Įkraunama...
Įkraunama...

Klevų sirupas

Tai nebrangiai visai smile.gif Parasyk ispudzius kai paragausi. blink.gif

Akropolyje yra tos pacios firmos klevu sirupo “Contacto” parduotuvėje. Kaina apir 12 litu. Paneriu gatveje tik didmenine prekyba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 01 20, 11:45)
Akropolyje yra tos pacios firmos klevu sirupo “Contacto” parduotuvėje. Kaina apir 12 litu. Paneriu gatveje tik didmenine prekyba. smile.gif


Gerai, kad pasakei doh.gif Reiks akropolin kada uzsukt biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau pora buteliuku. Tik kiekis ten tai ne toks, kaip sake telefonu, o 454g, kainavo 8lt 44ct. Bet malonuma apturejau dideli. Kaimyne irgi vos is laimes neapsiverke.
Atsakyti
Aha, kiekis mazesnis, bet vistiek nera brangu. O dar kaip skanu...
Akropolyje siandien dar vienas buteliukas liko ax.gif
Atsakyti
Tik vienas? Siaube. Nejau reiks ryt į akropolį važiuot. (sesija.mokytis.reik.)
O gal jie ten pastoviai atsiveža?..
Atsakyti
Sake pastoviai... Geriau pries vaziuojant pasiskambint...
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 01 21, 18:45)
Sake pastoviai... Geriau pries vaziuojant pasiskambint...



O kokiu tel. skambint g.gif Gal turi? biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Danguole,gal telefona Kaunakiemio parduotuves turi? Kokiam rajone ta gatve ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 01 25, 10:39)
smile.gif Danguole,gal telefona Kaunakiemio parduotuves turi? Kokiam rajone ta gatve ?  smile.gif



As ne kauniete, tai nezinau. doh.gif Telefono irgi neturiu schmoll.gif
Atsakyti
TEl.323802. Kaunakiemio gatve yra netoli autobusu stoties ir naujojo tilto i Aleksota. JEi vaziuosite Vytauto prospektu nuo laisves al i gelezinkelio stoti, pasukite i Karo ligonines gatve, vaziuokite iki galo ir atsiremsite i Kaunakiemio gatve. Tada reikia sukti i desine ir ant kampo priesais Bernardinu baznycia yra namas, kuriame isikurusi firma Sangaida. Geriausia per google surinkti Sangaida , taip ir susirasit.
Atsakyti
Mielosios!

Gyvenu Kanadoje, todėl mėgstame šį sirupą. Ten kur reklama sirupo meniu.lt puslapyje, tai jis tikrai nėra tikras, nes rašo "maple flavor". Tai paprasčiausias cukrinis sirupas su klevų skoniu... Ant tikro sirupo paprastai rašoma "Pure maple syrup" arba "100% maple syrup"... Todėl neapsigaukite... O šiaip, nors ir labai gaila, manau Lietuvoje tikrojo dar nėra... Gana brangus jis, todėl matyt brangu importuoti. Jei tik galėčiau, atvežčiau, nes man asmeniškai tikrai skanu. O su blynais aš jo nevalgau - man truputį per saldu. Bet dedu į arbatą, į kepamus pyragus vietoje medaus, marinuoju su juo mėsą, skanu su ledais ir kt.
Atsakyti
Aš irgi ieškojau, bet aplinkui centruose neradau. Tačiau aptikau lietuviško natūralaus, uogų. Žinot, yra visokių rūšių, vyšnių, spanguolių, braškių, juodų sernentų, aviečių. Etiketėj parašyta, kad pagaminta tik iš uogų ir cukraus. Žinot dabar pas mus gripas, tai paėmiau aviečių ir spanguolių. Namie pabandžiau su karštu vandeniu padaryti arbatos. Nu ,šakės, kaip patiko. Dabar visa šeima kai grįžtam iš slidžių, tai po didelį puodelį išgeriam. Ir aplamai pradėjom gerti kas vakarą. Dukrai nelabai patiko, bet ji pabandė įsipilti į juodą arbatą vietoj cukraus. Irgi nieko, toks įdomus skonis gaunasi. Ačiū Dievui, gripas kol kas neima.
Atsakyti