Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2014 11 10, 18:17)
pavasarine Aciu  wub.gif

labai patiko paskutinis darbelis-prancuzas, sakykit o tas pagrindas" Progel Paris rose pagrindui" ar jis uzdengia naga ir visgi galiukai persimatytu jei teptume vien tik ji? pas mane labai zemai prasideda balto nago augimas tai noreciau uztept kad nesimatytu ir tada galiukus suformuot, nes mano atveju tai ojoj kiek daug galo reiktu daryt kas man yra negrazu.
aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 11 10, 17:32)
labai patiko paskutinis darbelis-prancuzas, sakykit o tas pagrindas" Progel Paris rose pagrindui" ar jis uzdengia naga ir visgi galiukai persimatytu jei teptume vien tik ji? pas mane labai zemai prasideda balto nago augimas tai noreciau uztept kad nesimatytu ir tada galiukus suformuot, nes mano atveju tai ojoj kiek daug galo reiktu daryt kas man yra negrazu.
aciu

Nelabai jis maskuojantis, dengia, spalva yra, bet jei labai baltas laisvas krastas tai bijau kad net 3sl neuzmaskuotu, rinkites kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 11 10, 17:34)
Nelabai jis maskuojantis, dengia, spalva yra, bet jei labai baltas laisvas krastas tai bijau kad net 3sl neuzmaskuotu, rinkites kita  4u.gif

o koki patartumet rinktis? bigsmile.gif
man ir aktualus sis klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2014 11 10, 18:03)
o koki patartumet rinktis?  bigsmile.gif
man ir aktualus sis klausimas  ax.gif

uoj su kamuflezais as irgi esu susipykusi, o pataryneti bet ka nemegstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 11 10, 15:15)
seniai kazka berodziau tai keli  ax.gif

Senses power gel 07 du sl. ir emi halografinis blizgutis

user posted image

Nuo maziuko IBD Smokey plum, Senses 936, lizgutis, PN 5.2

user posted image

Progel Paris rose pagrindui ir ta pati Senses Power 07

user posted image

Kazkas nerealaus tobulybiu tobulybe visi Jusu darbeliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
lilget, gražūs darbai didis.gif
Dažniau prašom mus nudžiugint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 11 10, 09:53)
as ir lakuojuosi namie ir tik sau, bet esu tik uz kokybiskas priemones  4u.gif  turejau daug kinietisku laku, pasilikau dabar tik du, kai kuriu net nelakavus buvau, ismeciau... nepalyginsi nesiojimo, nuemimo ir kokybes  4u.gif  be to, kodel saves reik taip nemylet, kad sau det visoki sh? (klausimas retorinis)

Ikalbejot 4u.gif daugaiu nesisiusiu is kinieciu, nors lengva apsigaut gelisho buteliukai identiski, aisku kad man palygint reik turet ir orginala ax.gif vat kad uzsisakiau ''harmony bonda'' ir tik paskui perskaiciau, kad near jis reikalingas, bet visdelto ant vienos rankos tepiau kitos ne, bet jus man pasakykit orginalas ir turi toki stipru kvapa,kad fuuuiii ? smile.gif

QUOTE(pavasarine90 @ 2014 11 10, 10:00)
Aha, tikrai nedera spalviškai. o ir pati pagrindine spalva... ir as tokiu nelabai megstu smile.gifo del kinietisku lakiuku.... tai kaip tik sau reiktu pirkti tik geras priemones, gal ir brangu, bet..... mirksiukas.gif

Pagrindine tutti fruit man visai grazi ax.gif aisku kiekvienam savo 4u.gif
Sekancius noriu pabandyt OPI ir Orly, tikrai ne is kinieciu smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2014 11 10, 12:17)
kaip pirmas blynas tvarkos prasme visai neblogas, bet spalviškai tai tikrai nekas...  schmoll.gif  Ir tie galiukai raudoni ant tokio blizgaus lako visai netinka... 4u.gif
drinks_cheers.gif jau kalbėta n kartų apie kinietiškas priemones...  smile.gif

Aciu 4u.gif nors kas gero biggrin.gif tai va kad perskaiciau apie kinietiskas po uzsakymo, o kai ir pirkau nemaniau kad ten kinietiskos juk buteliukas ir uzrasas toks pat, galvoju geras bus ...

QUOTE(lilget @ 2014 11 10, 16:15)
seniai kazka berodziau tai keli  ax.gif

Kaip grazu wub.gif kada as taip ismoksiu doh.gif
Atsakyti
Mano pirmasis prancūzas. Žinau, dar yra kur tobulėti, taigi prašau sakykit pastebėjimus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 11 09, 23:36)
As kol ne salone tai i krepini vynioju, bet zinau kad higiena pati vieningai nesutaria vienus praleidzia,o kitu ne  doh.gif

Laba, vat gal kas tiksliai zino-ar mate istatymo pakeitima del to krepinio popieriaus- nes as neradau tokio pakeitimo- parasykite ne is gandu ar pardaveju tu maiseliu kalbu, kas zino?? Labai dekoju uz atsakyma!!
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2014 11 10, 20:27)
Laba, vat gal kas tiksliai zino-ar mate istatymo pakeitima del to krepinio popieriaus- nes as neradau tokio pakeitimo- parasykite ne is gandu ar pardaveju tu maiseliu kalbu, kas zino?? Labai dekoju uz atsakyma!!

Niekas nepasakys schmoll.gif nuo inspektores priklausys ar praleis ar ne, kurios nepraleis teigs kad nebetinka, o kitos uzskaitys ir tiek. Gal i higiena pasiskambinkit ir paklauskit ka jie galvoja mirksiukas.gif

Aciu merginos uz grazius zodzius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 10 lapkričio 2014 - 20:03
lilget, na kaip visad labai gražūs ir skoningi lakavimai wub.gif
Gangiuks, pati gal matot kas ne taip 4u.gif . Aš pirmą kartą lakavausi labiau pasikausčius su priemonėmis gal, nes smile daug gilesnę padariau, turiu tokį spec. teptuką kurį vilginau į acetoną ir gylinau smile, jums kitam kartui irgi rekomenduočiau, nes kai kur tas smile tiesiog lygus (nėra jo), didelis baltas galas, na toks nedailus prancūzas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 10 lapkričio 2014 - 20:11
QUOTE(Gangiuks @ 2014 11 10, 20:08)
Mano pirmasis prancūzas. Žinau, dar yra kur tobulėti, taigi prašau sakykit pastebėjimus smile.gif

Na man kaip ne profei, tai grazu 4u.gif to lygaus ''smailo'' net nepastebejau ax.gif bet mokinkimes ir is kitu klaidu wink.gif
Atsakyti