Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(gerdulka @ 2014 10 06, 23:21)
[color=green][b]Renkama  4u.gif

ar renkat iš Sephora arba Clinique ?
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2014 10 07, 00:35)
ar renkat iš Sephora arba Clinique ?

Galime wink.gif
Papildyta:

Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Ruelala
Samsonite
Hautelook nedaug truksta iki freeship
1stopkidzshop
Bluefly
Winterkids
LastCall
Walmart
Motherhood
Cabelas
LAstCall
Jcpenney
Yoox
6pm
JcrewFactory
Lee
Crazy8
Maidenform
Drugstore
Talbots
HM
Vitacost
Gymboree
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

AnnTaylor 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 07 spalio 2014 - 07:38
Sveikutės 4u.gif
o sierra koduko nėr? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 10 07, 08:35)

jungiamės drinks_cheers.gif
Ecco žieminukų nebloga kaina yra smile.gif
pavyzdžiui, yra ir berniukiški tokie. Tokie dailūs rudeniui wub.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pasiteirauti, gal galite patarti kaip su TEVA batų dydžiais? Vyrui reikia batų smile.gif
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 07, 07:46)
jungiamės  drinks_cheers.gif
Ecco žieminukų nebloga kaina yra  smile.gif
pavyzdžiui, yra ir berniukiški tokie. Tokie dailūs rudeniui  wub.gif

sakykit o ten koks pasiltinimas ? 4u.gif ir kaip su dydžiais ? dabar 25-26 nešiojam, tai koki imti ? ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit isaugtu Carter's flysiniu sliauztu-pizamu ??? Ieskau 5 metai ,kad butu,mergaitei,nors....berniukams irgi graziu buna ax.gif
Maniau dar tilpsim i 3 metus,bet nei per kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 07, 09:10)
sakykit o ten koks pasiltinimas ?  4u.gif ir kaip su dydžiais ? dabar 25-26 nešiojam, tai koki imti ? ačiū už patarimus  4u.gif

jie su gerotexu g.gif 26 dydžio viduje ~17 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 07, 08:27)
jie su gerotexu  g.gif  26 dydžio viduje ~17 cm  4u.gif

o sakykit kaip tas goretexas ? ar šilta su juo ? niekad neturėjom, visad kažkaip su kailiu pirkau biggrin.gif šiemet iš Clarcs sūnui nupirkau taip pat su gore texu. turim Bearpaw šaltesniems orams..
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 07, 09:36)
o sakykit kaip tas goretexas ? ar šilta su juo ? niekad neturėjom, visad kažkaip su kailiu pirkau  biggrin.gif šiemet iš Clarcs sūnui nupirkau taip pat su gore texu.  turim Bearpaw šaltesniems orams..

nu sako šilta su juo biggrin.gif man tai sunku kažką pasakyt, nes tiek mano, tiek mano dukros kojos šala visur, net kailyje... bet čia jau ne batų, o kraujotakos problema manau smile.gif
mes praeitą žiemą turėjom šituos ecco, aišku tai buvo vieni iš trijų žieminių batų, prie UGG ir sniegbačių. Tai pasikeitimui man labai patiko, lengvai apsiauna ir patogūs vaikui. Šilumos sakyčiau irgi pakankamai, prie didesnio minuso tik kojos šaltesnė būdavo, bet sakau, čia ne batų pėda biggrin.gif biggrin.gif nes su visais batais pas ją taip ax.gif nors namie amžinai basomis kojomis, net žiemą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 10 07, 08:45)
nu sako šilta su juo biggrin.gif man tai sunku kažką pasakyt, nes tiek mano, tiek mano dukros kojos šala visur, net kailyje... bet čia jau ne batų, o kraujotakos problema manau smile.gif
mes praeitą žiemą turėjom šituos ecco, aišku tai buvo vieni iš trijų žieminių batų, prie UGG ir sniegbačių. Tai pasikeitimui man labai patiko, lengvai apsiauna ir patogūs vaikui. Šilumos sakyčiau irgi pakankamai, prie didesnio minuso tik kojos šaltesnė būdavo, bet sakau, čia ne batų pėda biggrin.gif biggrin.gif nes su visais batais pas ją taip  ax.gif  nors namie amžinai basomis kojomis, net žiemą...  doh.gif

tai va aš tokių ir noriu, kad būtų lengvesni tokie, sniegbačius irgi turim, ačiū už info drinks_cheers.gif tik reik dabar dėl dydžio apsispręsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 07, 08:36)
o sakykit kaip tas goretexas ? ar šilta su juo ? niekad neturėjom, visad kažkaip su kailiu pirkau  biggrin.gif šiemet iš Clarcs sūnui nupirkau taip pat su gore texu.  turim Bearpaw šaltesniems orams..

Gore tex tai ne siltume esme, o kad is isores nepraleidzia dregmes, bet is vidaus isgarina mirksiukas.gif
Atsakyti