Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nebėra apie ką kalbeti...

Labutis smile.gif

Tikriausiai yra kiekvienam pasitaike atsidurti tokioje situacijoje kai su zmogumi,(daugiau liecia su priesingos lyties atstova )...neberandi apie ka kalbeti? Pradedi mastyti ko cia paklausus,daznai tada pradedi paistyti apie ora,aplinka ir pan.Kaip sukates is tokiu sitauciju? 4u.gif Ka kalbate,ko klausiate?

Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2006 07 01, 00:58)
Labutis  smile.gif

Tikriausiai yra kiekvienam pasitaike atsidurti tokioje situacijoje kai su zmogumi,(daugiau liecia su priesingos lyties atstova )...neberandi apie ka kalbeti? Pradedi mastyti ko cia paklausus,daznai tada pradedi paistyti apie ora,aplinka ir pan.Kaip sukates is tokiu sitauciju?  4u.gif  Ka kalbate,ko klausiate?

lotuliukas.gif ir man taip buna.kad ir su geru draugu su kuriuo senai besimatem. bet po truputi dazniausiai isisnekam, o jei ne tada pradedu senus gerus laikus prisimineti lotuliukas.gif
Atsakyti
vaje kaip nemegstu tokiu situaciju,kai nutyla visi ir galvoji kaip ka dabar blush2.gif ..anksciau budavo daznai taip,dabar jau retokai..draugai savi,zinai ka plepet,o jei nutylam,tai paverciam juokais ir ziurek tema atsiranda vel mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei tai zmogus, su kuriuo ka tik susipazinai, tai gali pradet klausinet ko nors, kad ir apie vaikyste, mokykla, tevus, draugus, siaip ka megsta, apie ka svajoja, nu daug ka galima paklaust smile.gif O su draugais tai kaip ir neturetu temu pritrukt, nu bent man taip nebuna, tai nezinau...
Atsakyti
taip taip blush2.gif klausiu ne tik apie draugus...apie zmones kuriu dar gerai nepazisti...
Atsakyti
Jo, ir man tokių buvo situacijų...Bet šiaip kaip prisimenu taip buvo tik su tais vyrais, kurie iš principo yra pasyvūs, drovūs, tylūs..O kai susipažindavau su aktyviu ir savim pasitikinčiu žmogum, tai ir man buvo daug lengviau kalbėti ir jam nebuvo jokiu problemų su neturėjimu ką pasakyt, aplamai-jis ne tik kalbėdavo "kažką" , bet net stebino mane tuom, ką pasakydavo:) Todėl jei būni su vyru ir atsiranda tyla, man beveik iš karto šitas vyras pasidaro neįdomus smile.gif Su išradingu, sąmojingu ir aktyviu taip nepasidarys smile.gif
Atsakyti
NERA BLOGIAU , KAIP ZMOGUS PATINKA , BET NZN APIE K KALBETI , SEDI IR GALVOJI , KA CIA PASAKYTI , KAD TIK POKALBIS NESIBAIGTU doh.gif
Atsakyti
Nu čia daba blink.gif ? Kap tep gali būti??? Taigi galima paklausinėti apie ūkę - ar rugiai gerai užderėja, a bulvės gražias auga, kuom trūčija kalarada vabalus,

da galima klaust a mašina gerai važiuoja , a padangas vasarinys ing žiemynys pakeitė ,a gera mašina yr, a daug benzina sudegija,

a gyvuliuką kokį laika prieg ūkės, kokį ty šunį ar katinų

a vaikšta į bažnyčių, mažu ty muzikas klausasi vargonų, a jai vargonų nesiklausa, tai kokių klausasi, mažu Pūką a Jungėnų kaima kapelų

da galima pašnekėt, kas an Lietuvos dedasi ty visokias palitines aktualijas aptart, ale čia jau razumnai raik būt, tokiai kap aš, i biškį palitikų išmanyt...

A da pasakot, apie kų kalbėt mažna, a jau pačios sumislysit?
Atsakyti
na ka , kai nebelieka apie ka kalbet , tai nebekalbi schmoll.gif
Atsakyti
manau kad visiems tokiu situaciju pasitaiko.bet labai nemegstu vyru is kuriu reik po zodi traukti doh.gif siaip stengiuos kad tylos nebutu nes visgi su mazai pazystamu zmogum tai ner labai malonu,sneku apie keliones,megstamas knygas,muzika,kina,pomegius ir tt.labai malonu kalbet su zmogum kuris moka palaikyt pokalbi, o ne 'taip''ne''nezinau'.jei per pokalbi visalaik as turejau nertis is kailio kad netyletume kaip uzsiuti-daugiau su zmogum bendraut vengiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 02, 10:02)
Jo, ir man tokių buvo situacijų...Bet šiaip kaip prisimenu taip buvo tik su tais vyrais, kurie iš principo yra pasyvūs, drovūs, tylūs..O kai susipažindavau su aktyviu ir savim pasitikinčiu žmogum, tai ir man buvo daug lengviau kalbėti ir jam nebuvo jokiu problemų su neturėjimu ką pasakyt, aplamai-jis ne tik kalbėdavo "kažką" , bet net stebino mane tuom, ką pasakydavo:) Todėl jei būni su vyru ir atsiranda tyla, man beveik iš karto šitas vyras pasidaro neįdomus smile.gif Su išradingu, sąmojingu ir aktyviu taip nepasidarys smile.gif

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 07, 09:54)
manau kad visiems tokiu situaciju pasitaiko.bet labai nemegstu vyru is kuriu reik po zodi traukti doh.gif siaip stengiuos kad tylos nebutu nes visgi su mazai pazystamu zmogum tai ner labai malonu,sneku apie keliones,megstamas knygas,muzika,kina,pomegius ir tt.labai malonu kalbet su zmogum kuris moka palaikyt pokalbi, o ne 'taip''ne''nezinau'.jei per pokalbi visalaik as turejau nertis is kailio kad netyletume kaip uzsiuti-daugiau su zmogum bendraut vengiu ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai jau nėra apie ką kalbėt, tai reiškia pats laikas baigt pasimatymą mirksiukas.gif
Atsakyti