Nauji, odiniai, juodos spalvos Ugg Dupre , 11 dydis, 270Lt 260Lt Isvaduokit is batuku man per dideli.ATIDUOSIU UZ 240Lt. vidpadis issiima, ji isemus gavau 28cm, ant paties bato raso 27,5cm, panasaus dydzio kojytei turetu ir tikti,kai batai ant kulno.kulnas 6,5cm
Parduodu naujus, tik ka gautus is Jav, odinius Coach ilgaaulius grazuolius! Labai nepataikiau su dydziu Usa 10, eur42 (pagal gamintoja). Taip ir atitinka sakyciau 41.5-42eur dydi. Vidpadis nepilnai 28cm +/-. Aulo plotis virsuj apie 40cm Parduodu pigiau, nei man mainavo... 430lt Tokie http://www.amazon.co...r...115&simLd=1
Ypač lengvi ir šilti sniego batai,neperšlampami- idealūs mūsų šlapioms žiemoms. Aukštu aulu, plotis apie koją reguliuojasi raištukais. Praktiška spalva, su snowproof sistema, neslystančiu paaukštintu padu. Viduje pašiltinimas ir flysas. Dydis 43 sakyčiau šiek tiek mažinti vidpadis 27,5cm. (42d. vidpadis 26,5cm.)
Nauji, natūralios odos - zomšos rudeniniai-žieminiai batai. Išorė natūrali oda, viduje per visą batą, ir ant vidpadžio yra pašiltinimas-kailiukas Geras, neslystantis padas. Batai įsikišami, be užtrauktuko, per visą pėdą papildomai apsiūti Kainavę 64,99 svarų, pirkti už 18 svarų plius siuntimas 41 dydis/UK 7, vidpadis maždaug 26,8 cm, aulo ilgis su padu - 36 cm, aulo plotis viduje apie 40 cm
Naujos odines klumpaites Clarks Scheme Amber, W11 dydis, vidpadis 27,5 35Lt NENORIU SANDELIUOT Moketa virs 100Lt, gal kuriai kokiam nors darbe tiks atsisiunciau is 6PM
Nauji bateliai, parduodu, nes man per dideli , tikrai atitinka 43 dydį. Kaina 70 Lt (derinama). Graži šviesiai ruda spalva (manau versta oda). Labai minkšti ir patogūs. Tiks platesnei kojai