QUOTE(kriisti @ 2014 10 03, 08:54)
auginu ir berniuką ir mergaitę. Rengiu Carzy8 nemažai ir galiu daryti išvada, kad skiriasi dydžiai, nes mano mergaitei, kuri yra normalaus sudėjimo, bet link kudesnių, tai 5T crazy8 yra dabar i didesnė pusę, nors ji 108 cm. Kai kurios kolekcijos pavyzdžiui braškių kur buvo bliuskyte S jai kaip tik, nes matyt mažinta, bet taip vienetais pasitaiko.
O berniukui tai tikrai viskas normaliai, esu vieną bliuską užsišovus ir baisiai didelę, bet baika ne bėda, turime kam padovanot, bet šiaip 5T kuo puikiausiai 120 tinka Crazy8, beje gymboree taip pat tinka 5T dabar 120 berniukui, neprigludę, bet berniukui ir nereikia kad būt aptempta
Kūdiems dar rekomenduoju Childrens place mūsų ir mėgstama parduotuvė yra bliuskytės ir 120 berniukui 4T jau ilgis gerai, bet rankovės tik tik jau. na palyginimui jei kam įdomu
O berniukui tai tikrai viskas normaliai, esu vieną bliuską užsišovus ir baisiai didelę, bet baika ne bėda, turime kam padovanot, bet šiaip 5T kuo puikiausiai 120 tinka Crazy8, beje gymboree taip pat tinka 5T dabar 120 berniukui, neprigludę, bet berniukui ir nereikia kad būt aptempta

Kūdiems dar rekomenduoju Childrens place mūsų ir mėgstama parduotuvė yra bliuskytės ir 120 berniukui 4T jau ilgis gerai, bet rankovės tik tik jau. na palyginimui jei kam įdomu

gal children renkam kada? man merginai lankeliu graziu reikia, yra vienas blizgantis, kaip karuna, arteja Kaledos, vaidinimai visokie, gal laikas ruostis