Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Azee @ 2014 10 24, 15:24)
Sveikos dar nzn kaip naudotis siuo psl smile.gif norejau pasiteirauti kaip teisingai deti konad stampukus ant gelinio lakavimo? Ar ant spalvos kai ji dar lipni ar baigti su topu tada stampuka ir vel topa?

Paskaitykit pirmą puslapį.
Papildyta:
Būtybe, kokius kursus lankėti? Kiek laiko trūko? Kiek kanavo, kokiomis valandomis vyko? O, kiek klausimų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip naudoti konad stampukus ant gelinio lakavimo? Ar nesutrukineja topas?
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2014 10 24, 14:28)
Paskaitykit pirmą puslapį.
Papildyta:
Būtybe, kokius kursus lankėti? Kiek laiko trūko? Kiek kanavo, kokiomis valandomis vyko? O, kiek klausimų biggrin.gif

Aciu labai.nu daug maz jau suprantu tik domina dar ar nepradeda veliau topas trukineti?
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2014 10 24, 10:46)
Sveikos, merginos, o kur perkat swarovskiukus? norėčiau normalių ta prasme ne kinietiškų ax.gif

As esu pirkusi tu vadinamu tikru stikliniu jie daug graziau zeri nei tie plastmasiniai. Pirkau Nagavitoje tik nepamenu kainos jau, bet nepigus smile.gif
http://www.manikiura...70b334.85361881
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 10 24, 09:50)
Aš manau, kad kaip tik gerai, jog tiršti lakai. Daugiau pigmento. Tik dirbti greičiau reikės. Aš naudoju Golden Rose lakus antspaudavimus, ganėtinai daug spalvų yra, nesiskundžiu.

Kaip tik siandien balta nusipirkau,tik dar neisbandziau.Ieskojau pilkos,bet kad tik blizgi labai.Neemiau,pagalvojau kad nesistampuos g.gif
Atsakyti
Hmmm smile.gif
Intensyvūs kursai vyko beveik mėnesį, kainavo ne kelis šimtus ir vykdavo nuo ryto iki vakaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2014 10 24, 20:33)
Hmmm smile.gif
Intensyvūs kursai vyko beveik mėnesį, kainavo ne kelis šimtus ir vykdavo nuo ryto iki vakaro biggrin.gif

Oho blink.gif Tai kad tokius lankyt reik nedirbti ax.gif Na matyt dirbti su juo planuojat, aš kolkas tik sau darausi, turiu galimybę vienai kitai nulakuoti savaitgalį ar kokį vakarą, bet nereikia mano to noriu poilsio po savo darbo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Na as su tokiu klausimeliu. Esu pradedancioji ir labai bijau o ir nemoku graziai lakuoti prancuzisko. Toks klausimas ar galima butu lakuoti prancuziska ant bespalves spalvos tai yra tik ant bases ? Bet su lipduku isgauti ta prancuza. Tik kaip tenbutu ant bazes uzdejus lipduka uzlakavus galiukus ir dedant i lempa tie lipdukai nekenktu bazei ? o paskui keleta sluoksniu topo ar taip imanoma butu ? smile.gif ACIU kas atsakysite
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 10 24, 22:31)
Oho blink.gif Tai kad tokius lankyt reik nedirbti ax.gif Na matyt dirbti su juo planuojat, aš kolkas tik sau darausi, turiu galimybę vienai kitai nulakuoti savaitgalį ar kokį vakarą, bet nereikia mano to noriu poilsio po savo darbo smile.gif

Planuoju, bet dar nedirbu. Buvo tokių kurios savo atostogų sąskaita ėjo į kursus, žinokit smile.gif
Na, o aš nedirbau tuo metu, tai galėjau ramiai mokytis smile.gif Bet šis amatas visai patinka man, tik dar savo jėgomis nepasitikiu smile.gif
Atsakyti
Paskutinis bandymas mano skurdžioje praktikoje.
Pirmą kartą gyvenime lakuotas prancūzas, pirmą kartą klijuota folija ir pirmą kartą daryta kažkas panašaus į skystus akmenis (daug pirmų kartų) lotuliukas.gif
HG Sleek White (3 bjaurūs sluoksniai) ir lyg HG Little Princess.
user posted image

Pabėgimus į šonus matau, nešvarią prancūzo liniją irgi, taip pat ne vienodo ilgio galiukų užtepimas. Labai laukiu kritikos iš jūsų pusės.

Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 10 26, 00:05)
Paskutinis bandymas mano skurdžioje praktikoje.
Pirmą kartą gyvenime lakuotas prancūzas, pirmą kartą klijuota folija ir pirmą kartą daryta kažkas panašaus į skystus akmenis (daug pirmų kartų)  lotuliukas.gif

Pabėgimus į šonus matau, nešvarią prancūzo liniją irgi, taip pat ne vienodo ilgio galiukų užtepimas. Labai laukiu kritikos iš jūsų pusės.

kodėl paskutinis bandymas? g.gif Taip baisu buvo? biggrin.gif
Trūkumus pati išvardinot, aš dar daryčiau siauresnį baltą galiuką, atrodytų lengviau, grakščiau. Manau, kad kaip pirmam kartui visai neblogai, toliau bus dar geriau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 10 26, 00:05)

O man grazu blush2.gif pati nesugebu dar prancuzo visai pasidaryti doh.gif dar tik svajuojun lotuliukas.gif
Atsakyti
Ameera, graži dailė labai. smile.gif o trūkumai jau visi išssakyti smile.gif
Ir aš po ilgo laiko rodausi. Vienas rodomasis nagas kažkodėl nuotraukoje atrodo apvalus, bet realiai ne smile.gif spalvos Hg mahvelous dahling (ar kažkaip panasiai) ir Hg plum and done.
user posted image
Atsakyti