Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 314

QUOTE(Vitalka @ 2014 09 26, 10:21)
mergiukes sita labai gyre pati nebendziau. 4u.gif
http://www.saksfifth...mp;N=4294907777

Kaip tik juo dažau šiuo metu, žiauriai esu patenkinta, tik kol buvo šviežus, tai toks skystokas, bet dbr po dviejų brūžinimo mėnesių patirštėjo, tai pasakiškas wub.gif Užtenka du kart brūkštelt, kad gaut tai ko nori, kai tuo tarpu su kitais tušai tenka paplušėt, kad jas gražiai pariest ir patankint drinks_cheers.gif Labai labai įsimylėjau jį wub.gif Ir šiaip dažnai išgirstu klausimą, ar kartais nepriaugintos blakstės pas mane biggrin.gif
Dar man superinis Armani tušas ir tas Coliukės rekomenduotas Cliniko wub.gif
Dar šitas Estee Lauder sužavėjo, bet irgi reikėjo laiko kad patirštėtų ir patobulėtų biggrin.gif http://www.bergdorfg...p;cmCat=product
Čia mano asmeninė nuomonė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2014 09 26, 10:59)
Zinau, kad jau labai daug kartu diskutuota apie blakstienu tusiukus, bet gal reziumuosit, kuris gi tas vienas is geresniu  mirksiukas.gif  4u.gif .
Ilga laika naudojau YSL (labai greitai man jis sudziusta... sad.gif... siaip priekaistu nebuvo), paskutiniu metu vis perku Lancome Definicils High Definition Mascara (kaip ir nera irgi priekaistu...). Bet norisi kazko naujesnio gal  g.gif .

As lygiai tuos pacius naudojau, bet dabar kuri laika apsistojau ties dior, dabar naudoju antra pakuote iconic overcurl bigsmile.gif blalstienas tobulai uzriecia, padazo, pakuote naudoju ilgai - jau virs puses metu ir vis dar kaip sviezias wub.gif sekanti bandysiu extase, dar nebandzius jo esu, tiesa, man dar labai patinka paprastas iconic guminiu sepeteliu
Atsakyti
Laba,mergiukai Kaunas jau pradeda 09.19 siuntinuko dalybas,laiskiukai visoms issiusti,jei kas negavot skambinkit ar rasykit,lauksiu visu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2014 09 26, 12:55)
Laba,mergiukai Kaunas jau pradeda 09.19 siuntinuko dalybas,laiskiukai visoms issiusti,jei kas negavot skambinkit ar rasykit,lauksiu visu  4u.gif

4u.gif va aš ir negavau laiško smile.gif
Atsakyti

Gal turit kas nauja berniukiska atskira pizamyte 74-80 cm ? Domintu ilgom rankovem ir kelnem prigludusi kaip gymboree, gap
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2014 09 26, 13:17)
4u.gif va aš ir negavau laiško smile.gif

matau , jau persiunte laiskucius dar karta 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms šaunuolėms už pasidalinimą savo patirtimi dėl blakstienų dažiukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jau 1-mu numeriu įrašius Chanel.
Dabar paimsiu iki Chanel (lauksiu jam nuolaidėlių ) paprastutį neišpeiktą Clinique ax.gif
Tiffany, Dior tavasis gundo, bet aš bijau riestų šepetėlių blush2.gif ... Bėda ta, kad mano ilgos, bet netankios blakstienos.. Ne visi šepetėliai tinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 26 rugsėjo 2014 - 12:50

labai laukiam

www.jcrew.com
-40%
user posted image

www.macys.com

user posted image

greitai desiu
OLDNAVY 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2014 09 26, 13:49)
Ačiū visoms šaunuolėms už pasidalinimą savo patirtimi dėl blakstienų dažiukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dabar paimsiu iki Chanel  (lauksiu jam nuolaidėlių ) paprastutį neišpeiktą Clinique  ax.gif
Tiffany, Dior tavasis gundo, bet aš bijau riestų šepetėlių  blush2.gif ... Bėda ta, kad mano ilgos, bet netankios blakstienos.. Ne visi šepetėliai tinka...

oi ir as bijojau ir tokiu nemegau, bet sis - visai kitas reikalas wub.gif
Atsakyti

labai laukiam
www.gymboree.com

www.stopkidzshop.com

www.crazy8.com

Atsakyti
QUOTE(ull @ 2014 09 26, 13:49)
Ačiū visoms šaunuolėms už pasidalinimą savo patirtimi dėl blakstienų dažiukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dabar paimsiu iki Chanel  (lauksiu jam nuolaidėlių ) paprastutį neišpeiktą Clinique  ax.gif
Tiffany, Dior tavasis gundo, bet aš bijau riestų šepetėlių  blush2.gif ... Bėda ta, kad mano ilgos, bet netankios blakstienos.. Ne visi šepetėliai tinka...

as irgi imsiu pabandymui sita drinks_cheers.gif ir dar visko prisidejau, bet dar medituoju, ka cia ismetus is krepselio, nes toks nemazas gavosi unsure.gif biggrin.gif

Junkites prie www.bergdorfgoodman.com apie 20 % nuolaida kosmetikai, taxu nera drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 26 rugsėjo 2014 - 16:14
Labai nedaug truksta JCREW
Atsakyti