bebutu
Aukit dideli ir sveiki - ir linkim jums sesutes liutukes
Labai zaviuosi moterimis, nepaluztanciomis sunkiomis akimirkomis ir mokanciomis pasijuokti is saves bei is esamos situacijos, kad ir kokia ji bebutu
Dekui visoms suregavusiom ir parasiusioms gerus zodzius.
Na, o tokie komentarai tikrai pamalonina. Sutinku su jumis, kad i gyvenima ziurint per lengva jumoro prizme, viskas atrodo daug paprasciau
Taip, nestumas ir gimdymas labai jau jautrus moters gyvenimo ivykiai, bet perdetas "saldumas" man nepriimtinas (tikrai nenoriu nieko izeisti, cia tik mano poziuris). O ir saves kaltinimai, kad "buvo viskas ne taip kaip tikejausi", "paluzau" ir pan. man isvis atrodo beprasmiai. Nepateisinu tik vieno - gydytoju nekompetencijos kai kuriais siame forume aprasytais atvejais. O visa kita yra zemiski ir kartais neprognozuojami dalykai. Kai kas ryta zvelgi i putlius zandukus ir bedante besisypsancia burnyte, kam save kankinti kazkokiais kaltinimais?! Tereikia nuosirdziai nusisypsoti atgal.
Dar karta dekui visoms.
QUOTE(Naujoke @ 2006 07 01, 10:58)
Sveika,
Saunuole ir sveikinu su leliuku
Kazkaip niekada nerasienju komentaru, taciau si karta labai aptikos tavo pasakojimo "tonas" ir galbut poziuris i gyvenima kiek supratau panasus, tai tyaip ir toliau, sekmes 
Saunuole ir sveikinu su leliuku
QUOTE(Deivika @ 2006 07 08, 23:24)
Saunuole mamyte

Na, o tokie komentarai tikrai pamalonina. Sutinku su jumis, kad i gyvenima ziurint per lengva jumoro prizme, viskas atrodo daug paprasciau
Taip, nestumas ir gimdymas labai jau jautrus moters gyvenimo ivykiai, bet perdetas "saldumas" man nepriimtinas (tikrai nenoriu nieko izeisti, cia tik mano poziuris). O ir saves kaltinimai, kad "buvo viskas ne taip kaip tikejausi", "paluzau" ir pan. man isvis atrodo beprasmiai. Nepateisinu tik vieno - gydytoju nekompetencijos kai kuriais siame forume aprasytais atvejais. O visa kita yra zemiski ir kartais neprognozuojami dalykai. Kai kas ryta zvelgi i putlius zandukus ir bedante besisypsancia burnyte, kam save kankinti kazkokiais kaltinimais?! Tereikia nuosirdziai nusisypsoti atgal.
Dar karta dekui visoms.
Šiaip jau nekomentuoju ir aš gimdymo istorijų,visos jos nepakartojamos ir šaunios,bet šį kart nesusilaikysiu.Tavasis pasakojimas tiesiog jėga
Pati esu avinukas ir lygiai taip pat dabar esu nusiteikusi gimdymui kaip ir tu buvai,beje siek tiek daugiau nei menuo dar liko iki.Tai matysiu ar tik istorija nesikartos
Keista net horoskopo ženklų tų pačių norėjau,bet avinukui būtų prireikę dar metelius lūkterėti,tai tiks ir liūtukas šiam kartui.O jei ir pasirinks mažylis kita ženklą,tai tiek jau to,nes pradedu suprast,kad vistik nebe viskas nuo šiol bus tik taip kaip aš planuoju
Sėkmės ir laimės visai jūsų šeimai
Pati esu avinukas ir lygiai taip pat dabar esu nusiteikusi gimdymui kaip ir tu buvai,beje siek tiek daugiau nei menuo dar liko iki.Tai matysiu ar tik istorija nesikartos
Sėkmės ir laimės visai jūsų šeimai
As irgi buvau pasiryzusi gimdyti naturaliai, nes nezinojau ka tai reiskia. Gydytoja nestumo metu net kelis kartus siule apsigalvoti ir imti epidura, bet as gi norejau pajusti, ka reiskia tikras gimdymas
Na ta karteli atkentejau viska be jokiu nuskausminimu, bet kita karta (jei toks bus) jau nebenoreciau taip kankintis.
Saunuole
ir istorija sauni
sekmes jums
sekmes jums
Daug jau čia tų pagytų, bet neiškenčiau ir aš nepagyrus
. Nu tikrai gerulė istorija
Sveikatos, stiprybės, kantrybės ir niekada nepavargti šypsotis tai bedantei (kol kas) burnytei
Sveikatos, stiprybės, kantrybės ir niekada nepavargti šypsotis tai bedantei (kol kas) burnytei
Dekoju uz pagyras tom, kam dar nepadekojau
cool viskas aprašyta
net tie skausmai ne tokie baisus atrodo
sper humoro jaumą turi
Šauni ir smagiai papasakota istorija