Įkraunama...
Įkraunama...

Avril ekologiška kosmetika

QUOTE(Odrey @ 2014 10 16, 20:00)
Turiu ruda Avril ir ruda Benecos. Nesulyginsi.
Avril minkstas ir pigmentuotas. Kaip Diva rase,brezia ryskia linija is kart.
Galiu palyginimui nuotrauka padaryt abieju piestuku  smile.gif
Tik is telefono neikelsiu siandien. Ryt is darbo thumbup.gif

na spekit kur kuris biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
belmba kokia maza nuotraukyte. Tuoj pabandysiu kitaip idet
Atsakyti
user posted image

va!
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2014 10 17, 10:49)

Ačiū, kad pasidalinote nuotrauka, bet aš nesuprantu, kuris yra kuris. Vieno spalva ryškesnė, bet linija tai išsiliejusi atrodo.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2014 11 06, 13:01)
Ačiū, kad pasidalinote nuotrauka, bet aš nesuprantu, kuris yra kuris. Vieno spalva ryškesnė, bet linija tai išsiliejusi atrodo.

Ryskesnis yra Avril, maziau ryskus, Benecos.
Linija issiliejus todel, kad traukdama telefona is kisenes, kad nufotografuoti, brukstelejau per kisenes krasta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2014 11 07, 14:29)
Ryskesnis yra Avril, maziau ryskus, Benecos.
Linija issiliejus todel, kad traukdama telefona is kisenes, kad nufotografuoti, brukstelejau per kisenes krasta. blush2.gif

Avril valdo biggrin.gif Benecos man nepiešdavo net, ant rankos tai gali dar paspausti, bet ant akies tokia bliezna spalva gaudavosi, sudirginimas ir tiek
Atsakyti
Spalva MILLE ET UNE NUITS smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petitgrain: 23 vasario 2015 - 20:15
Išbandžiau keletą priemonių, tai pasidalinsiu, gal kažkam pravers:

Tušas:

Pliusai: tušas blakstienas tankina ir ilgina, tačiau nesulipina, jas užriečia, blakstienos tampa tikrai ryškiai juodos, lengvai nusiplauna, draugiška kaina. Be to, sudėtinės dalys puoselėja blakstienas, jų nealina. Man, nešiojančiai lęšius, visiškai nedirgino akių.
Minusai: dienos eigoje patepa vokus.

Viską reziumuojant – šį tušą dar kartosiu ne kartą, nes likau sužavėta ir jis pilnai atitinka mano tušui keliamus reikalavimus. Naudoju n-tąją pakuotę smile.gif

user posted image
user posted image

Veido šveitiklis:

Šveitiklis yra lengvos kreminės tekstūros su vos įžiūrimais, labai smulkiais grūdeliais. Pati priemonė iš tiesų švelni, o grūdeliai atsargiai pašalina negyvas odos ląsteles. Priemonę naudojau jau keletą kartų ir efektas buvo toks pat: švelni, neįjautrinta ir neparaudusi oda, lygesnė spalva. Kvapas. Kaip visada, labai sunku apibūdinti kvapą. Man jis neprimena nieko konkretaus, tačiau labai artimas kitoms Avril kosmetikos priemonėms. Nei saldus, nei citrusinis, gana šiltas, švelnus ir malonus, neišliekantis ant odos.

Micelinis vanduo:

Avril micelinis valomasis vanduo iš ties nuvalo makiažą, nesausina odos. Akis pagraužia tik tada, jei skysčio nemažas kiekis patenka į jas. Paprastai valant drėgnu vatos diskeliu diskomforto nejaučiu. Priemonė pakuotėje atrodo lengvai putojanti bei veidą palieka šiek tiek lipnų, tačiau nedirgina odos, nejaučiu tempimo. Kodėl naudojau šią priemonę? Vietoje makiažo valiklio. Mano vakarinė priežiūra atrodo taip: micelinis vanduo makiažui pašalinti, prausimosi priemonė odai nuprausti, tonikas - atstatyti odos pH, o po to kartais tepu lašelį kremo. Į kelionę vežuosi tik šį vandenį - greita, patogu, neužima daug vietos (persipilu į nedidelės talpos indelį, nes šios priemonės yra net 500ml!).

Makiažo pagrindas:

Avril makiažo pagrindą paskatino išbandyti kaina. Mano nuostabai, jis pateisino beveik visus lūkesčius. Iš esmės Avril makiažo pagrindas atlieka tikrai labai gerai savo darbą. Jeigu reikėtų lyginti su kitais naudotais ekologiškais makiažo pagrindais, tai šis būtų prie top pasirinkimų. Ar rekomenduočiau? Taip, tai puikus kainos ir kokybės santykis.

Makiažo pagrindas gaminamas keturių atspalvių: Clair (šviesiausia), Nude, Miel ir Dore. Mano vidutinio tamsumo odai puikiai tiko Naturel spalva. Ji papilkėjusiai odai suteikia gyvumo. Avril makiažo pagrindas tepasi lengvai, tarsi kremas, maskuoja lengvai - vidutiniškai. Norint užmaskuoti spuogelius ar dėmeles prireiks maskuoklio.
Atsakyti
O aš neseniai pradėjau naudoti pilką pieštuką akims, tai patinka jis man. Anksčiau turėjau Benecos, bet Avril tvirtesnę liniją nupiešia ir ji nenuplaukia kažkur per dieną. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aš irgi turiu Avril pieštuką akims, rudą, na visai neblogas, tik galėtų labiau pigmentuotas būti ir man gan trumpas pasirodė, greitai sudrošiu biggrin.gif Geriausi man Annemarie Borlind pieštukai, spalvos labai pigmentuotos, ilgai laiko - kaip ryte nupieši, taip iki vakaro ir išlieka.
Atsakyti
Tikiu, tik maža smulkmena, kad už vieną AB pieštuką galima tris Avril nusipirkti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Makiažo ir šiaip veido valymui naudoju micelinį vandenį (kai mažai makiažo arba būnu visai be jo) ir prausimosi putas krempudroms nuplauti. Abu puikūs, nedirgina mano jautrios odos, negraužia akių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 06 10, 20:24)
Tikiu, tik maža smulkmena, kad už vieną AB pieštuką galima tris Avril nusipirkti. lotuliukas.gif

Kad aš su nuolaida AB nusipirkau už 5 eurus su centais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Martina*: 11 birželio 2015 - 10:55