Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 11

Sveiki, truputi ne į temą, bet reikia patarimo. 4u.gif Speedy ir Kikker, jūs esate specai, tai gal žinote ką reiškia Bosch skalbyklės WAS 28464 SN rodoma klaida E:57? Sustojo skalbimo metu. Atidarius avariniu būdu pastebėjome, kad sunkiau sukasi būgnas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2014 12 22, 19:47)
Sveiki, truputi ne į temą, bet reikia patarimo.  4u.gif  Speedy ir Kikker, jūs esate specai, tai gal žinote ką reiškia Bosch skalbyklės WAS 28464 SN rodoma klaida E:57? Sustojo skalbimo metu. Atidarius avariniu būdu pastebėjome, kad sunkiau sukasi būgnas.  verysad.gif

Busiu rytoj darbe parasysiu.....jai turite aprasyma tai tikrai rasite
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 22, 22:11)
Busiu rytoj darbe parasysiu.....jai turite aprasyma tai tikrai rasite

Bent jau aprašyme, kurį gavome parduotuvėje tokios klaidos nėra. Ir iš viso ten ta instrukcija labai siaura, paaiškintos 5 klaidos. Taigi, jei padėsite iššifruoti būsime labai dėkingi.
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2014 12 22, 22:39)
Bent jau aprašyme, kurį gavome parduotuvėje tokios klaidos nėra. Ir iš viso ten ta instrukcija labai siaura, paaiškintos 5 klaidos. Taigi, jei padėsite iššifruoti būsime labai dėkingi.

Sveiki,
Na bėda tame kad ir aš tos klaidos nematau g.gif visgi siūlau skambinti į servisą ir meistrai tikrai iššifruos ..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2014 12 22, 21:47)
Sveiki, truputi ne į temą, bet reikia patarimo.  4u.gif  Speedy ir Kikker, jūs esate specai, tai gal žinote ką reiškia Bosch skalbyklės WAS 28464 SN rodoma klaida E:57? Sustojo skalbimo metu. Atidarius avariniu būdu pastebėjome, kad sunkiau sukasi būgnas.  verysad.gif

Tai spynos klaidos kodas.
Tiesiog išjunkite - įjunkite ir bandykite vėl skalbti. Jei pasikartos - tada servisas, greičiausiai problema bus užraktas.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 12 23, 14:30)
Tai spynos klaidos kodas.
Tiesiog išjunkite - įjunkite ir bandykite vėl skalbti. Jei pasikartos - tada servisas, greičiausiai problema bus užraktas.

Ačiū už atsakymą. Išjungti - įjungti bandėm keletą kartų. Niekas nesikeičia, pagal garsą sakyčiau, kad bando išsiurbti vandenį ir rodo: E:57, būgnas sukasi sunkiai lyg būtu "įjungta pavara". sad.gif Vadinasi bendrausim su serviso meistrais drinks_cheers.gif Visiems ramių Kūčių ir linksmų Šv. Kalėdų! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RALI-RI: 24 gruodžio 2014 - 12:04
Patarkit prasau kokia man skalbimo masina pirkt,noreciau kad butu nesudetingas valdymas,patikima,su geru varikliu,bugnu, kad butu demiu funkcija, garu funkcija, neplesytu drabuziu. suma iki 2800 lt
aciu
Atsakyti
QUOTE(krystee @ 2014 12 26, 14:14)
Patarkit prasau kokia man skalbimo masina pirkt,noreciau kad butu nesudetingas valdymas,patikima,su geru varikliu,bugnu, kad butu demiu funkcija, garu funkcija, neplesytu drabuziu. suma iki 2800 lt
aciu

Pasižiūrėkite AEG L98699FL2
http://www.aeg.lt/Pr...iekio/L98699FL2
Atsakyti
Sveiki, ieškome skalbimo mašinos ir džiovyklės. Tačiau begalėje modelių sunku išsirinkti. Skalbyklę ir džiovyklę norime statyti į baldą vieną ant kitos, todėl svarbi mums yra vibracija. Džiovyklėje mums nereikalingas vandens pašalinimas į kanalizacija.
Esame jauna šeima, todėl su perspekyva žiūrime ~8 kg skalbykles., tačiau ekonomiškas, nes kai bus vaikai i skalbimas bus nesustojamas.
Šiandien žiūrėjome Siemens wm14s861dn skalbyklę su i-dos sistema (vyras mano kad ji gerai , jeigu jis noretu skalbti). Tačiau klausimas ar verta mokėti už šią sistemą? Kokie jos trūkumai kaip su gedimais gal žinote?

Prieš tai galvojau apie elektroliuxus, bosh ir kitas. Pasimečiau visai smile.gif

Kokį varitą geriausia pirkti? Vokietijoje rinktos skalbykės kaina kelia is karto, taciau klausimas ar tikrai tai yra geriau, o ne yas pats, jeigu beveik viską renka masinos, o ne žmones?

Žinoma ir po 3000 lt uz viena ar kita moketi nesinori...

Atsakyti
Sveiki. Su praejusiom ir ateinanciom sventem!

Jungiuos ir as jusu gretas, nes reik naujos skalbimo masinos. Problema, kad reikia labai mazo gylio, iki 40 max. Biudzetas iki 2000. Butu gerai, kad dirbtu tyliai, su interversiniu varikliu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fatimoosia @ 2014 12 27, 17:49)
Sveiki, ieškome skalbimo mašinos ir džiovyklės. Tačiau begalėje modelių sunku išsirinkti. Skalbyklę ir džiovyklę norime statyti į baldą vieną ant kitos, todėl svarbi mums yra vibracija. Džiovyklėje mums nereikalingas vandens pašalinimas į kanalizacija.
Esame jauna šeima, todėl su perspekyva žiūrime ~8 kg skalbykles., tačiau ekonomiškas, nes kai bus vaikai i skalbimas bus nesustojamas.
Šiandien žiūrėjome Siemens wm14s861dn  skalbyklę su i-dos sistema (vyras mano kad ji gerai , jeigu jis noretu skalbti). Tačiau klausimas ar verta mokėti už šią sistemą? Kokie jos trūkumai kaip su gedimais gal žinote?

Prieš tai galvojau apie elektroliuxus, bosh ir kitas. Pasimečiau visai smile.gif

Kokį varitą geriausia pirkti? Vokietijoje rinktos skalbykės kaina kelia is karto, taciau klausimas ar tikrai tai yra geriau, o ne yas pats, jeigu beveik viską renka masinos, o ne žmones?
Žinoma ir po 3000 lt uz viena ar kita moketi nesinori...

Sveiki,
Verta ar neverta pirkti su i-Dos sitema spęsti tik Jums .....gedimu tikrai nėra bet kad taupysite skystus skalbiklius ir mikštiklį tai tikrai....
Aš iš tokiu vartotoju kurie labai daug naudoju ne skystus skalbiklius o miltelius todėl man asmeniškai tokia sistema nelabai aktuali,bet jai vaikai bus alergiški milteliams tada tokia sistema išsigelbėjimas.....
Skalbyklė WM14S861DN(Vokietija) kaina +/-2300 Lt+Džiovyklė WT47W568DN (Lenkija)+/-2400 Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agni751 @ 2014 12 27, 20:25)
Sveiki. Su praejusiom ir ateinanciom sventem! 
Jungiuos ir as  jusu gretas, nes reik naujos skalbimo masinos. Problema, kad reikia labai mazo gylio, iki 40 max. Biudzetas iki 2000. Butu gerai, kad dirbtu tyliai, su interversiniu varikliu.  ax.gif

Sveiki,
Biudžetas labai didelis bet tokio pasirinkimo gylio nėra ką siūlyti.....jai yra tai modeliukas pvz BOSCH WLG24260BY bet jis neturi inverterinio variklio.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 28, 12:09)
Sveiki,
Verta ar neverta pirkti su i-Dos sitema spęsti tik Jums .....gedimu tikrai nėra bet kad taupysite skystus skalbiklius ir mikštiklį tai tikrai....
Aš iš tokiu vartotoju kurie labai daug naudoju ne skystus skalbiklius o miltelius todėl man asmeniškai tokia sistema nelabai aktuali,bet jai vaikai bus alergiški milteliams tada tokia sistema išsigelbėjimas.....
Skalbyklė WM14S861DN(Vokietija) kaina +/-2300 Lt+Džiovyklė WT47W568DN (Lenkija)+/-2400 Lt 4u.gif
Papildyta:

Sveiki,
Biudžetas labai didelis bet tokio pasirinkimo gylio nėra ką siūlyti.....jai yra tai modeliukas pvz BOSCH WLG24260BY  bet jis neturi inverterinio variklio.....

O jei gylis butu iki 45, pasidarytume pakila g.gif
Atsakyti