Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nebėra apie ką kalbeti...

QUOTE(Rasvyte @ 2006 09 08, 12:36)
Kai jau nėra apie ką kalbėt, tai reiškia pats laikas baigt pasimatymą  mirksiukas.gif

labai prajuokino sitas komentaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip man tokiu problemu iskyla retai, nes yra begales bendrybiu, apie kurias gali sneketi, kad ir su pirma karta matomu zmogumi mirksiukas.gif

prabege vasaros atostogos, pasaulio krepsinio cempionatas, ir vel prasideje nauji mokslo metai, savaitgalio planai, keliones, nardymas, suoliai parasiutu, artejancios kaledos, kinas, teatras...

jeigu pati kazkuo domiesi visada rasi apie ka pasneket su zmonem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 02, 11:02)
Jo, ir man tokių buvo situacijų...Bet šiaip kaip prisimenu taip buvo tik su tais vyrais, kurie iš principo yra pasyvūs, drovūs, tylūs..O kai susipažindavau su aktyviu ir savim pasitikinčiu žmogum, tai ir man buvo daug lengviau kalbėti ir jam nebuvo jokiu problemų su neturėjimu ką pasakyt, aplamai-jis ne tik kalbėdavo "kažką" , bet net stebino mane tuom, ką pasakydavo:) Todėl jei būni su vyru ir atsiranda tyla, man beveik iš karto šitas vyras pasidaro neįdomus smile.gif Su išradingu, sąmojingu ir aktyviu taip nepasidarys smile.gif

Tukstantaprocentine tiesa - nebeidomus, nebereikalingas.
Tada laikas vyniot meskeres ir skirstytis.
Atsakyti
na, jei nera apie ka kalbeti, tai galima ir isvis nekalbeti. o jei kalbeti norisi, visada atsiras ko paklausti, kad prakalbintum zmogu. svarbu, kad viena monologu nevarytum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, man tyla nėra labai baisi. Kartais tikrai norisi tik patylėti ir nešnekėti... Išvis, manau, tikras vyras netaukš kaip moteris, kad tik ginkdie, neatsirastų tylos tarpas. Tiesą sakant, netgi nesuprasčiau tokio vyro, kuris nė 2 minučių negalėtų patylėt.... Fui fui rolleyes.gif
Man ir mano mylimam žmogui kartais labai gera patylėti kartu wub.gif
Atsakyti
nebuna pas taip, dazniau su vyru kai bunam truksta klausytoju, abu labai plepus esam, o jis net didesnis nei as lotuliukas.gif
Atsakyti
Man taip dažnai buna. Nemėgstu labai daug kalbėti. Esu klausytoja. Mėgstu kalbėti konkrečiai, net ilga istorija sugebu papasakoti labai trumpai. Kai paskambina draugas ne žinau apie ką šnekėti. Gal dėl to, kad skambina labai dažnai.
Manau, kad tai yra ne labai gerai, kai artimi žmonės neturi apie ką šnekėti. Vakare labai greitai papasakojam vienas kitam apie esminius dienos įvykius ir psio tyla. Liūdna.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 08, 21:55)
Na, man tyla nėra labai baisi. Kartais tikrai norisi tik patylėti ir nešnekėti... Išvis, manau, tikras vyras netaukš kaip moteris, kad tik ginkdie, neatsirastų tylos tarpas. Tiesą sakant, netgi nesuprasčiau tokio vyro, kuris nė 2 minučių negalėtų patylėt.... Fui fui  rolleyes.gif
Man ir mano mylimam žmogui kartais labai gera patylėti kartu  wub.gif

Tylejimas su mylimu zhmogum labai skiriasi nuo nebeturejimo ka pasakyt mazai pazistamam 4u.gif man tokios situacijos labai nepatinka doh.gif dar kai as nelabai iskalbinga esu, tai is vis beda blink.gif
Atsakyti
As irgi nesu kalbi, labiau klausytoja. Maniskis irgi. Bet prisimenu per pirma pasymatyma praplepejom visa diena, tiek daug bendro atradom... Taip kad manau jei nera apie ka kalbet su nepazystamu zmogum, nemanau kad ir tempiant po zodi tos snekos atsiras.. O va tylet su mylimu zmogum ar artimu draugu ir nejaust diskomforto yra tooooks kaifas....
Atsakyti
Su draugu jau daugiau nei 3 m. Ir nėra bendrų temų. Ka daryti? verysad.gif
Kažkaip net neidomu. Aš jį labai myliu, bet dabar net pradedu bijoti jo skambučių nes nežinau ką pasakyti. verysad.gif Gal praėis. Ir vėl galesim normaliai bendrauti. g.gif
Atsakyti
Su artimu žmogumi tyla kartais būna labai iškalbinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 01 10, 12:32)
Su artimu žmogumi tyla kartais būna labai iškalbinga  4u.gif

O kartais ta tyla mane taip spaudžia.
Nors maniškis taip pat sako.
O man atrodo jeigu aš nekalbėsiu, tai tapsiu jam neidomi. Na kaip kiti suranda daug bendro. Mes galim tik apie darba šnekėti. Ir viskas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 01 10, 11:36)
O man atrodo jeigu aš nekalbėsiu, tai tapsiu jam neidomi. Na kaip kiti suranda daug bendro. Mes galim tik apie darba šnekėti. Ir viskas.  verysad.gif

turbut esat vienas kitam nebeidomus g.gif
Atsakyti