Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Na, kad nebūtų liūdna prašom kritikos rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 11 06, 16:32)
Na, kad nebūtų liūdna prašom kritikos  rolleyes.gif

man gražu, tvarkingai nulakuota, graži spalva... bigsmile.gif thumbup.gif Tik aš to aukso būčiau nedėjusi, bet čia jau skonio reikalas, taip sakant... biggrin.gif O tas ornamentas pieštas?

Tiesa, o kur spalvų pavadinimai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 06 lapkričio 2014 - 17:18
(pavasarine90) labai gražus darbelis, o man kaip tik labai tas auksas pagyvina vaizdeli, o cia lakuota ant priauginto nagucio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astela99: 06 lapkričio 2014 - 17:21
Sveikos!

As cia naujoke, bet labai reik patarimo!

Jau kuris laikas pradejau lakuotis sau nagus, ismokau taip sakant is youtube biggrin.gif
Beeeet, niekaip nesuprantu kodel man taip gaunasi! Zodziu:
Pasidarau bazini manikiura, tada blokeliu pasiausiu truputi naga, nuriebinu, tepu pagrinda IBD, tada spalvas, turiu 4 skirtingas ir su visom tas pats!- isplaukia kazkaip. Net sunku paaiskint, tokiom duobelem issilieja, ziauriai netolygiai! Kol tepu atrodo nieko, uztepu visus vienos rankos nagus ir jau pries kisant po lempa matau isplaukima ta.
Kame reikalas??! Reik tepti kokius 4 sluoksnius spalvos tada tik issilygina ir nebesimato tu visu isplaukimu. Nu rimtai nesuprantu kodel?!
Ar IBD firma prasta ar pagrindas prastas, nes man toks vaizdas kad jau pats pagrindas netolygiai pasidengia

Dabar nusipirkau harmony ph bond isbandyt nes be jo ir laikydavo man tik savaite kokia ir pradedavo atsokinet. Siandien ismeginau, tai ziuresiu kiek laikys, bet va dengesi vistiek tragiskai, isplaukia, issilieja, duobeles atsiranda..
Nagai mano lygus, tikrai ne del paties nago taip...

Plyyyyz patarkit!!!
Niekur nerandu info kas cia per velnias ir ka daryt!
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 11 05, 06:21)
Tope ir bazeje kaip suprantu, lakas laikosi gerai. Nors man po Gelish IBD nepatinka. Dar su nei vienu gelish laku nebuvo kad neužtektų trijų sluoksnių,nusilakavus IBD vienas nagas keistai nusilupo po savaitės, teko perlakuoti. Nors kiti laikosi kolkas be priekaištų.
Papildyta:

Man nebūna.

o man būna. vat yra vienos rannkos, kurias lakuoju ir ten pastoviai lakas nuo galiukų nueidavo, kol struktūrinio nepabandžiau. su struktūriniu problemos ėmė ir pasibaigė.
tiesiog nagai buvo labai ploni, lankstūs.
Bet ką aš čia. nemoku ir teisinuosi doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(krama @ 2014 11 06, 08:21)
Sveikos!

As cia naujoke, bet labai reik patarimo!

Jau kuris laikas pradejau lakuotis sau nagus, ismokau taip sakant is youtube biggrin.gif
Beeeet, niekaip nesuprantu kodel man taip gaunasi! Zodziu:
Pasidarau bazini manikiura, tada blokeliu pasiausiu truputi naga, nuriebinu, tepu pagrinda IBD, tada spalvas,.......................

o nuo pagrindo nuvalai lipumo perteklių prieš tepdama spalvą?

galima atsakyti ir taip:nusipirk HG pagrindą, išmok lakuot ir problemos baigsis biggrin.gif (čia bajeris, jeigu ką wink.gif )
Atsakyti
Bandziau ir valyt ir nevalyt to pertekliaus- tas pats š unsure.gif
Man šviečiasi, kad jau pats pagrindas tepasi išplaukianciai g.gif bet kodeeeeel??!
Nu rimtai, nesamoningai ziauriai. Man lakas ne i krasciukus subega o toks vaizdas kad sumazeja nulakuotas plotas net blink.gif nuteka nuo galiuku, lieka jie pliki nors ir bandau juos padengti. Ir dar visas nagas tokiom duobelem nueina blink.gif doh.gif

Yra dar kam buve panasiai?
Atsakyti
As naudoju IBD base bet nuo jos nenuvalau lipnumo pertekliaus tepu plonai . Cia blogai ar gerai as darau kad nenuvalau ?
Papildyta:
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 11 06, 15:32)
Na, kad nebūtų liūdna prašom kritikos  rolleyes.gif

user posted image

Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(krama @ 2014 11 06, 19:19)
Bandziau ir valyt ir nevalyt to pertekliaus- tas pats š  unsure.gif
Man šviečiasi, kad jau pats pagrindas tepasi išplaukianciai  g.gif  bet kodeeeeel??!
Nu rimtai, nesamoningai ziauriai. Man lakas ne i krasciukus subega o toks vaizdas kad sumazeja nulakuotas plotas net  blink.gif  nuteka nuo galiuku, lieka jie pliki nors ir bandau juos padengti. Ir dar visas nagas tokiom duobelem nueina  blink.gif  doh.gif

Yra dar kam buve panasiai?

As naudoju viska IBD man buna kad spalvyte pabega dingsta nuo odeliu ar nuo galiuku, bet kaip ir anksciau merginos minejo tuomet tokius lakus reikia po viena naga fiksuoti lempoje. Nes man butent dolomite IBD spalva kad ir kaip uztepu tikrai pilnai naga padengiu kol nulakuoju visusus ji kazkur nuo odeliu ir galiuko dingsta nagas nelakuotas buna tose vietose, lakuoju vel taisau ir dedu i lempa
Atsakyti
Ah vat kame reikalas. Reiks gal tikrai bandyti kaisiot po viena naga! Bet tai kiek as uztruksiu kol nusilakuosiu abi rankas blink.gif
Spalvos mano tokios blyskios ir skystos atrodo, uztat gal taip ir yra. Viena pale pink, kita nude. Nu va sitos tragiskiausiai dengiasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2014 11 06, 19:32)
Ah vat kame reikalas. Reiks gal tikrai bandyti kaisiot po viena naga! Bet tai kiek as uztruksiu kol nusilakuosiu abi rankas  blink.gif
Spalvos mano tokios blyskios ir skystos atrodo, uztat gal taip ir yra. Viena pale pink, kita nude. Nu va sitos tragiskiausiai dengiasi.  doh.gif

Jus fiksuokite keletai sekundziu, po naga. O po to nulakuosite visa ranka ir dekite normaliam laikui kaip iprastai

IBD visi jusu lakai taip darosi ?
Atsakyti
Pirmoj žinutėj info apie "traukimasi" nuo odelių ir galiukų nebuvo. Galvojau, kad tiesiog išsiplaukioja lakas. lipumą vistiek geriau valyt. o, kad nesitrauktų - tada taip - fiksuoti lempoj. Čia jau ne pagrindo problema, o spalvų - pakliuvo padliškos smile.gif jei labai skystos - reiktų atsukt ir palaikyt atviras gerą pusdienį - mažumėlę patirštės. O kad laikas neprailgtų lakuojant, aš paprastai kokį filmą pasileidžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 11 06, 20:34)
Jus fiksuokite keletai sekundziu, po naga. O po to nulakuosite visa ranka ir dekite normaliam laikui kaip iprastai

IBD visi jusu lakai taip darosi  ?

Ohhhh teisingai! Taip ir darysiu!
Turiu dvi spalvas IBD I'm no Damsel ir Indie Oasis. Abi slyksciai tepasi, bet pirmoji tai isvis tragedija.
Kitos dvi ecco firmos. Raudona ir perline su blizguciu, skaidri tokia. Dabar va nusilakavau su ibd ir ant virsaus ta skaidru su blizgesiu uzlakavau- irgi matosi kad nelygiai, nes apatiniai sluoksniai nelygus.. unsure.gif
Zodziu, kita karta bandysiu kaisiot po lempa kiekviena tik uztepta naga ir ziuresiu ar kas keisis.

Bet vistiek zadu det i ebay parduot pagrinda ibd ir ta svelniai pink spalva. Nesikankinsiu. Bandysiu harmony gal...
Papildyta:
Man laikas lakuojant tai neprailgtu siaip. Bet turiu dvi mazas 2 metu ir 8 men dukrytes, tai va jom nepaaiskinsi, kad bukit ramios as tris valandas lakuosiuos nagus biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kodel man uztepus 2 sluoksnius lako spalvos uzkaitinus lempoje, tepant TOPA nuo odeliu lako spalva tarsi issivalo/prasivalo sviecia nagas, del ko taip ? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(echidna @ 2014 11 06, 19:38)
Pirmoj žinutėj info apie "traukimasi" nuo odelių ir galiukų nebuvo. Galvojau, kad tiesiog išsiplaukioja lakas. lipumą vistiek geriau valyt. o, kad nesitrauktų - tada taip - fiksuoti lempoj. Čia jau ne pagrindo problema, o spalvų - pakliuvo padliškos smile.gif jei labai skystos - reiktų atsukt ir palaikyt atviras gerą pusdienį - mažumėlę patirštės. O kad laikas neprailgtų lakuojant, aš paprastai kokį filmą pasileidžiu smile.gif

Ar gali lipnumo nuvalymas padeti geriau ir ilgiau issilaikyti geliniui lakavimui ? smile.gif
Atsakyti