QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 14, 22:31)
Tarp visų absoliučiai oranžinių diedų ji pati šalčiausia. Įvertinus, kad diedai gali būti tiek pavasariai, tiek rudenys, tiek žiemos, tiek vasaros, peršasi išvada, kad ji - viena iš pačių šalčiausių egzistuojančiuų tipų. Bent jau šaltas tipas.
Bet dar reik nepamiršt, kad čia foto. Gali būti, kad diedai specialiai nutamsinti, kad jinai išsiskirtų... Žėk, kojos visų panašios, nes ne centriukas. Pliažinis įvaizdis, taigi diedai tamsinti oranžiniai, ir aš taip daryčiau...
QUOTE(Erszebeth @ 2014 11 15, 00:19)
Nežinau, iš kur ir kas traukė tas saulutes, bet aš kaip pavasaris (lyg ir neabejotinai) neturiu jokios saulutės. Lygūs dryžiai, kaip žiemos. tas akies raštas man atrodo panašu į išsigalvojimą. Dar pradėkim spalvinį tipą nustatinėti pagal nosies formą.
Aš pavasaris, ir turiu saulutę, bet mano akys dvispalvės.
Bet šiaip tai irgi nelabai esu linkusi tais raštais tikėti. Kažkaip... Spalva yra spalva, o raštas yra raštas, kuom tai susiję? Nebent gal nekatros spalvos linkę gulti raštais. Nu tipo dvispalvės - saulutėmis, jei dvispalvės, tai tikėtina, kad šiltesnės. Bet taigi vėl... Mano vyresnėlis kūlwinteris, bet akys jo, nors bendrai žalios, bet iš esmės kaip mano - dvispalvės. Tai greičiausiai irgi turės tą saulutę, dabar negaliu pasitikrint, išėjęs į savo kompiuteristų mokslus
QUOTE(Hiver @ 2014 11 15, 00:25)
Galvoju, ar cia pritempta, ar jai tinka
Man vis tik atrodo, kad vos vos tamsoka