Tai prancūziška kosmetika, siūlanti tikrai prieinamos kainos ir geros kokybės veido, kūno ir dekoratyvinę kosmetiką. Atradau ją jau prieš kurį laiką, tačiau pamačiusi, kad ja jau prekiaujama ir Lietuvoje (internetinė parduotuvė shopeko.lt), nusprendžiau pasidalinti atsiliepimais.

Mano bandytos priemonės, nė viena iš tiesų nenuvylė:
Skysta pudra.

Sudėtis puiki, tekstūra, dengimasis ir spalvos taip pat. Mano bandytas 2 nr., maskuoja vidutiniškai (o kaip eko pudra tai netgi labai gerai sakyčiau), odos spalvą sulygina puikiai. Kai darausi vakarinį makiažą, perbraukiu dar mineraline pudra ant viršaus. Spalva ne rožinė, prisitaiko prie odos, veidas tolygiai pasidengia ir lieka drėgnas. Kaip eko prekei duodu drąsiai 10/10. Esu dar bandžiusi kitų gamintojų, bet lyginant kainos ir kokybė santyki, ši ideali.
Lyginant su sintetinėm pudrom: ši būtų kaip dieninis variantas, vakariniam sunkesniam makiažui reikėtų kažko rimtesnio (jei yra ženklesnių odos defektų).
Pieštukas akims.

Patiko labiau nei benecos (kitų eko brand'ų nesu bandžiusi). Pakankamai minkštas ir išsilaikantis, nekelia alergijos. Vertinčiau 8 balais

Akių tušas puikiai aprašytas blog'e NaturalusID.
Dar patiko nagų lakai (raudonas

ir micelinis

Ką jūs bandėte, ką rekomenduotumėte?