QUOTE(fatimoosia @ 2014 12 27, 17:49)
Sveiki, ieškome skalbimo mašinos ir džiovyklės. Tačiau begalėje modelių sunku išsirinkti. Skalbyklę ir džiovyklę norime statyti į baldą vieną ant kitos, todėl svarbi mums yra vibracija. Džiovyklėje mums nereikalingas vandens pašalinimas į kanalizacija.
Esame jauna šeima, todėl su perspekyva žiūrime ~8 kg skalbykles., tačiau ekonomiškas, nes kai bus vaikai i skalbimas bus nesustojamas.
Šiandien žiūrėjome Siemens wm14s861dn skalbyklę su i-dos sistema (vyras mano kad ji gerai , jeigu jis noretu skalbti). Tačiau klausimas ar verta mokėti už šią sistemą? Kokie jos trūkumai kaip su gedimais gal žinote?
Prieš tai galvojau apie elektroliuxus, bosh ir kitas. Pasimečiau visai
Kokį varitą geriausia pirkti? Vokietijoje rinktos skalbykės kaina kelia is karto, taciau klausimas ar tikrai tai yra geriau, o ne yas pats, jeigu beveik viską renka masinos, o ne žmones?
Žinoma ir po 3000 lt uz viena ar kita moketi nesinori...
Sveiki,
Verta ar neverta pirkti su i-Dos sitema spęsti tik Jums .....gedimu tikrai nėra bet kad taupysite skystus skalbiklius ir mikštiklį tai tikrai....
Aš iš tokiu vartotoju kurie labai daug naudoju ne skystus skalbiklius o miltelius todėl man asmeniškai tokia sistema nelabai aktuali,bet jai vaikai bus alergiški milteliams tada tokia sistema išsigelbėjimas.....
Skalbyklė WM14S861DN(Vokietija) kaina +/-2300 Lt+Džiovyklė WT47W568DN (Lenkija)+/-2400 Lt
Papildyta:
QUOTE(agni751 @ 2014 12 27, 20:25)
Sveiki. Su praejusiom ir ateinanciom sventem!
Jungiuos ir as jusu gretas, nes reik naujos skalbimo masinos. Problema, kad reikia labai mazo gylio, iki 40 max. Biudzetas iki 2000. Butu gerai, kad dirbtu tyliai, su interversiniu varikliu.
Sveiki,
Biudžetas labai didelis bet tokio pasirinkimo gylio nėra ką siūlyti.....jai yra tai modeliukas pvz BOSCH WLG24260BY bet jis neturi inverterinio variklio.....