Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

O carters is Kid skyriaus M dydis kombinezonui cia kokiam vaiko amziui skirtas? 4u.gif
Atsakyti
OSHKOSH kiek shipukas?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 09 29, 22:10)
Jei viduj vilna, ne kailis, o modelis klasikinis- iš 10 iškrisit ( jei pėda iki 27cm). Pirkau, pasimatavau- pardaviau biggrin.gif

Nors ir su kailiu, vistiek imčiau 9, susiguli tas kailis, pralaisvėja viduj.

QUOTE(kysa000 @ 2014 09 30, 09:20)
Mano koja 40. Turiu emukus 9 dydi su kailiu.  pradzioj dar visai nieko buvo, bet susigulejo kailis kazkiek, ir dbr didoki.

Sveikutės,nu manau gal neprašoviau su emuku 9dydžiu...kažkaip manau,kad tiks 9 smile.gif nes sakau bearpaw turėjau 10nu paskendau smukčiojo nuo kojos.o dabar sakau kailiukas susigulės vistiek prasinešioja jie.mano pėda 26,7cm tai bearpaw turėjau 9us dydi.
Atsakyti
siandien jau tu emuku nebetokia gera kaina kaip buvo vakar as ne taip suprantu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2014 09 30, 09:58)
Su 40 tikrai neimčiau 8

Ir aš 8 nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 09 29, 21:52)
eyes to kill

turiu sita tusa,tikrai geriausias smile.gif
nelimpa,netrupa, ilgina,storina,neapsunkina blakstienu ir atrodo graziai thumbup.gif
Atsakyti
Ar crocsams dar yra 30 proc nuolaida?
Turbut jau nebe smile.gif

O Aeropostale yra koks kodas -40? Ar irgi jau prazioplinau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 30 rugsėjo 2014 - 13:39
vis dar laukiu prisijungianciu 4u.gif

drugstore
jcrewfactory

Papildyta:

gal bus norinciu prisijungti prie anntaylor -50%off su koduku MYSTERY50 4u.gif

sierratradingpost-35%off,laukiu prisijungianciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelgabi @ 2014 09 30, 14:10)
turiu sita tusa,tikrai geriausias smile.gif
nelimpa,netrupa, ilgina,storina,neapsunkina blakstienu ir atrodo graziai  thumbup.gif

O man visai jisai nepatiko, dazo tikrai graziai, bet man grauze akis nuo jo biggrin.gif nors niekada gyvenime nera taip buve su jokiu tusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 09 30, 10:41)
OSHKOSH kiek shipukas?

Laba
6

QUOTE(Koncee @ 2014 09 30, 11:24)
siandien jau tu emuku nebetokia gera kaina kaip buvo vakar as ne taip suprantu ? smile.gif

dabar 35% off, tai tik biski brangiau jei galios jiems kodukas. bet savaitgali paprastai jie ismeta 40% off, gal verta ir paluketi

QUOTE(eLBė @ 2014 09 30, 13:17)
Ar crocsams dar yra 30 proc nuolaida?
Turbut jau nebe smile.gif

O Aeropostale yra koks kodas -40? Ar irgi jau prazioplinau?

jau nebera siu akciju
Atsakyti
QUOTE(ewuute @ 2014 09 30, 14:15)
O man visai jisai nepatiko, dazo tikrai graziai, bet man grauze akis nuo jo biggrin.gif nors niekada gyvenime nera taip buve su jokiu tusu smile.gif

vat man ilgiau panaudojus irgi kazkas panasaus buvo lyg grauztu g.gif bet galvojau gal kokia alergija pasigavau. O dabar paskaicius Jusu posta pagalvojau, kad kai pakeiciau tusa i Trish McEvoy tai ir praejo viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 09 30, 11:41)
OSHKOSH kiek shipukas?

jie su carters kartu eina
Papildyta:

Junkites prie carters su papildoma25%off thumbup.gif
Atsakyti