Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 8 tema

QUOTE(Atisa @ 2014 10 02, 18:10)

na va, vel yra ko laukti. data 10.11 gathering.gif
saugok ir mylek tavo mazuciukus.

manes pvz neklause ar ta antra sodinti, gydytojas tik pasake, kad liepiau nesti cia ir sodinam.

mergaites, kas sekancios i tukija? ka dabar reikes kamantineti, del ko dziaugtis ir pergyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 10 02, 19:58)
, atsiprašom - mes  poster_offtopic.gif

Atisa, o kelių ląstelių tas top quality ????

Ei, visai ne off topic schmoll.gif cia visiems aktualu smile.gif
O ka zinau, raso Grade 5AA g.gif

QUOTE(Comma @ 2014 10 02, 19:)
Atisa, o super momentą (embrion glue) naudojo? g.gif

tai jo, man atrodo visiems ji naudoja?

Nebeklauskit, nieko nezinau biggrin.gif as visa laika nervinausi del to, kad man 1 sodins ir neturejau laiko klausineti smulkmenu, o kai pasake, kad tiek to jau, 2, tai ciuoziau namo, kad nebeatimtu lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 02, 17:18)
Na va. As jau irgi PUPO  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 10 02, 20:17)
mergaites, kas sekancios i tukija? ka dabar reikes kamantineti, del ko dziaugtis ir pergyventi  wub.gif

Siuo metu TR yra 2 poros, is kuriu viena startavo vakar, kita kazkada sia savaite 4u.gif Kiek daug slapuku blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Atisa, idealu viskas wub.gif lauksim po 10dienų didelio HCG wub.gif Ką paskyrė palaikymui- Crinone ir aspiriną?
O kad "atsisijojo" iš 10 penki tai normalu-jie silpnų net neskaičiuoja; ir man tas patinka-neteikia bereikalingų vilčių drinks_cheers.gif net šaldytų turit wub.gif wub.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 10 02, 18:53)
jau slangutes visokios suvedziotos buvo, pries pat atnesima is laboratorijos priprasiau  wub.gif

Kokios dar šlangutės? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 10 02, 19:15)
Bliamba kreipsiuos į sodrą dėl pensijos - nebespėju su jaunimu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

deja, brangioji, sodra moka pagal metus, o ne simptomus lotuliukas.gif ir anoks čia jaunimas, va tuoj pasensiu metais aš ax.gif

QUOTE(magute @ 2014 10 02, 19:17)
manes pvz neklause ar ta antra sodinti, gydytojas tik pasake, kad liepiau nesti cia ir sodinam.

aha, man Selmanas net pareiškė, kad gaila, kad neturi dviejų, norėčiau, kad būtų du, bet dedam vieną, kurį turi. man tiko biggrin.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 10 02, 19:18)
Ei, visai ne off topic  schmoll.gif  cia visiems aktualu smile.gif
O ka zinau, raso Grade 5AA  g.gif

aaaha, jau ir Tau darosi aktualu lotuliukas.gif
o va čia jau mistika blink.gif blink.gif
nu bet beibio nuotraukoj tai matosi gi kiek ląstelių ?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 02, 17:21)
Siuo metu TR yra 2 poros, is kuriu viena startavo vakar, kita kazkada sia savaite  4u.gif  Kiek daug slapuku  blink.gif  4u.gif

Tegul tik sekasi irnesakyk.gif
Atsakyti
Taip taip, 5AA yra pats pačiausias wub.gif
Atsakyti
magute, tino jums naudojo super momentą? g.gif
Atsakyti
Atisa, o kiek sumokėjot už šaldymą? 4u.gif

Comma, man ir turbūt tuos klijus naudojo, bet jie gi neužtikrina nestuke.gif arba tik man čia jokie klijai nelipdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 02, 17:37)
Comma, man ir turbūt tuos klijus naudojo, bet jie gi neužtikrina nestuke.gif  arba tik man čia jokie klijai nelipdo doh.gif

Bet žinai kaip psihologiškai lengviau - turi gi prilipti doh.gif Žinoma, kad neužtikrina nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 02, 18:18)
Na va. As jau irgi PUPO  wub.gif  wub.gif

JEEE clap.gif Sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti