Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Zarute @ 2014 10 17, 10:26)
As LED lempa is cia pirkau  http://www.enails.eu...y-18g-led-light  , gavau sekancia diena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mhhh kaip pavydziu blush2.gif o ka zarute darytum jei kas neveiktu? Garantijos turbut jokios?
as matyt per sekancia pelene jei nupirksiu led tai bus gerai. Dabar neseniai grazia sumele paklojau karsto oro sterilizatoriui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 10 17, 08:53)
Čia smile.gif Gal suklaidinau sakydama, kad LED, realiai čia CCFL.

Sita 24w LED
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 10 17, 11:14)
Mhhh kaip pavydziu  blush2.gif  o ka zarute darytum jei kas neveiktu? Garantijos turbut jokios?
as matyt per sekancia pelene jei nupirksiu led tai bus gerai. Dabar neseniai grazia sumele paklojau karsto oro sterilizatoriui smile.gif

Metams garantija duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
parasykit raudonu vysniniu spalvyciu pavadinimu keleta
Atsakyti
Merginos, rodausi. Laukiu jusu kritikos!

http://s49.radikal.r...7f4db3fa743.jpg
Atsakyti
Sveikos, pirmasis mano prancūzas smile.gif
Privargau kol padariau cool.gif IBD balta ivory towel šiaip gan graži balta, bet skystoka prancūzui, subeginėjo į kraštus cool.gif
user posted image
хостинг фото
Papildyta:
QUOTE(ginta1979 @ 2014 10 18, 10:27)
parasykit raudonu vysniniu spalvyciu pavadinimu keleta

Gelish hot rod red turiu raudoną klasikinę, iš naujų gelishlaukiu Hello merlot, tokia žieminė raudona bigsmile.gif
Atsakyti

Nzn ar cia pataikysiu su klausimu, bet klausimas apie naujiena (bent jau man biggrin.gif ) ax.gif . Girdejau, kad atsirado kazkoks naujas nepiktybinis (lyg aliejiniu pagrindu) galinio lako nuemejas, gal kas imestumet nuoroda kur jo ieskoti ar pavadinima? Su acetonais ir folijom nagai nuejo iki baisumos doh.gif blink.gif.

Atsakyti
QUOTE(dzilyte @ 2014 10 18, 09:34)
Merginos, rodausi. Laukiu jusu kritikos!
Dailiai nulakuota. O ten ant kelių nagų dar papildomai blizgučių užberta? Ar lakas toks? Beje, visada reikia parašyti koks lakas ir kiek sluoksnių. 4u.gif

QUOTE(pukepuke @ 2014 10 18, 14:09)
Sveikos, pirmasis mano prancūzas smile.gif
Privargau kol padariau cool.gif IBD balta ivory towel šiaip gan graži balta, bet skystoka prancūzui, subeginėjo į kraštus cool.gif

Mažylio smile gal šiek tiek siauresnė už kitas, ne? Bet, kai žinau, ką reiškia sau prancūzą darytis, balionas už pastangas ir ryžtą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu su klausimu. Nagus pastoviai lakuoju ilgalaikiu, bet vis tiek niekaip negaliu uzsiauginti iki norimo ilgio, nes pats nagas niekaip nesutvirtėja, o kartas nuo karto luzta, o geriausiu atveju iskyla, tai as tada ji suklijuoju. Patarkit kaip sutvirtinti nagus. As galvoju pabandyti lakuoti bio ar struktūriniu geliu pries lakavima su uv spalvotu laku. Koki geriau pirkti bio geli, beda ta, kad ju labai didelis pasirinkimas ir nezinau kuris is ju geriausias, ir kuris labiausiai tinkamas siai problemai isspresti. Labai laukiu patarimu ir jusu nuomones. 4u.gif
Atsakyti
Mano nagai visą gyvenimą paliegę buvo, tai pradėjus lakuotis ilgalaikiu, įsigyjau Gelish struktūrinį, ką galiu pasakyt - nagus atsiaugint pavyksta be problemų bigsmile.gif Pabandykit 4u.gif

pukepuke, šaunuole, kaip sau darytas prancūzas - labai dailus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 10 20, 09:24)
Dailiai nulakuota. O ten ant kelių nagų dar papildomai blizgučių užberta? Ar lakas toks? Beje, visada reikia parašyti koks lakas ir kiek sluoksnių.  4u.gif
Mažylio smile gal šiek tiek siauresnė už kitas, ne? Bet, kai žinau, ką reiškia sau prancūzą darytis, balionas už pastangas ir ryžtą  4u.gif

Aciu, zinosiu smile.gif
2 sluoksniai IBD - north wind, ant kitu uzlakavau papildomai 1 sl. HG - june bridge (kazkaip jis man universalus toks, butent tinka pablizginimui) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2014 10 20, 10:00)
Nzn ar cia pataikysiu su klausimu, bet klausimas apie naujiena (bent jau man biggrin.gif ) ax.gif . Girdejau, kad atsirado kazkoks naujas nepiktybinis (lyg aliejiniu pagrindu) galinio lako nuemejas, gal kas imestumet nuoroda kur jo ieskoti ar pavadinima? Su acetonais ir folijom nagai nuejo iki baisumos doh.gif  blink.gif.

Mano agai vidutinio baisumo, o basiausi dabar link galo, kur dar manikiurininke darė: biški su dildę likučius pavarydavo cool.gif O kai pati sau pradėjau darytis, situacja pagerejo, nes palaikau nuemėją ilgiau o tada tik su mentele laką nugramdau.

Beje, noriu labiau patirusių mergaičių paklausti: kiek pašiaušiat nagą? Ir išvis, gal man tuos savo "nuramdytus" galus geriau net neliesti, ten jie ir taip "pasišiaušę" doh.gif
QUOTE(Vaida* @ 2014 10 20, 10:24)
Mažylio smile gal šiek tiek siauresnė už kitas, ne? Bet, kai žinau, ką reiškia sau prancūzą darytis, balionas už pastangas ir ryžtą  4u.gif

Ačiū, vos siauresnis nes nagas vos trumpesnis, nuotraukoj dar tas pirštas biški kitu rakursu, atrodo dar siauresnis smailas....

QUOTE(NORIKA @ 2014 10 20, 14:05)
Mano nagai visą gyvenimą paliegę buvo, tai pradėjus lakuotis ilgalaikiu, įsigyjau Gelish struktūrinį, ką galiu pasakyt - nagus atsiaugint pavyksta be problemų  bigsmile.gif Pabandykit  4u.gif
pukepuke, šaunuole, kaip sau darytas prancūzas - labai dailus  drinks_cheers.gif

O sakykit, ar daug ilgiau procesas trunka kai dar struktūrinį dedat? Kiek papildoma laiko išeikvjat kad jį uždėti? Aš, kai neturiu įgudžių, kad tvarkingai nulakuoti, užtrunku, dėl to tarkim, apie sudetingus dekorus nei galvot kolkas nenoriu. Ilgai nuiminėju, ilgokai lakuoju...

Ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti