Ne batai, bet labai susijęs reikalas
Didesnių pėdų savininkės dažniausiai būna taip pat ir aukštesnio ūgio, bei ilgesnių kojų savininkės. Bent jau man su mano 184 ūgiu ir 43-44 dydžio pėda labai sunku nusipirkti reikiamo dydžio puskojines. Trumpų kojinaičių negaliu dėvėti visai, todėl po kelnėmis dėviu puskojines iki kelių. Tačiau, varge, o varge, kaip sunku rasti tinkamo ilgio, t.y., iki kelio linkio, o ne iki pusės blauzdos
Iš seniau buvau atradusi
DANA firmos, "Fantazija" modelio puskojines, jos tikrai normalaus ilgio, deja, kaip ir daugelio gerų dalykų- jų nebegamina

Dar pakenčiamos yra Immagine gamintojo modelis Nuvoletta 20, bet jos tikrai tik pakenčiamos, galėtų būti bent 3-4 cm ilgesnės. Išmėčiau krūvą pinigų, pirkdama įvairias kitokias, deja, kol kas visos man stipriai per trumpos. Man iš viso absurdiškai atrodo daugelio gamintojų sprendimas puskojinių dydžių visai nediferencijuoti (su retom išimtim). Pėdkelnės būna skirtingų dydžių, o puskojinės tiek žemaūgėms mažapėdėms, tiek aukštaūgėms didžiapėdėms tai jau turi tikti vienodos

Tiesa, buvau radusi kelias, kur rašė dydį "S-M" arba "L", deja, tas jų "L" tikriausiai kinietiškas, nes net iki pusės blauzdos sunkiai užtempiamas.
Sorry už ilgas litanijas, bet kas susidūrė su panašia problema, manau, tikrai mane supras.
Taigi,
merginos, gal pasidalintumėte info, jei esate radusios didelių dydžių puskojines (iki kelių)? Domina pavadinimas (Gamintojas, modelis) ir kur galima įsigyti. Būčiau dėkinga.