Sveikos,
QUOTE(Comma @ 2014 10 07, 17:39)
Tino,
magute, jums reikėjo raudoniukės tyrimą darytis?
QUOTE(Comma @ 2014 10 07, 19:17)
Tino, ku kuuuuuuu

Ar vis dar tebešventi?
ne, aš dirbau

užtenka, pašvenčiau vakar
žinokit, aš net nedariau Medicanai tos raudoniukės. tiesą pasakius, gal pirmuose laiškuose reikalavo jie to tyrimo, kad aš aiškinausi, kas čia per daiktas, bet paskui aš numuilinau ir galiausiai dariausi tik hepatitus ir živ. beje, Lt reikėjo darytis tik raudoniukės IgG. tai juk jis rodo imunitetą. kaip man citomegalo keli šimtai IgG.
QUOTE(Renete @ 2014 10 07, 18:20)
Labas, mergaites

, gal, kuri galetu pakomentuoti, mano AMH yra apgailetinas 0,629, normos 1,7-4.5, istimuliavo 4 kiausialastes, trys is ju apsivaisino ir puikiai augo iki 5 dienos, po to suletejo augimas kaip man paaiskino, isodinomo nebuvo, kadangi darem PGD testa (man 40), testo metu buvo nustatyta, kad visi trys embrionai yra abnormal. Gydytoja sako, kad mano kiasialastes yra prastos kokybes.
Ar yra kokiu budu pagerinti kiausialasciu kokybe ir ar apskritai su tokiu AMH verta bandyti?
hm, nu ir mano AMH 0.6, nu ir padarė turkai iš vienos vieną, nelaukė daugiau nei penkių dienų, įsodino dviejų, jis sugebėjo per tris dienas manyje pasidalinti, ir dabar laukiu dviejų mažių

LT irgi buvo prastos kiaušialąstės - tiek prastos, kad net nesugebėjo trijų apvaisinti, net nebuvo ką sodinti.
būdai pagerinti kokybę yra papildai (OvaBoost, Ovariamin, Agnus castus, Inositol (inofolic), ir dar daugybė kitų). kai kuriuos gėriau du metus, kai kuriuos kelis mėnesius prieš IVF TR. tai turbūt padėjo arba tiesiog geresnė turkiška laboratorija padarė savo darbą - dabar jau to niekas nepasakys. metų man irgi nedaug mažiau už 40
QUOTE(Irėnė @ 2014 10 07, 20:10)
nu šiandien dieną tyla buvo, bet vakare merginos pripliurpė - ir aš nespėju skaityt
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 10 07, 22:04)
as zinok Medicanoj vos ne jauniausia buvau. ant vienos poros net pagalvojau, kad vaikus atlydejo

(nes nu tikrai nemazai su tevais ar uosviais ateidavo) o paskui patys ejo i gydytojo kabineta
cia off topic siaip viena diena visa teko praleisti klinikoj, tai is neturejimo ka veikti stebejau poras. vieni atejo su abiem tevais ir vyro ir zmonos. tai pagalvojau jei man tektu su uosviais del tokios problemos i klinika eiti, tai galvoju ne pro kur

bet paskui supratau, kad ju poziuris i problema yra kitoks nei musu, mes cia slepiam, niekam nieko nesakom, o jie visas problemas sprendzia kartu.
kai jau jie man atrasys, tai pasakysiu kodel man nepasiseke. bet kol kas tik spelioti galiu
jo jo, jie turbūt ir į IVF kitaip žiūri. pabando kažkiek, kokius metus, jei nepavyksta, iškart tyrimai ir iVF, jokių IUI nedaro turbūt. nežiūri į tą IVF kaip į blogį, o pas mus su tais natūralizmais tai labai baisu atrodo tas IVF - negi man jau jo tikrai reikia, negi nesigaus natūraliai, taip norisi natūraliai - vis mąstom mes, o jie iškart ima jautį už ragų. plius jiems tas vaikų klausimas labai jautrus - būtina pratęsti giminę, turėti daug vaikų, o mes kartais nuleidžiam rankas, įsivaikinam, susitaikom su mintim, kad neturėsim i tiesiog toliau gyvenam... man taip pasirodė sėdint ir žiūrint į juos.
kažin, ar jau taip ir parašys priežastį, kodėl nepavyko

juk yra tas kai viską lyg gerai padarai, o neprikimba. nebent galima pasvarstyti, ką čia galima kitą kartą kitaip bandyti daryti