Labai ilgai ieškojau savo tipo, galiausiai pasikonsultavus su drauge, kuri tuo domini ir sakyčiau daug supranta, nusprendėm, kad esu
Clear Spring. Nežinau, ar Lietuvoj daug tokių yra, nes iš išvaizdos nė už ką nepasakyčiau, kad esu Clear (nors kai pažiūri garsenybių foto be makiažo, tai visos Clear irgi neatrodo taip clear

)
Visa gyvenimą galvojau, kad esu Vasara, nes mano plaukai pilki, tokie ne visai pelenų atspalvio, bet šiltai-šalti, gana šviesūs, toks blondinas gal 7, gal 8 (pagal numeraciją), akys indigo spalvos, labai šaltos, bet oda labai šviesi ir labai šilta, su ryžom strazdanom

pagal išvaizda būčiau visų tipų mišinys, bet pagal tinkančias spalvas gavosi Clear Spring. Pati ryškiausia oranžinė ir geltona, net labai šiltos, atrodo neįtikėtinai gerai, bet taip pat gerai atrodo super šalta žydra ar žalia.
Visos šviesios, tamsios, nublukusios, neryškios spalvos (ypač su pilku atspalviu) atrodo labai negražiai (nors pati pilka tinka). Juodą mėgstu, nors nepasakyčiau, kad atrodau tada labai gerai, tiesiog normaliai. Už tai balta netinka.
Aišku, nemėgstu daug savo tipo spalvų, bet atsirenku porą ryškių ir bandau derint
Jei domina papildomas darbas, brūkštelk.