Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(zelviukas @ 2014 10 02, 13:28)
O cia siuntaa 0926jau?aš vakar sumokėjau po piet,gal jau žalia?

nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 10 02, 12:09)
Kaip tik tokius gavom dovanu pavasari,ideja thumbup.gif

ar pasiteisino..... as tai jau dovana nupirkusi dukrai, bet va reik ir nuo seneliu ir nuo tetu kazka mano vaikams surasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 10 02, 08:50)
Ar dar renkamas HM?
Papildyta:
Merginos, junkitės prie hialiurono, kad gauti 20 proc nuolaidą http://www.amazon.co...=A2H5RK1WBJ611I
Hialiuronas geras, kaina gera, ko dar reikia.... ax.gif  biggrin.gif

sakykit kaip ji naudojat ar taip ant odos ar i krema imaisote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 10 02, 13:47)
ar pasiteisino..... as tai jau dovana nupirkusi dukrai, bet va reik ir nuo seneliu ir nuo tetu kazka mano vaikams surasti doh.gif

Sakyciau labai,visgi kurybos darbas,suklijuot paveiksleli is tu "kokoruzu" kai kam is mano keturiu zinoma kantrybes neuzteko biggrin.gif

Jei dar kas is maniskiu gautut oki dovanu,tikrai patiktu,nes vel bus galima klijuot nauja paveiksliuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 10 02, 13:54)
Sakyciau labai,visgi kurybos darbas,suklijuot paveiksleli is tu "kokoruzu" kai kam is mano keturiu zinoma kantrybes neuzteko biggrin.gif

Jei dar kas is maniskiu gautut oki dovanu,tikrai patiktu,nes vel bus galima klijuot nauja paveiksliuka thumbup.gif

Aš ne į temą smile.gif Ar dar nėra 0926 siuntos pajūryje? Taip knieti kuo greičiau pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2014 10 02, 11:56)
Koks Sieros kodukas? Prieš tai puslapyje nurodytas nebeveikia....

YUV3313S
Atsakyti

QUOTE(guziukas @ 2014 10 02, 11:10)
Klaipėdietės mes ir šiandien jau gausim dėžutes,vakarop po 18 jau galėsit užsukt,matau,kad daug žalių yra,laikyt ilgai neteks thumbup.gif

biggrin.gif
Autobuso niekaip greiciau nepartemsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 02 spalio 2014 - 13:37
QUOTE(cola @ 2014 10 02, 12:25)
kaip , kiek ji naudojot?  smile.gif

Man rezultatai matosi po poros panaudojimų. Vasarą naudojau beveik vien tik hialiuroną, tepdavau vakarais, nes su saule jis nelabai draugauja. Oda gražiai atrodė, nei suvargus, nei išsausėjus.
Dabar tepu rytais, tiesiai ant veido. Jei pradeda tempti odą, dar kremo užsitepu.
Turiu tris raukšles, kurios po poros panaudojimų ženkliai sumažėja. Nustoju drėkinti hialiuronu ir vėl pagilėja. Ir visokius šerpetojimus bei pleiskanojimus panaikina. Tiesa šaltuoju laiku dar ir clinique drėkinantį losjoną naudoju vakarais. Šita porelė man laaabai patinka ir tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 10 02, 14:55)
Man rezultatai matosi po poros panaudojimų. Vasarą naudojau beveik vien tik hialiuroną, tepdavau vakarais, nes su saule jis nelabai draugauja. Oda gražiai atrodė, nei suvargus, nei išsausėjus.
Dabar tepu rytais, tiesiai ant veido. Jei pradeda tempti odą, dar kremo užsitepu.
Turiu tris raukšles, kurios po poros panaudojimų ženkliai sumažėja. Nustoju drėkinti hialiuronu ir vėl pagilėja. Ir visokius šerpetojimus bei pleiskanojimus panaikina. Tiesa šaltuoju laiku dar ir clinique drėkinantį losjoną naudoju vakarais. Šita porelė man laaabai patinka ir tinka  thumbup.gif

ania o čia tai sudominote ir man tada reikia mėginti, nes labai panašios bėdelės pas mane.

Tik apšvieskite kokia skaitosi dabar gera kaina jo?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 10 02, 12:50)
Armeda, aš galėčiau ryt paiimti Jūsų

aš iš Šilainių, nes tik šiandien sumokėjau, tai manau ryt gausiu kvietimą pas Nesuper parkeliavo yoox pirmas pirkinys batai mano gražieji, tikiuois tiks, nes bijau, akd nebūt dideli 11 dydi emiau smile.gif

Nesuper apžiurėk i rpasakyk ar gražūs  bigsmile.gif

o mane sudomino va koks daiktas Kalėdoma vaikam, jis labai gerai motorikai lavint visai bigsmile.gif  Gal USA KAS UŽMATĘ PIGIAU g.gif
http://vaikutis.lt/naujiena-!-ekologis...iniai-kukuruzai

Rasau i AZ

Oi tik dabar pamaciau kad rytoj Nesuper nedalins sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 02 spalio 2014 - 14:00
QUOTE(kriisti @ 2014 10 02, 14:57)
ania o čia tai sudominote ir man tada reikia mėginti, nes labai panašios bėdelės pas mane.

Tik apšvieskite kokia skaitosi dabar gera kaina jo?

Kiek pamenu jo visada tokia kaina būdavo g.gif
Aš jį pirmą kartą kai pabadžiau, negalėjau patikėti. Raukšlės bežiūrint sumažėjo. Pasirodo reikia tik tinkamai padrėkinti. Tikrai rekomenduoju pabandyti. Ypač kad nėra labai brangi priemonė. Turbūt visos turim pasidėję ir gerokai brangesnės netinkančios kosmetikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 02 spalio 2014 - 14:11
QUOTE(kipitun @ 2014 10 02, 15:08)
Kiek pamenu jo visada tokia kaina  būdavo g.gif
Aš jį pirmą kartą kai pabadžiau, negalėjau patikėti. Raukšlės bežiūrint sumažėjo. Pasirodo reikia tik tinkamai padrėkinti. Tikrai rekomenduoju pabandyti. Ypač kad nėra labai brangi priemonė. Turbūt visos turim pasidėję ir gerokai brangesnės netinkančios kosmetikos  ax.gif

nusiunčiau pamėginimui, tik kaip naudojate? ax.gif
Atsakyti