Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 314

QUOTE(Sirana @ 2014 10 01, 11:54)
Sveikos, merginos,

ar jau pirkote is puritan.com?

renkam nauja 4u.gif

QUOTE(bordeaux @ 2014 10 01, 11:55)
o lastcall yra tax? dar tebera 40proc.nuolaida?

taxu nera. o nuolaida baigsis netrukus, nes siaip ji iki vakar. bet dar kol kas rodo nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miletuka @ 2014 10 01, 07:53)
Laba visom,

Prasau parekomenduokit kokius zuvies taukus perkate ir vaikams vitaminus? Bei imeskite nuorodele tu stebuklingu vitaminu moterims ?

Sveiki, patys populiariausi zuvu taukai yra sie
http://www.vitacost....-240-softgels-6

su bogo akcija vienas free jeigu perkant mini kapsulytes, reiktu pasiskaiciuot kas labiau apsimoka.

Maniskiai multi vitaminus naudoja siuos http://www.vitacost....able-tablets-1#

jei mazesni vaikai pukus produktas http://www.vitacost....min-and-mineral

zuvu taukai sie http://www.vitacost....ds-chewable-dha.
Atsakyti

www.bloomingdales.com
-20% kodukas
user posted image

www.macys.com
-30% mot. batams
user posted image

www.saksoff5th.com
-40% kodukas
user posted image

www.ralphlauren.com
kodukas RLGIVE14
user posted image

www.swarovski.com
-10% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-30% final sale
user posted image

Factory.jcrew.
-30% clearance
user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

www.gap.com

user posted image

www.victoriassecret.com

user posted image

www.freepeople.com
www.lastcall.com
www.bluefly.com
www.saksfifthavenue.com
www.converse.com
www.landsend.com
www.williams-sonoma.com
www.jomashop.com
www.ae.com
us.levi.com
www.yoox.com
www.wilsonsleather.com
www.6pm.com
shop.guess.com
shop.nordstrom.com
www.bcbgeneration.com
www.sierratradingpost.com
oldnavy.gap.com
shop.timberland.com
www.hautelook.com
www.ideel.com
store.starbucks.com
www.harney.com-15%

Vaikams
www.gymboree.com
www.carters.com
www.stopkidzshop.com
www.crazy8.com

Grozis ir sveikata smile.gif
www.sephora.com
www.toofaced.com
www.fragrancenet.com-20%
www.fragranceshop.com-15%
www.youniqueproducts.com
www.maccosmetics.com
www.paulaschoice.com
www.vitacost.com
www.drugstore.com
www.puritan.com-10%

Atsakyti
GAP pagaliau taiko nuolaida vaiku outerwear prekytems drinks_cheers.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

ta proga noriu striuke paimti . tik galvoju, kuria g.gif
tokios pacios
viena pukine ,kita sintetine
g.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės. Reika Jūsų pagalbos, gal kuri žinote, šio modeliuko pūkinės striukytės didintos ar mažintos? 5 m mergaitei normalaus sudėjimo imti S? ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just4saulute @ 2014 10 01, 13:15)
Laba diena, mergaitės. Reika Jūsų pagalbos, gal kuri žinote, šio modeliuko pūkinės striukytės didintos ar mažintos? 5 m mergaitei normalaus sudėjimo imti S? ačiū visoms 4u.gif

maniskei ziema bus 6 ir ji tokia prie didesniu. pagal dydziu lentele - galvoju S imti ir su mintim,kad dar kitiems metams liks g.gif M pagal ismatavimus gaunasi iki 137cm . vat, darzely dabar, nepamatuosiu , bet 137 tai jau cia bais didelis vaikas man su rulete gaunas biggrin.gif kelnytes, ziuriu, 122cm dydzio hm... unsure.gif savo astuonmeciui is ON paemiau M striuke..

dydziu lentele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 01 spalio 2014 - 12:23
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 10 01, 14:09)
GAP pagaliau taiko nuolaida vaiku outerwear prekytems drinks_cheers.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

ta proga noriu striuke paimti . tik galvoju, kuria  g.gif
tokios pacios
viena pukine ,kita sintetine
g.gif

Bet cia galioja tik regular price prekem, kur jau yra kazkokia nuolaida tai negalioja?

PVZ. sitai: http://www.gap.com/b...p;pid=982398012
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2014 10 01, 13:35)
Bet cia galioja tik regular price prekem, kur jau yra kazkokia nuolaida tai negalioja?

PVZ. sitai: http://www.gap.com/b...p;pid=982398012

na ne, tikrinau juk ax.gif
taiko 30% sioms prekytems 4u.gif

Labai laukiu
VITACOST

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 10 01, 13:22)
maniskei ziema bus 6 ir ji tokia prie didesniu. pagal dydziu lentele - galvoju S imti ir su mintim,kad dar kitiems metams liks g.gif M pagal ismatavimus gaunasi iki 137cm . vat, darzely dabar, nepamatuosiu , bet 137 tai jau cia bais didelis vaikas man su rulete gaunas  biggrin.gif kelnytes, ziuriu, 122cm dydzio hm... unsure.gif  savo astuonmeciui is ON paemiau M striuke..

dydziu lentele

Na kaip ir ant ribos galvoju xs, nes ūgis dabar 110 cm, jei žinočiau kad šis modelis nemažintas - imčiau xs, norisi ir man,kad kitais metais dar striukė liktų. Nežinau ką daryt. g.gif ....
Atsakyti
Su vitacostu lukterekit, atsiusiu kepenim silimarino tuoj, viena perki - kitas nemokai, ner ka lygint su musu vaistinese paradvinejamais
Atsakyti
QUOTE(just4saulute @ 2014 10 01, 13:39)
Na kaip ir ant ribos galvoju xs, nes ūgis dabar 110 cm, jei žinočiau kad šis modelis nemažintas - imčiau xs, norisi ir man,kad kitais metais dar striukė liktų. Nežinau ką daryt.  g.gif ....

as anksciau pirkdavau gap dydziu didesnius- tai pirmais metais tokia tikrai didesne budavo , o antrais jau pagal dydi idealiai . bet cia senokai buvo , nes paskutine gap striuke is brolio paveldejo mazoji , o sunui kitokia buvau nupirkus . ir nesiojo pora metu tai tikrai . gaila , nepamenu ,koks ten dydis buvo , nes jau atidavem... bet ,kiek esu turejus, tikrai nebuvo mazintos is todleriu skyriaus, o didesniu skyriaus- perku pirma karta ax.gif
QUOTE(Nete @ 2014 10 01, 13:44)
Su vitacostu lukterekit, atsiusiu kepenim silimarino tuoj, viena perki - kitas nemokai, ner ka lygint su musu vaistinese paradvinejamais

laukiu dar labai prisijungiant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 10 01, 14:02)
as anksciau pirkdavau gap dydziu didesnius- tai pirmais metais tokia tikrai didesne budavo , o antrais jau pagal dydi idealiai . bet cia senokai buvo , nes paskutine gap striuke is brolio paveldejo mazoji , o sunui kitokia buvau nupirkus . ir nesiojo pora metu tai tikrai . gaila , nepamenu ,koks ten dydis buvo , nes jau atidavem... bet ,kiek esu turejus, tikrai nebuvo mazintos is todleriu skyriaus, o didesniu skyriaus- perku pirma karta  ax.gif

laukiu dar labai prisijungiant  drinks_cheers.gif

Ir aš esu pirkusi jau seniai tai 4t dydžio atskirą kombį sugebėjom nešiot nuo 3m iki 4m ir 8 mėn. Neįsivaizduoju kaip neprašaut su dydžiu iš didesnių vaikų skyriaus doh.gif . gal kas galite šviežesne patirtimi pasidalint apie dabartinius gap'o lauko drabužių atitikimus? dėkui 4u.gif
Atsakyti