QUOTE(eglaite2 @ 2014 10 20, 10:00)
Nzn ar cia pataikysiu su klausimu, bet klausimas apie naujiena (bent jau man

)

. Girdejau, kad atsirado kazkoks naujas nepiktybinis (lyg aliejiniu pagrindu) galinio lako nuemejas, gal kas imestumet nuoroda kur jo ieskoti ar pavadinima? Su acetonais ir folijom nagai nuejo iki baisumos

.
Mano agai vidutinio baisumo, o basiausi dabar link galo, kur dar manikiurininke darė: biški su dildę likučius pavarydavo

O kai pati sau pradėjau darytis, situacja pagerejo, nes palaikau nuemėją ilgiau o tada tik su mentele laką nugramdau.
Beje, noriu labiau patirusių mergaičių paklausti: kiek pašiaušiat nagą? Ir išvis, gal man tuos savo "nuramdytus" galus geriau net neliesti, ten jie ir taip "pasišiaušę"
QUOTE(Vaida* @ 2014 10 20, 10:24)
Mažylio
smile gal šiek tiek siauresnė už kitas, ne? Bet, kai žinau, ką reiškia sau prancūzą darytis, balionas už pastangas ir ryžtą
Ačiū, vos siauresnis nes nagas vos trumpesnis, nuotraukoj dar tas pirštas biški kitu rakursu, atrodo dar siauresnis smailas....
QUOTE(NORIKA @ 2014 10 20, 14:05)
Mano nagai visą gyvenimą paliegę buvo, tai pradėjus lakuotis ilgalaikiu, įsigyjau Gelish struktūrinį, ką galiu pasakyt - nagus atsiaugint pavyksta be problemų

Pabandykit
pukepuke, šaunuole, kaip sau darytas prancūzas - labai dailus
O sakykit, ar daug ilgiau procesas trunka kai dar struktūrinį dedat? Kiek papildoma laiko išeikvjat kad jį uždėti? Aš, kai neturiu įgudžių, kad tvarkingai nulakuoti, užtrunku, dėl to tarkim, apie sudetingus dekorus nei galvot kolkas nenoriu. Ilgai nuiminėju, ilgokai lakuoju...
Ačiū ačiū